FIV 248
Raspunsuri - Pagina 12
adyluka spune:
Multumesc tuturor pentru urari.
Va astept pe toate cu bratele laaaarg deschise. FIV-ul l-am facut la Medlife. Apropo, pretul este de 61 mil, deci aprox 1450 euro.
Ce mai stiti de Alrak?
oanademunck spune:
Cata pupe multe! Uite inca imi lingeam ranile si motzaiam de oboseala si am zis sa vin undeva unde stiu ca-mi incarc bateriile asa ca iata-ma iar prezenta aici pe post de suporter de data asta! Tu ce mai faci, pe ce drum o mai luati?Se apropie Craciunul si noi tot pe aici de atata vreme...bon tac naibii din gura ca stric atmosfera de tot
Liliana dragutza multzam mult de mesaj!Cum iti mai este? Tu cand mai incerci la valencia, anul viitor sau mai curand?Pupe multe fata draga
BuburuzaL la asta cu statisticile nu ma bag ca nu ma incalzeste la nimic, clinica din jette are rezultate f bune si din cate stiam eu e cea mai buna din be si a doua din Europa dar eu tot n-am copil....la un anumit moment dat pot sa fie sase sute de medici unu mai Einstein ca altu daca ovocitele mele nu vor pentru ca sa colaboreze apare o problema...si lu mamae ca sa-mi faca pulover tre sa-i dau lana la fel si medicilor mei: am vrut sa-mi faca copil da nu le-am dat cu ce.... asa ca astept sa avansez pe o listuta de asteptare pana cand o femeie desteapta va alege intr-o o luna sa nu isi arunce ovocitele in toaleta ci sa dea o sansa unei alte familii....
pupe tuturor!!
Ps. New York-ul, tin pumnii stransi stransi in seara asta asta!!
catalina2307 spune:
Oana - si eu fac acelasi lucru....imi ling ranile. Pe ce drum o iau? Habar nu am . Sper ca nu pe cel al nebuniei. Mai am 3 blasto congelati , vreau sa ii transfer si pe ei, intre timp incerc sa vad daca mi-a scapat vreo analiza - se pare ca nu si daca nu imi reuseste nici acum....nu stiu. Chiar nu stiu. Ma simt epuizata si fara nici un chef de nimic. Si nu ajuta nici vremea asta de rahat. Ieri am tot cautat pe forumurile de afara un caz similar...si surpriza . Nu am gasit. Probabil sunt singura din istoria FIV-urilor cu 3 din 3 reusite si 3 sarcini pierdute. 
claudita - tu stii ca te iubesc si ma gandesc la tine, da?
coltul meu de rai
oanademunck spune:
Cata de cate ori ma gandesc la voi am asa un sentiment de nedreptate...atata nedreptate...si simt nevoia sa tac pentru ca ce am patit eu fatza de povestea ta sau a Lucai nu se compara nici pe departe.....da stii cum se zice uneori nu conteaza de unde vii ci spre ce te duci , sa speram ca vom gasi in viitor solutiile problemelor de azi
catalina2307 spune:
Tare as vrea sa stiu si eu catre ce ma duc....nu de alta dar am asa un feeling ca nu este exact ceea ce mi-am imaginat ca va fi. Sper numai sa ma insel si sa fie doar un sentiment de moment datorat necazurilor pe care le tot am de la o vreme incoace.
coltul meu de rai
andrabirni spune:
Dandanutz, sotul vrea ca primul FIV sa il facem in RO.A zis ca daca tot am conservat sperma, sa continuam la Tutunaru si Matei.Eu as fi vrut sa facem in Israel.Daca nu vom reusi, cu siguranta urmatorul va fi in Israel si ne vom opri la al doilea, din ratiuni financiare.Abia astept sa imi dai numai vesti bune si sa ma convingi inca o data ca e cea mai buna alegere.
Mona, multumesc mult pentru informatii.
dandanutz spune:
andra multa baftta poate nu va mai fi nevoie sa incrci si o sa reusesti din prima eu o sa fiu pe aici si vb .multa bafta si DOAMNE AJUTA 
dandanutz spune:
catalina nu mai fi asa suparata eu sper ca DUMNEZEU sa aseze lucrurile si sa rasara soarele si pe la noi o sa vezi ca o sa alegi cea mai buna cale ....eu iti doresc numai bine si sa treci peste starea asta cat mai repede
catalina2307 spune:
dandanutz - tu esti o draguta, dar vezi tu, Dumnezeu m-a cam uitat de o vreme incoace. Sotul meu imi spune tot timpul ca poate Dumnezeu ma iubeste prea mult si asta a fost modul Lui de a ma proteja de ceva mult mai rau. Oricum am incetat sa mai caut raspunsuri, acum doar imi traiesc durerea si astept sa se intample ceva pozitiv. Si nu , nu sunt suparata sunt doar obosita . Obosita si resemnata.
coltul meu de rai