Goldie Pants - 15
Raspunsuri - Pagina 2
purple_blue spune:
vad ca tot come alive e pe aici.
Foarte frumoasa prima pagina
Eu cu metalii am plecat la cumparaturi ca e cam frig si metalul e cam rece...dar doar la suprafata
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
mj_girl spune:
duamneee hai c-a mai iesit si purple la lumina zilei ca la ce sapaturi a facut....
OMFG bine ca am trecut pa pagina 2 ca m-apuca nebunia cand vad da cate ori s-a... come alive ie-te 11 raspunsuri si 62 da vizite
hai ca da vreo douaj da ori am come alive io...da restu??? bine ca n-ati pus si toxicele pa prima pagina asa pot sa ma toxicizez doar io..
mey ankutzo ca bine zici WTF pai ce am avut tema in fiecare seara?? si ce n-am petrecut bine?...
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
daca-i vorba de pary, apoi eu zic prezent
ma duc sa vad cu ce ma asortez...ati convins-o pe iona sa aduca vecinu nr. 2?
mj_girl spune:
pai ce facusi ankutzo ne lasasi cu okii-n ....goldie pardon in soare...pai asa ne-ntampini tu
mey nene, mie una sa-mi zici daca ai piscina, jacuza, balansoare, debarale, mansarde si alte alea aa......... si neaparat cuscubeta portatului ca vrem s-o-ncercam io si cu come togetheru meu
ai grija, sampania din cea mai fina, frisci si alte topinguri...hai si daca mai vrei sfaturi
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
mey, v-ati cam invatat la private pary, sa petreceti doar voi si cu alesii....poi treaba e asta? unde mai e socializarea?...avem cauza comuna aci la goldie....si voi va trageti la private room
nu trebuia sa fim bune si sa impartim totul intre noi...ma refer la clatit privirea...nu mai departe
mj_girl spune:
fetili
AMRu a fost gresit..corect AMR=1
mey exact 12 business days
mi-a venit avizu de la posta
maine ma duc sa-l iau pa Bal a Versailles
anka77 spune:
Bai vorbesti seriosssss!!!!!
Moama vin cu tiineeeee !!
Mei ma scuzati am ridicat kinderii de la gradi...am facut o ora prin traficul de kko ...m-am umplut de nervi
Ansa pai hai sa partyy...wow ce motiv bun avem
Mj am de toate.... voi veniti cu mejeiii.
am pregatit totul..Oana nu e private party...hai te astept
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
oana_n spune:
asta da motiv de partyyyyyyy...a ajuns BaV
mj eu una am emotii....
oana_n spune:
la asa moment important eu nu poci decat sa va ofer asta
let's partyyy
anka77 spune:
Enjoy...cum ii sade bine unei gazde...deschidem noi dansul, sper ca nu va suparati
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2