Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (199)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

aaaaooooleeeeu.... Carla...

deja m-am edificat... GRADINITA PROGRAM LUNG scrie pe ei, ca n-am ce face...
ma rog, la anul... nu chiar acu...

cel mai bine... sa dea TL lovitura, si sa pot ramane acasa cu ei.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dididi Valentina se dadea jos din tarc de pe la 11 luni. Escalada si ma trezeam cu ea in pat langa mine. Desi nu mergea inca , reusea sa sara din tarc. Cu saritura hotului daca o mai tineti minte Si ii reusea de fiecare data. Isi monta piciorusele pe plasa si se cocota pana reusea. Inapoi nu putea sa intre, dar nu avea niciun interes sa o faca Asa ca mare grija , nu mai sunt safe in patuturi odata ce au iesit o data ....cum povestea si Felicia de Vladut, daca prind smekeria cu iesitul de acolo.....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Aoleuuuuuuuuuuu Carla...horror ce spui tu acolo....Saraca femeie, dragul de Sasha ....bine ca ai ales altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Carla nu tre sa ted oftici ,tre sa te bucuri ca te astept cu bunatati...cat despre ce ai scris n-am cuvinte

Ada ai gasit gradinita?Parca erai in cautari.

Bitza off multa sanatate va doresc

Nocom groaznic,cat ii pot chinui dintii saracutzii,uite unic si oricica de la noi.

LA MULTI ANI VESNA!!!

VOtat Bighidel!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

nici radu nu merge in doua... dar se catzara peste tot!!! m-a disperat. Acu-i pe canapea, acu pe pervaz, acu in raftul doi in biblioteca, acu pe scaunul de papa... si pentru ca Teo se suie in patul de sus sa se joace cu diverse jucarii interzise... vrea si radu!!! si mai are foarte putin si reuseste sa dea gata scara de la pat!!!

nu va mai zic ce soc am avut cand balansoarul de la ikea a venit razand spre mine. se bagase sub el si il cara in spate, ca o carapace de testoasa, doar ca nu se vedea urma de copil, se auzeau doar chicoteli
(chiar bausem o bere, ma gandeam, doamne, ce rau face alcoolul...)

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Laura, cred ca raman la gradinita pe care am vazut-o in septembrie cu Teo... numai sa ne mai vrea ei din martie - aprilie.
Nu il mai dau pe Teo acum cum vroiam, ci o sa-i dau pe amandoi in primavara, poate asa e acomodarea mai usoara.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Nocom saracutza de ea Uoooof , pupici multi sa treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babytza oricum nu il lasam decat f rar in patut (e din cel cu plasa), dar bona il pacalea sa mai doarma, stea pana se ducea la baie,etc.

Monyca si eu tot elevit am luat in sarcina ca pe la 4 luni parca incepusem sa ametesc. Nu am luat decat 10 kg. Deci subscriu si eu parerii ca depinde de pofta de mancare pe care o ai.

Vad ca vb de imbracat gros. Sunt curioasa cu ce il imbraca bona pe al meu, ca nu am vazut nicio hainuta groasa afara.

I am luat baiatului telefon. Am dat 1oo lei pe el si ma joc eu, ca de Mihai tot de ale noastre este tentat.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata de la noi, de la frig! Categoric la 19-20 de grade ma fac bocna. Si fetitei mele i se racesc mainile, nasul si urechile

Dya, aniversare fericita si multi ani inainte!
Sa stii ca aragazul, prin natura lui, nu are cum usca aerul. Din aderea metanului rezulta vapori de apa si dioxid de carbon. Intotdeauna sa ai o aerisire deschisa cand folosesti aragazul, altfel ai aerul sarac in oxigen.

Inca una: daca as fi in situatia ta cu contraceptivele iar sotul meu mi-ar spune ca nu-i place cu prezervativ as scoate facaletul de la naftalina in 2 timpi si 3 miscari. Sa stii ca se poate si altfel: L, cand m-am plans ca mi-e teama de anticonceptionale s-a oferit sa foloseasca prezervativ. L-am intrebat: dar nu ti-e naspa? El spune: ma obisnuiesc cu el si o sa-mi placa. Din pacate eu ma resimt de la latex si am exclus varianta, intocandu-ma pe cerazette dupa ce am observat ca amndoi uitam repede de metode contraceptive alternative. Ma rog, iarta-ma ca ma bag asa, avand in vedere ca oricum nnu se simte bine cred ca oricum renunatti la idee dar simplul fapt de a prezenta optiunea asta de egoist mi s-a parut cam dureros. Te rog sa ma ierti daca am parut cumva ca arat cu degetul sau judec, nu e asa. Sper sa va gasiti o cale mai neradicala de spalat rufele in familie decat legatul trompleor. . Io iau AC si spal la masina

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babymom, iti tin pumnii la interviu (si te invidiez ca te-ai format intr-un domeniu asa de... bun ). Poti sa-mi spui de ce nu vrei contraceptive?

Felicia, Vlad e mortal!

Exista cosmonauti fara labute?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput