Albinute & bondari de mar-apr'07 (129)
Raspunsuri - Pagina 5
biky spune:
pisiko - bine ai revenit, in primul rand..... si ma bucur ca nu o mai pedepsesti pe Nora! Caterina mea, nu stie ce e aia pedeapsa sau vreo palmuta articulata pt.corectie.....sunt sigura ca ai sa gasesti si tu metoda potrivita! Nu mai tine faza cu inimioarele? cauta alta! Succes doamna!
la biserica, la preot, trebuie sa-i dai un prosop si un sapun, si sa ai crisma si cu legatoarea aia, in rest voie buna!. Acum 2 saptamani am fost la botezul nepotelei mele si de asta stiu. Dar, poate ca sunt si alte obiceiuri in alte parti!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
ioanaradu spune:
cumatra biky ... tradu-i pisicii, ca nu cred ca stie ce e aia crisma ... ca e din zona cu "toxishili".
pisikuta spune:
biky, sar'mana! no pro, nici cotu' nu ma doare de obiceiuri, asa ca primu' venit, primu' primit, am notat ce mi ai scris si ma pregatesc corespunzator. ptr dna JO, nu gasesc emoticonu' ala care scoate limba la tine, ca stie fata ce i crasma! ca am si eu copil crestin si o fina de aproape 1 an la activ. doar mintea mi e in scurt, ca am uitat ce trebe. nah! dar la anii mei nu se pune. ca ma apropii de aia cu "maaai aaam uunh singuuur dooor, in linisteeea seriii..."
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
norah
Everyday is the right day
pisikuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biky pisiko - bine ai revenit, in primul rand..... si ma bucur ca nu o mai pedepsesti pe Nora! Caterina mea, nu stie ce e aia pedeapsa sau vreo palmuta articulata pt.corectie.....sunt sigura ca ai sa gasesti si tu metoda potrivita! Nu mai tine faza cu inimioarele? cauta alta! Succes doamna! fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995 |
da chiar, uitasem de aia cu inimioarele...si a tinut o vreme buna. dar la un moment dat s a plictisit, cred, si n o mai interesa daca i iau inimioarele inapoi drept pedeapsa. stiu ca mai sint metode in genul asta, colorate suficient cat sa le atraga atentia o vreme macar. tre' sa compun ceva. va tin la curent.
(bicky, pai fata ta i ca sfanta paraschiva, de ce sa fi avut motiv s o pedepsesti, mah?)
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
norah
Everyday is the right day
gabi78 spune:
repede ca s-a trezit fata pana am citit eu ...
Multumesc pentru raspunsurile legate de biscuiti. Incerc sa gagsesc la Selgros d-aia Hero. Am avut la Tudor dar nu mai stiam daca sunt sau nu cu gluten.
Vit. D ... ca si Diana dau Osteocare. Se pare ca e bun.
BiancaM sa va traiasca crestinul.... poze n-am vazut dar ma opcup si de asta.
Karra ma bucur ca sunteti bine! Sanatate sotului!
Sanatate Cati! Maaaare doftoru' ala ... cu asa consultatie ... macar stii ce are.
Pisi ... Welcome back!!! Casa de aur parintilor tai! Sa o serbeze si pe cea de platina!
Diana tin pumnii sa nu te imbolnavesti!
Program pe vremea asta .... nasol de tot .... Bianca sta in casa si trage aer cu picatura la geam .... iar cu Tudor am fost la un loc de joaca.
Crina si tie welcome back!
La botez .. ce a zis Bicki pt popa si pt copil la biserica in ce vrei tu sa o imbraci + un pled, iar a doua zi la mir se ia tot ce poarta un copil de la piele ... chilot, maieu, body, panatlon, pijama, ciorapi ....si poti sa iei pana nu mai poti dupa buzunar sau dupa cum merita finii respectivi.
de o mai fi ceva ... revin
?Lauraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sa il ajutam pe Andrei!
gaia.nevia spune:
Diana, daca alergi, scoatem fetele cu pampoane!
Daca nu alergi, nu-i bai, esti pregatita sa alergi cand ti-o face placere!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gabi78 spune:
Cat am stat de am scris fata mea s-a intors pe partea cealalta si s-a culcat la loc ....
am terminat de facut o ciorbita si mi-am amintit ca vroiam sa o intreb pe Ada : cum sunt produsele de la Kiabi? Parca tu ai scris despre ele.
Sa il ajutam pe Andrei!
gaia.nevia spune:
Gabi, mie mi s-au parut ok calitativ, dragute, si rezonabile ca pret.
De exemplu, bluze cu maneca lunga, cu gat sau fara, 13lei, salopeta de raiat, pentru Teo fara captuseala, pentru Radu cu captuseala, 45lei, jachete, treninguri, gecute, blugi intre 45 - 65lei etc.
Sac de dormit, din polar, cu maneci detasabile, 45lei etc.
Oricum, cred ca merita un drum. Am mai spus, raionul pentru fetite mi se pare delicios
edit: ai kiabi la Ploiesti?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gabi78 spune:
N-am Kiabi ... d-aia ma socoteam daca merita drumul.
Ca a venit iarna peste noi si iar tre' sa dau bani pe haine pentru ei.
Sa il ajutam pe Andrei!