Licurici de ianuarie-februarie 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara

si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Aidan si Andrei Valentin

Mamicilor cu "morcovel" de intarziere de ciclu... va urez sa iasa cum va doriti Noi nu ne facem momentan probleme...ca ma impac bine cu pilula. Desi si eu si tati am fi foarte fericiti daca sar intampla vreun "accident". Nu stiu cum ne-am descurca (slujbe, bani etc) dar am fi tare fericiti.

Jasmi, ziceam eu ca o sa o "punem" de bebe2 cand face Mister 3 ani...ei bine, "s-a scazut" la 2 ani...deci teoretic daca toate merg bine, 2011 va fi cu burtica si bebe2 Nu am horatat daca ne-am dori fetita sau baietel... ca avem hainute de toate felurile ...chit ca, la fel ca si Cristi, nu prea ma vad mamica de fetita acum

Arriel, cam asa ne gandeam si noi, potty training de la 1 an jumate sau cam pe acolo. Sa vedem ce zice si Lynn, am inteles ca se ocupa ei de asta, si vor incerca sa-l invete pe jupan sa "faca" direct la WC... numa' sa vrea si el hi-hi

Anna, felicitari pentru primi pasi facuti singurel

Bebelusi, felicitari pentru batutul din palme...poza cu taraitul spre cutia de bere e de antologie, ai grija sa nu o pierdeti!

Miere, multe felicitari pentru "bilant". A fost greu " this time 9 months ago" da' ai acum baiat inalt si frumos!

Micola, faina masinuta, si tare fain si micul sofer (ce par bogat are!). Sanatate multa la Alexutu!

2 sau 3 copilasi... cat de mult ne-ar place 3, noi ne vom opri la 2... nu de alta da' noi am "inceput" cam tarziu.

Lisa, trimite iubita vreo cateva gogosi (cate te lasa inima ca eu le mananc pe toate mai ales ca nu au calorii )

Dya, bine ai revenit *big hug*... stiu cum e sa trebuiasca sa mergi la servici iar bebe sa ramana singurel (adica fara mami lui/ei). Ufff...daca trebuie... ata ete! Felicitari pentru progresele Mayei

Koruccia, bietii de voi...tare rau e sa nu poti sa dormi Si noi trecem prin asta. Da' o sa treaca....pana la urma o sa iasa si dintisorii! Si Mister e doar cu o "creasta" de dintisor, dar nu ne facem probleme...se "inalta" ei pana la urma.

Arriel, sanatate multa bunicii!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Ehhhei v-am lasat pret de cateva ore si nu va mai opriti ...
Fetelor si noi am mai vrea unul (una bucata copil) nu conteaza ce e ...dar acum e chiar foarte curand avand in vedere ca am deja 2 cezariene!Deci Doamne ajuta sa nu fie nimic ...decat o intarziere a CM-ului.
Pupam toata lumea si fugim la nani!

Poze

Mergi la inceput

E ora 9 si 10 minute la noi... si Mister doarme!! Oare cat il va tine somnul ?

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hei salutare fetele

cu regrete va sopun ca va trimit pupici de la etajul 8 al spitalului judetesan constanta .... din aceeasi camera in care am stat si in iarna ...

nu avem decat febra foarte mare 39 cu 3 sau cu 1 .... apoi mai scade ... si tot asa ... in rest nimic ... nici muci.... nici tuse nimic...offffffffffff e aiurea rau da asta e

imi pare rau ca nu-l mai pot ajuta pe fratemiu in campania de strans de fonduri pt alina .... merge greu da merge fetelor ... banii se strang f greu da macar se strang ... speram sa reziste alina sa trecem si peste aceasta incercare

va pupam

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

off mai cami,pt antonia
si Doamne Ajuta pentru Alina!!!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Antitermicele date preventiv pt a contracara posibila febra dupa vaccin pot cauza diminuarea efectului vaccinului, ultimul stiudiu :
http://news.yahoo.com/s/ap/20091016/ap_on_he_me/us_med_tylenol_vaccines

Cat au luat copii vostri in greutate de la 6 la 9 luni?
Aidan a luat numai un kilogram in 3 luni. Nu ma plang, el oricum e f bine structurat pt inaltimea lui, dar sunt curioasa.In ultima luna nu a luat deloc in greutate.

El a fost asa: nascut cu 4 kile. La doua luni avea 6 kg, la 4 luni avea 8 kg, la sase luni avea 9.8 kg si la 9 luni are 10.8 kg.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

? Eu am nevoie pt o zi asa de urata, offf, ce nu-mi place ca ploua

La multi ani, Andreiutu!
La multi ani, Razvy!
Sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti parte de fericire si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Bebelusi, aseara mi-a placut faza cu cutia de bere si am uitat sa-l felicit pe Vladut pt batutul din palme. Bravo, pui istet!

Cami, multa sanatate Antoniei! Sper sa se rezolve repede problemuta puiului scump! Si tie putere ca sa treceti peste toate!

Dark, cum a dormit Mister?

Alina, tin pumnii sa nu fie bb 2 acum

Miere, Aidan e super bine, nici noi nu prea am luat in greutate, de la 6 luni pana la 8 am luat doar 500 g, f putin
, dar sper sa ne revenim. El face miscare multa si papa 95% lapte, asa ca nu prea are de unde sa puna pe el

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ok - alarma falsa.
dar sunt un pic dezamagita

jasmi - ai intrebat de ce baiat. e adevarat ca eram disperata sa am fetita, da acuma am haine de baiat, patut albastru, carucior albastru, scoica albastra... si pe viitor daca as avea fetita ne-ar mai trebui o camera, adica sa ne mutam. asa ca acuma e mai bine inca un baietel. plus ca il ador pe carol si as vrea inca unul exact la fel. da mic.

cami - imi pare tare rau ca iarasi sunteti bolnavioare.

miere - felicitari pt masuratori

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

'neata la toata lumea!

Mister a dormit biiiine!!! De la 9 la 6 fara un sfert...excelent! Sa vedem cat va tine "minunea"

Cami, multa sanatate Alinei Tin pumnii sa se stranga banutii!

Miere, eu am inteles ca la varsta asta bebeii pun cam 250-300 grame/luna, uneori chiar mai putin din motive de "teething", "being active" etc.

Cristi, Las' ca vine si bebe2... cand veti vrea si voi

Va pup si-mi vad de una-alta, ca baietii mei inca dorm deci pot sa ma "pregatesc" in liniste pentru servici. Cel putin e vineri...

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Buna dimi...

Miere felicitari pentru "revizia" de 9 luni...ce lungan ai tu acolo, mai, mai ...nu te ingrijora pentru greutate, Aidan este un copil foarte activ si este normal sa ia mai putin...atata timp cat este sanatos si nu scade in greutate, e perfect ...

Bebelusi felicitari pentru Bladutz. ..stie baiatul ce stie, berea rulz ...

Jasmi eu as vrea sa astept 3 ani pana la urmatorul bebe, adica sa-l nasc cand Razvi are 3 ani...din diverse considerente cum ar fi faptul ca tre' sa ne luam o casa mai mare, noi acum avem un ap cu 2 camere...da' io as vrea fetita ca cu baietel stiu cum e ...

Dark felicitari pentru noaptea linistita ...la cat mai multe...si bafta sa gasesti job-ul care ti se potriveste...

Cami multa sanatate Antoniei, sa treceti cu bine peste greutatile astea ...

Cristi_2003 imi pare rau ca esti dezamagita...da' lasa ca tot "raul" e spre bine...stie D-zeu cand sa ni le dea pe toate...

ANDREITA aka OCHILA, PAPACILA sa cresti mare puiule si sanatos alaturi de parintii tai minunati...

Si poate cand te faci un pic mai mare ii bagi mintile in cap lui mami ca e o mama extraordinara, un medic exceptional si nu in ultimul rand o prietena minunata

RAZVI meu scump si drag te iubesc mami si tati enorm

Fetelor va invit la si din partea lui Razvi

O zi usoara si multi la toata lumea

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput