Licurici de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 3
anna-mama spune:
Fetelor, suntem tari. Nici eu nu iau pilule ca mi-e rau de la ele. Astazi citeam pe DC semnele sarcinii si nu va spun ca le aveam pe toate , iar sotul meu ar fi tare fericit. Eu totusi zic ca e dereglarea CM
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
lisa79 spune:
La multi ani licuricilor de azi sa cresteti mari si cuminti!
Alina,eu zic ca e normal ca CMul sa iti fie dereglat atata timp cat mai alaptezi. poate gasesti novaring,daca ziceai ca nu iti fac bine anticonp. .
Ana,felicitari pt primii pasi
reteta de gogosi,hmmm,eu fac dupa ochi,dar va zic cum le fac:
maia: 1 lingura faina+1 lingurita zahar+1/2 lingurita drojdie+ apa calduta,se amesteca toate si se lasa la crescut. consistenta trebuie sa fie ca la smantana
cam dupa 1h se apauga 1kg de faina si incepe framanatarea cu apa calda.se poate adauga 1 ou(eu nu adaug sa le putem papa si in post). aluatul trebuie sa se desrinda de pe maini si sa fie usor de modelat. se lasa la dospit pana isi dubleaa volumul. pe masa de bucatarie,aruncati o mana de faina si intindeti aluatul. cu un pahar (de vin) care se trece prin faina se taie aluatul. se mai lasa taiat cam 10-15 min. intr-o tigaie, se pune ulei la foc mediu si se prajesc!
se pot face si in forma de minciunele!
Dark,virtual nu au nici o calorie,deci...cate sa iti trimit
Azi-noapte ,mai bine,tot ne-am trezit,dar ne-am si culcat repejor inapoi.
pupici
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
dya-dy spune:
Buna, fetelor
Demult n-am mai intrat.
Voiam sa va multumesc celor care mi-ati urat La multi ani! de ziua mea, am fost placut surprinsa si m-am simtit tare bine!
Despre noi..
Eu m-am intors la servici de o luna si ceva, a fost greu la inceput s-o las acasa, dar e cu mama, care sta 3 luni, deci macar nu stau cu grija.
Nu reusesc sa vad poze cu bebeii frumosi de la servici, dar o sa incerc de acasa.
Maya e o vorbareata, se catara pe oricine s-o scoata din tarc- se ridica in picioare dar mi-e frica sa o las singura cand se ridica, pt ca pe aici vad ca nu prea sunt tarcuri nu de lemn, si se loveste daca ar cadea din picioare.
Asa ca nu ma linisteste cand e in tarc.
Zice da-da, la-la, a-ba ceea ce-l incanta pe tatal ei, ca ABA se zice in ebraica la tata.
Pana va zice mama, cred ca mai e.
Vorbea cineva de CM- mi-a venit de 2 luni si e regulat pana acum- dar cien stie dc va ramane asa.
Multa sanatate micutilor bolnavi!
alina2700 spune:
Ufff si io care credeam ca sunt singura in situatia asta...
Anna felicitari pt primii pasi
Lisa m-ai linistit un pic,si cu ocazia asta baga si la mine 2 gogosi ca tare pofta imi eCat despre inel...nu stiu ce sazic ...am sa merg la dr cat de curand ca nu suport stresul asta...ma duc cu capul nene...
Cristi,Mara voi ce facetiin caz ca....? Doamne fereste!
Poop
Poze
mara95 spune:
alina, noi ne-am dorit 2 copii pe care ii si avem.nu s-au intamplat accidente pana acum si sper ca nici de acum incolo(Doamne ajuta!).mi-ar place si 3 copii, dar e tare greu.....
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 hai mai ca eu 3 copiii vreau 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
Spor la treaba atunci
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
cristi_2003 spune:
alina - io vreau inca unul, dar in februarie. nu acuma. si tot baiat
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
anna-mama spune:
Bebei,da Lisa, si eu vreau 3 si apropiati de varsta, dar nu cred ca e momentul acum, eu abia ii fac fata unuia, dar la doi
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 hai mai ca eu 3 copiii vreau29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |