Licurici de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
lisa79 spune:
in sfarsit am reusit sa o culc pe Anusca...
greu!
frumusel tare ginerica

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Idaira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara A. mananca in jur de 750 de ml de lapte pe zi. De fapt am ajuns la meniul asta: - in jur de 200-250 de g de legume, impartit in doua, pranz si cina - in jur de 200 de g de fructe, impartit in doua, o parte ca desert dupa legume, o parte amestecat cu cereale ca si gustare la ora 4-5 dupa amiaza - galbenus de ou, carne de pui si de vita (vreau sa introduc peste dar nu prea stiu de care) - iaurt simplu sau amestecat cu fructe - snacks (graduate de la gerber, sau bucatele de fructe, biscuiti) - supa de galusti - si 3 biberoane de lapte a cate 240-250 de ml, dimineata, seara si noaptea www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Mie pediatra mi-a zis ca incepind de la 9 luni jumate ii pot da peste da sa fie alb.
Carla
Povestea Carlei
Arriel spune:
Alina! Sa ramai mereu la fel de frumoasa si cu acelasi tonus vesel si optimist
si tuturor licuricilor sarbatoriti zilele astea, o gasca destul de mare dealtfel: David, Daria, Lucas, Carla, Hera, Mara, Caterina, Narcisa, Andreea
LA MULTI ANI si celor care si-au sarbatorit ieri ziua de nume!
Leditia este ingrozitor prin ce a trebuit sa treceti. Sper ca David este mai bine astazi 
Irina, Cami multa sanatate le urez si puiutilor vostri
Am vazut poze frumoase cu printesele Alinei(frumoase si ele, frumos si catelul), cu Paul cel harnic al lui pyc (ai un ajutor de nadejde mamico), cu Teo si Andu la aer curat, cu Aidan si matza (frumos baiatul, dar nici cu mamica nu mi-e rusine), cu frumoasa Alice cea iubitoare de carti (mor dupa funditele ei, vreau si euuu), cu Mariuca cea dragalasa (la fel de neastamparata ca si fi-mea), cu Razvi cel zambaret si cu niste gropite...yammmyyy, cu Vladutzu in noua cadita (meseriasa cadita, dulcic foc Vlad), cu celalalt Vladut, bucalat, dupa ale carui falcute ma topesc de fiecare data, cu Nadia cea strengarita
Dark sa stapaneasca Mister sanatos jucariile, buna afacere intr-adevar. Iar tati se poate considera un norocos.
Anna sa iasa repede dintisorul si sa scapati. Noi suntem intr-o mica pauza deocamdata dar tot nu dormim, din alte cauze
Lisa, Cristi al tau este un tatic si un sot pe cinste daca a stat toata ziua cu copilul ca sa te simti tu bine.
alina2700 bine ca ai scapat de stres, chiar sunt curioasa care dintre noi va fi prima ce va da startul la bb 2 (3)?
Naty felicitari pt kg pierdute. Na, ce sa zic, ma roade invidia domne' ca tu oricum erai foarte slaba
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/
Porumbita spune:
eu sunt varza....
am f mult de lucru si robert s-a gandit el ca imi daduse f mult pauza asa ca a reinceput sa se scoale de 4-7 ori pe nopate; si colac peste pupasa azi noapte de la 3 la 5 jumate nu vroia pace sa doarma; l-am luat la noi in pat da acolo se ridica in fund si are chef de joaca;
pt prima oara in aproape 9 luni ale lui am cedat si am zis ca il las sa plaga ca nu mai pot; l-am trezit inclusiv pe sot ceea ce nu am mai facut pana acum; insa am reusit cu greu sa ma calmez (pt ca mai mult de 30 de sec nu am putut sa il aud plangand)
la 5 jumata l-am luat cu mine pe canapeaua de la el din camera (care e ingrozitor de incomoda, plus ca nu pot sta decat pe o parte ca nu e loc suficient si el dc face ochi in sec 2 se scoala in fund picioare si ar veni jos, peste mine)
a mai dormit asa vreo 2 -3 ore;
si peste zi a dormit odata 15 min si odata 25...
da macar am mancat 2 ciocolate negre din alea mari cu menta (stiu, fac rau la silueta da asta e... ) si mi-am mai revenit...
sa vedem noapea asta
ce poze faine ... mi se pare ca avem cei mai reusiti bbii!!!
Porumbita spune:
ledi multa sanatate va doresc
cami, irina.c cum mai sunteti cu bebeii?
mei eu vreau sa raman cu bb 2 toamana viitoare; am calculat eu ca dupa ce face robert un an (in ianuarie) sa incep sa il intarc treptat (dc voi putea rezista sa il alaptez pana atunci) si pana in vara sa fie intarca; si in vara sa imi fac si eu de cap (visez sa beau niste cockteiluri si macar vreo 3-4 pahare de vin rosu sec
) si apoi dc o vrea DD sa incepem sa vedem de bb2
lisa79 spune:
hahaha... Cristi nu stia de surpriza de duminica
...a ramas
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui dya-dy Hello fetelor din nou, Lisa- nu esti singura cu sterilet- eu il am de 2 sapt, dar parca ma tot dor ovarele. E cam nasol. Si nici nu-mi da un confort deosebit gandindu-ma ca sotul meu s-a nascut cand mama lui avea sterilet.Si in timp ce doctoritza imi punea steriletul, care apropo, pe mine m-a durut rau si mi-a fost rau cateva ore dupa, Dark- da-le incolo de pilule, iti strica ficatul. Eu din cauza asta m-am oprit si sper sa nu mai am nevoie sa iau in veci pilule.Mi-am facut radiografie la ficat si m-am speriat la inceput ca nu a iesit prea bine.Pup |
IRINA.C spune:
Pyc e adev ca se dau cam aiurea si fffff des antibiotice dar stii si tu ca dureaza 7 zile cultura plus antibiograma.In mod normal exista niste semne clare de suprainfectie si la copil nu stai sa astepti culturi: secretii de o anumita culoare etc etc.Naspa cu ce i s-a intamplat Micolei este ca i s-a dat " sa l aiba in casa cand va fi nevoie...asta e tampenie.Ii dai ce ii dai si apoi il chemi la control si decizi tot tu ca medic.
Noi suntem mai bine...........tusim inca , dar parca parca mai bine.imi e si frica sa scriu asta.Cu mancatul dificil inca...dar merge
Azi am fost si noi 2 la teatru la Straini in noapte..ideea Alinei 1976.A fost o iesire like old times io si Radu, am savurat-o din plin.Evident ca "purselul"--noua denumire a papacelului frantzuzit-- nu a halit iaurtul dat de bunici
ata ete.
in rest sapt alergata...avem cununia civ si nunta unor f buni prieteni...eeee poate vedem si noi luminita de la cap tunelului?
Miere io dorm cu baiatul si Radu si asa dorm si eu.Recunosc nu e fff
intim
uneori dar dorm asa bineeeeeee
cand dorm.
Va pup am duc la proceduri: aspirat nebulizat etc etc
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Selene_Bunny spune:
Fetelor, nici Daria mea nu mai mananca nimic in afara de fructe si lapte.... Si mi se pare ca nu a luat deloc in greutate de la 8 luni si 1/2 incoace, in inaltime chiar n-a luat...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui alexa101 Fetelor bebica mea are 7 luni si 1 saptamana - nu mai vrea lapte nici Humana 2, nici NAN2, numai cand e adormita reusesc sa-i dau 130-150 ml, in rest papa fructe cu branzica de casa si biscuite, piure cu carnita, ou, ficatel...iaurt (Milli sau Tnuva 3,5% grasime)cu biscuiti si fructe pasate in blender, suc, ceai, apa, cereale Nestle Grau cu 5 fructe si lapte care se fac cu apa calda, dar lapte simplu sau cu cereale din biberon NU MAI VREA de la 5 luni jumatate ma chinui cu ea sa-i dau numai cand adoarme un pic atunci il papa din biberon. Vi sa intamplat si voua? Ca eu nu stiu cum sa o mai fac sa bea lapte. Sanatate si sa auzim de bine, mamicilor. ![]() http://alexandraciobanu76.hi5.comAlexa |
Cred ca minimul este de 500-600 ml lapte/zi la varsta asta.