Licurici de ianuarie-februarie 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor bebica mea are 7 luni si 1 saptamana - nu mai vrea lapte nici Humana 2, nici NAN2, numai cand e adormita reusesc sa-i dau 130-150 ml, in rest papa fructe cu branzica de casa si biscuite, piure cu carnita, ou, ficatel...iaurt (Milli sau Tnuva 3,5% grasime)cu biscuiti si fructe pasate in blender, suc, ceai, apa, cereale Nestle Grau cu 5 fructe si lapte care se fac cu apa calda, dar lapte simplu sau cu cereale din biberon NU MAI VREA de la 5 luni jumatate ma chinui cu ea sa-i dau numai cand adoarme un pic atunci il papa din biberon.
Vi sa intamplat si voua? Ca eu nu stiu cum sa o mai fac sa bea lapte.
Sanatate si sa auzim de bine, mamicilor.

http://alexandraciobanu76.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Va salutam si noi din Belgia ,
Cam puturosi - ca de obicei

La multi ani! Alina Petrecere frumoasa si multe cadouri...he,he mai ales ca le alegi singura - spor la cumparaturi.
pt licuricii care implinesc lunite
La multi ani celor cu numele Luca.
Pupici multi licuricilor bolnaviori si insanatosire grabnica

Alice - tot doar tzitzi papa
Am fost cu ea la medic pt ca mai nou era si mucioasa, si, dupa cum banuiam, ii ies dintisorii de jos...deci de asta refuza mancarea solida.
La masuratori stam cam asa: 70 cm si doar 7.990 kg - avand in vedere ca papa doar lapte de la mine si ca totusi a luat in greutate e super.
Concluzia dupa discutia cu dr. - trebuie intarcata -
In rest e ok...merge in 4 prin toata casa, se ridica in piciore agatanduse " de ce gaseste" , face bravo, vb pe limba ei, si mai nou a invatat sa arate cu degetul nasul si gura .
ne plac cartile : http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#5392819949087450418
reclama la pampers: http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#5392821177996816530
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#5392821165312926034

Ne pregatin de venit in Romania, iarasi, pentru ~ 1 luna - deci fetele din Iasi poate reusim sa facem o intalnire
Alina2700 - mai amana testul, nu cred ca e necesar daca e vb doar de 4 zile. Si la mine intarzie acum, ceea ce inainte de sarcina nu se intampla. Deci mai ai rabdare sa fie macar 1 saptamana.
Eu zic ca nu e nik dar, sa stii ca metoda calendar nu prea merge acum in perioada asta, mai amana pana ce iti revii complet d.p.d.v. hormonal, adik cand stopez si alaptarea.
Miere- pupam pe Aidan cel frumos.
Ai grija cu luatul in pat, ca eu am patit-o cu Alice si acu nu mai pot sa o dezvat.

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Doamne ce frumoasa e Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

eu sunt intr-o continua ceata....
cata amoxicilina treb sa-i dau? intr-o saptamana face 9 luni..
e bine 5 ml la 8 ore? sau e mult?
pur si simplu nu inteleg...de pe net, ca prospectul nu-l gasesc si nici dra nici farmacista nu mi-au zis...
cu mancarea cum mai e Alice, cea frumoasa ca-n povesti??

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Micola se pune apa numai prima data si pana la semn, apa fiarta si racita.Noi suntem .......la fel.Nu am dormit de tuse..greu domne greu

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Micola 1.medicul ar tb sa te vada
2.ce amoxicilina ai? 125mg/ml sau 250mg/ml?
3.cate kg are ? asta e imp nu varsta......baga repede raspunsuri

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

irina,
2. 250 mg,
3. 8 kg
unde gasesc aparat aerosoli? de care? cam cat costa?

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Micola se pune apa numai prima data si pana la semn, apa fiarta si racita.Noi suntem .......la fel.Nu am dormit de tuse..greu domne greu

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Doamne.....la fel si noi...se trezeste noaptea de tuse, plange...cand inspira se aud muciiiiii
Ai inceput sa-i dai antibiotic?

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cami sanatate multa antoniei; cum mai e? ati reusit sa reprogramati operatia alinei? cum merge coleta de bani?

alina1970 la multi ani, tot ce iti doresti tu si sa fi mereu fericita alaturi de ai tai!
ledi sanatate multa lui david; imi pare tare rau ca ati luat-o de la capat; insa desi probabil e ingrozitor de greu incerca sa fi mai calma (eu cred in chestii din astea cu atras energii pozitive etc)

koruccia ma bucur ca merge mai bine kineto

dya ce vesti triste la voi!

aryia nu tr sa te supere ce a zis ingrid; acum cativa ani cand eram la scoala in germania am avut la unu din cursuri chiar o statistica despre familii cu 3 copii; acolo se spunea ca cel mai des sufera copilul cel mare (prea multe responsabilitati pe capul lui, gelozie) sau cel mic dc diferenta de ani nu e prea mare intre ei (la cel mic deja toti sunt in "mana" rutinati, nu ii mai dau chiar atentia care au dat-o primilor); in sch dc diferenta dintre mezin si ceilalti doi e mai mare de regula cica mijlociul sufera...
acum asta doar asa statistic, nu inseamna ca tr sa se intample asta...

alinuk sa stii ca te invidiez... pari tot timpul f senina, calma... si ai doi de care tr sa ai grija

miere i-a alt model sau alt nr de pampers; sau dc nu merge si nu merge schimba-l odata noaptea; ref la cresteri robert a fost asa:
-nascut cu 3550
la o luna 5110 g
la 5 luni 7860 g
la 7 luni - 9060 g
la 8 jumata (acum o sapt l-am cantarit) 9960
aalina cat mai tine tratamentul?

ref la picior eu am inebunit cautand ceva de incaltat (doar ca e mai rece afara altfel nu l-as incalta); i-am luat 21 ca masura; smecheria e sa iei ceva care are "limba" sa care se deschide mult ca altfel nu le intra piciorul (nu stiu dc m-am facut inteleasa)

micola la noi a functionat ce ne-a dat pediatra pt muci ; de ce nu folosesti batista bebelusului? el l-am tinut pe robert in scaunul de masa si ma faceam ca dau cu aspiratorul ca sa il reobisnuiesc cu zgomotul si acum nu mai zice nici pas cand bag batista bebelusului

irina.c multa sanatate lui andrei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

veronica eu inca nu as intarca-o, mai ales ca a luat asa bine in greutate;

Mergi la inceput