Fulgusori de nov-dec 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Andrutza te treci la panoul de onoare cu aceeasi zi de nastere ca a lui fimio?????

Eu am schimbat semnatura...parca asa arata mai bine, nu???

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

36+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 13 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

mesaj de la simina
" Mayutza mea a scapat de incubator, acum stau in patuz si o pot pupa pe obrajori. Cat am pupacito de dimineata a deschis ochii si mi-a zambit, am simtit ca ma topesc, ca ma adun de pe jos de atata fericire. N-am stiut ca un pui poate declansao asa avalansa de iubire"

na ca ma napadira lacrimile

33+ Remus Andrei

RALUCI ce mesaj frumos... Pupici pt SIMINA si MAYA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ce vesti bune de la Simina!!! Sa creasca mare Maya si sa plece cat mai devreme acasuca!

Off...tot am auzit pe la prietene ca dupa ce nasti se trezesc niste sentimente minunate de iubire fata de pui...abia astept sa experimentez si eu

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Moaaaammaaaaaaa Andrutza ce bebeloi mare ai tu acolo . Si inca 2 sapt mai are vreme sa mai dospeasca. Iti tinem pumnii sa nasti usor si sa fiti amandoi sanatosi.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Camy baga ceiucul ca e bun. Auzi..la tine chiar in toate camerele se lucreaza? Ca ma gandeam ca ai putea sa faci si tu ca mine, sa inchizi celelalte calorifere din casa, sa il lasi deschis doar pe cel din dormitor, sa unde nu se lucreaza momentan si sa stai acolo. Evident sa dai si drumul la centrala. Asa nu ai arunca caldura pe fereastrile deschise...si ai avea si tu un pic de caldurica.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

aoleu...daca ai vedea cum arata casa mea......in casa mai am 2 usi...una la baie si una la camera noastra...dar incam nu-s schimbate usile si le avem pe alea vechi...si dintr-o parte in cealalta se vede tot prin ele...de..usi facute acum 30 de ani ..si pe celelalte le aduce numai saptamana viitoare...asa ca fac caldura degeaba...

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 13 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Camy, viza de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate iti trebuia in cazul in care tu lucrai la punctul de lucru al societatii in Brasov iar sediul social al firmei era in alt judet. De la sediul central emiteau adeverinta o duceau ei (sau ar fi trebuit sa mergi tu acolo) la CJAS pentru vizare si apoi ti-o trimiteau tie.
S-ar putea totusi ca in cazul tau cei de la Tg. Mures sa ceara viza CJAS-ului pe adeverinta pentru ca spitalul este in alt judet fata de cel de domiciliu si angajator.

Viitoare mamica in culmea fericirii 33+ (31+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Camy baga ceiucul ca e bun. Auzi..la tine chiar in toate camerele se lucreaza? Ca ma gandeam ca ai putea sa faci si tu ca mine, sa inchizi celelalte calorifere din casa, sa il lasi deschis doar pe cel din dormitor, sa unde nu se lucreaza momentan si sa stai acolo. Evident sa dai si drumul la centrala. Asa nu ai arunca caldura pe fereastrile deschise...si ai avea si tu un pic de caldurica.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

aoleu...daca ai vedea cum arata casa mea......in casa mai am 2 usi...una la baie si una la camera noastra...dar incam nu-s schimbate usile si le avem pe alea vechi...si dintr-o parte in cealalta se vede tot prin ele...de..usi facute acum 30 de ani ..si pe celelalte le aduce numai saptamana viitoare...asa ca fac caldura degeaba...

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 13 ZILE

POZE

Am stiut eu ca sunteti harnici...da nu ma gandeam ca [,] chiar asa... Deci e chiar santier deschis acolo. Atunci hainute multe si groase si ceiut si daca ai cum, fereste-te de curent, ca nici nu iti dai seama cand te prinde. Si ar fi pacat sa nu apuci sa termini treaba si sa te duci cu Flavius la soacra-ta acasa, din cauza ca nu veti termina la timp...
Spor la treaba la muncitorii vostri! Sa se miste si ei mai cu talent, vorba reclamei.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!

am dat si noi aseara drumul la caldura...azi, bineinteles ca m-am tezit cu nasul infundat...si tot sunt in dilema...sa iau..sa nu iau umidificator din ala.....cred ca pana la urma, o sa merg pe principiul "vazand si facand"..in functie de nasucul lui Rares

o sa iau si eu o cana cu lapte ...sa pap cu biscuitei...

dienutze, si eu....tot centrum materna...si maltofer...si multe altele, pe langa

ce vesti bune de la simina!!!!..bravo, mamico.....de-acum incolo numai pupuri pt Maya!

suzyca....ia d-aci :

te astept cu vesti proaspete de municipal

raman conectata

krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

In sfarsit Maya sta cu mamica ei. Felicitari Simina, sa te bucuri in fiecare zi de minunea ta.

Miany ne bucuram de vestile bune. David o sa manance din ce in ce mai mult si o sa puteti pleca curand acasa.

Viitoare mamica in culmea fericirii 33+ (31+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

deci imi ziceti unde gasesc si eu depre masajul miraculos de pregatire pt epiziotemie ca deja sotul abia asteapta

33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput