Hipospadias(12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Diana ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie si va tin pumnii ca sa fie bine in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Multumesc Diana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popa_ana spune:

Joi a trebuit sa-l duc pe baiatul cel mic (cel cu hs) la policlinica la urgente. A facut o entorsa urita. Bineinteles ca l-am cautat pe dr.B, cel care l-a operat de hs. De fapt este medicul la care apelam de cite ori avem probleme. L-a operat pe baiat si de apendice si desi operatia de hs nu a reusit noi avem un deosebit respect fata de dinsul. As putea sa spun ca daca nu se intimpla sa se infunde sonda se putea ca operatia chiar sa fie reusita. In fine ceea ce vreau sa va impartasesc, celor care va intereseaza, este faptul ca aducindu-i la cunostinta ca am fost pentru consultatie la dr.Hadidi si ca ne-a programat pentru operatie, acesta nu s-a suparat, dimpotriva a recunoscut ca dr.Hadidi este cel mai bun in acest domeniu. A mai spus ca daca am reusit sa ajungem la dinsul sa nu pierdem aceasta ocazie.
Cam asta am vrut sa va spun. Eu oricum am fost impresionata. Vorbele dinsului mi-au dat curaj.
Cami_gabi cum mai sunteti?
Ce mai stiti despre cei operati de curind?
Nimeni nu mai scrie nimic?
Sper ca sunteti bine si doar faptul ca sunteti foarte ocupate va face sa apareti mai rar pe aici.

Pe curind........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

M-a impresionat cele spuse despre dr. Basca. Jos palaria in fata lui.
Va povesteam eu de o cunostinta care l-a intrebat pe dr. Andriescu care-i parerea lui de Hadidi si acesta i-a raspuns ca nuuuu, face 2 taieturi, foloseste piele de pe preput....niste aberatii, stiind ca persoana respectiva avea deja copilul operat de 3 ori si tot nu-i reusise operatia. Ptr cine nu stie, Andriescu este un fost rezident de-al dr. Basca, opereaza tot la Grigorescu si are in el un pesimism enorm, eu una desi n-am avut tangente prea mari cu el, nu-l pot suferi.

Sunt in concediu, azi am musafiri, asa ca intru cam rar sa scriu, dar de citit, va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popa_ana spune:

Revin...
Roxana c, daca te referi la dr.B din mesajul meu sa stii ca nu este vorba de dr.Basca. Dr.B care l-a operat pe baiatul meu este din provincie mai precis din Oradea. Nu vreau sa-i scriu numele pentru ca de fapt pentru cititori nu cred ca are vreo importanta. Important este ca acest om face intradevar totul cu daruire si multa dragoste pentru copii. Baiatul meu abia a asteptat sa-l intilneasca si de aceasta data.
Nu contest nici calitatile dr.Basca. Am gasit pe net o prezentare video a conferintei de presa din mai de la Zalau. Erau prezenti dr.Hadidi, dr.Toth si dr.Basca. Printre altele dr.Basca a apreciat rezultatele, experienta dr.Hadidi, se vedea ca este incantat de prezenta alaturi de cei doi colegi. Dupa cum am mai spus eu chiar am luat lagatura telefonic cu o asistenta a dr.Basca si intentionam sa merg cu baiatul la dinsul. Numai ca vezi tu acuma, Zalaul este mai aproape si sper ca si rezultatele sa fie pe masura renumelui dr.Hadidi.
Sincer, daca tot am asteptat atata, vreau cu ajutorul lui D-zeu sa mergem la sigur.
Asta e... Incerc sa inchei.
Concediu placut!
pentru toti: Mihai, Mihaiela, Gabriel, Gabriela.... de Sf.Mihai si Gavril.
La multi ani cu sanatate si bucurii!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalucia spune:

multumim de urari. si baiatul meu are al doilea nume Mihai. azi l-am sarbatorit cum se cuvine.
el se simte bine, face pipi singur, nu mai e nevoie sa il ajut, caca la fel singurel( adica fara supozitor, ca pana acum facea doar ajutat). Ne mai luptam cu umflatura cu care a ramas dupa operatie; il dau cu crema cu heparina si hidrocortizon de 2-3 ori pe zi. mai sunt niste cojite de cazut( se mai duc atunci cand ii fac baie) si firele.un firisor chiar a iesit pe gaurica prin care face pipi si va cadea in curand. cam asta e...astept cu nerabdare sa ii cada cojile, sa se dezumfle, ca sa vad si eu cum arata putica normal.
voi reveni cu vesti , atunci cand acestea vor aparea. multumesc tuturor pentru sustinere si urez picilor multa sanatate.
LA MULTI ANI! pentru Mihai, Gabriel, Mihaela, Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Roxana, nici eu nu am avut nici o tangenta cu dr. Andriescu, dar mi-a facut aceeasi impresie ca si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matucdaniel spune:

reusesc in sfarsit sa revin cu cateva noutati ... pe 28 oct. s-au internat mamica si puiul la Gr. Alexandrescu , pe 29 a avut loc operatia - dl. dr. Basca. Pe 6 nov. a fost scoasa sonda si pe 7 am plecat acasa ... micutul (acum in varsta de aproape 10 luni )nu pare marcat dpdv psihic si toata aceasta perioada , destul de mare pentru varsta lui , nu pare sa-i fi afectat dinamica dezvoltarii (doar ca din spital am plecat tusind , stranutand si stricati la stomac ( a fost f cald ,a preferat hrana lichida - lapte si multa multa apa ceea ce inteleg ca nu e tocmai rau doar ca eliminarea acesteia se facea majoritar prin transpiratie)... incet incet incepe sa se desumfle dar inca n-am reusit sa vedem cum face pipi - ne-a pacalit de fiecare data si speram ca poate in wknd ... deocamdata nu i-am aplicat nici un tratament local (creme etc) nici nu pare a fi nevoie si nimeni nu ne-a zis de asa ceva ... trebuia ? mai ales ca am fost externati in wknd si dl. dr. nu a fost prezent ... in fine au trecut emotiile puternice , au ramas alte tensiuni pana vom afla daca suntem pe calea cea buna ,poate dupa prima vizita la control ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Matucdaniel imi pare bine ca ati trecut un hop...si va tin pumnii sa fie bine, sa nu mai fie nevoie de o alta interventie.
In ce priveste tratamentul local... noi nu am avut si a fost bine. Am vazut ca unele fete da...probabil depinde de evolutie si de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Va citesc, dar nu prea am timp sa si scriu, asa ca si acum tot pe fuga:

Anita, am vazut ca de fapt nu era vorba de dr. Basca...asta este, oricum parerea mea de Andriescu este aceiasi

Monituta, mai stii ceva de Irina, am tot zis ca o sun si am uitat, sper sa-mi fac timp maine, ultima data am vb cu ea pana sa intre in operatie Dominic. Tudor ce mai face, e bine?

Matucdaniel, nici noua nu ne-a zis nimic la iesirea din spital, dar eu il spalam in zona aia cu comprese sterile inmuiate in ceai de pelin, stiu ca pelinul e foarte bun cicatrizant si oricum n-avea ce rau sa-i faca. Dupa vreo 2-3 sapt am fost la control , l-a decalotat si de-abia atunci ne-a spus sa-i dam cu Nidoflor, nu a spus cat timp, asa ca i-am dat destul de mult timp, seara, dupa baie, il mai dau si acum daca mi se pare ca-i iritat. Va doresc sa fie totul bine, cand v-a spus sa va duceti la control?

Emilia, cum a fost in vacanta?

Mergi la inceput