Hipospadias(12)
Raspunsuri - Pagina 5
filofteia spune:
Monituta, Anita, imi pare bine ca sunteti mai linistite.
si pe restul fetelor si baietilor...
popa_ana spune:
Dragele mele intradevar acum ma simt mult mai bine. Recunosc ca nu in ultimul rind trebuie sa multumesc celor care mi-au fost alaturi aici pe forum.
pupic pupic tuturor !!!!!!!!
Monituta am putea vorbi pe mess sau la telefon in careva zi cand esti mai libera? Am inteles ca voi a-ti fost operati de Hadidi in mai. As vrea daca nu ai nimic impotriva sa-mi mai dai niste detalii. Daca totul va fi bine ne vom intilni in primavara la Zalau.
Eu spun drept am emotii inca de pe acuma.
Ce noutati mai stiti despre cei operati la Zalau?
Cami_Gabi nu fi suparata! Ce-ti mai face baiatul? Ai mai fost la Zalau? Sper sa ma intalnesc si cu tine la Zalau. Nu mai e mult pana atunci si daca da Domnul bine o sa scapam si noi de griji.
Roxana, Filofteia si toate celelalte va pup si pe voi
Acum va las. Mai vorbim duminica. Miine este simbata si avem o zi grea.
NOAPTE BUNA SI PE CURAND
cami_gabi78 spune:
Draga Popa_Ana sa sti ca nu am mai fost la Zalau pt ca baiatul meu o tine intruna cu o tusa seaca care nu ii trece nicicum indiferent de cate tratamente a luat si chiar daca era tot mai rara dupa ultimul tratament,cum iese afara cum incepe iar si o luam de la capat.M-am decis sa il opereze D-l Istvan dar vad ca deocamdata nici la el nu am norocul inca sa merg pana nu este bine baiatul meu.Ma bucur ca pana la urma vei merge si tu cu baiatul tau si sper sa fie bine.
matucdaniel spune:
bascularea discutiei pe nord vest asa rapid ma ingrijoreaza ... nimeni nu se mai opereaza la Bucuresti ... o veste proaspata si optimista din sud est pentru cei care au ales deja zona asta ... daca este posibil desigur ...
cami_gabi78 spune:
matuc_daniel ce vrei sa spui cu o veste proaspata din sud-est ?Ai o parere prosta despre faptul ca multi aleg acum sa mearga la Zalau ?
Sincer eu am incercat la Cluj si Timisoara si nu a fost bine la Bucuresti trebuie sa recunosc ca nu am mai incercat pt ca am auzit de Zalau si acum m-am decis sa merg acolo dar nu contest ca si la BUCURESTI sunt rezultate bune.
filofteia spune:
Matucdaniel, pana acum vestile erau doar de la Bucuresti pentru ca nu era alta posibilitate. In plus majoritatea celor care au mers in "vest" sunt de acolo...Timisoara, Deva, Tinca... le este mult mai apoape Zalau.
Eu as fi ales tot Bucuresti in conditiile astea, cel putin pentru prima operatie, Zalau fiind foarte departe.
narcisica28 spune:
Roxana si mamici care si-au operat puisorii la Gr Alexandrescu, ati intalnit o doctorita Nicolaescu ?E nasa unor buni prieteni si s-a oferit sa il opereze ea pe bebe ; oricum noi n-am fost pana acum la consult de specialitate..., tatonez terenul si va citesc incercand sa iau cea mai buna decizie.
Sanatate maxima si un sezon friguros fara probleme.
Mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
roxana c. spune:
Narcisica, e vorba de dr. Laura Niculescu? Daca de ea e vorba, iti spun ca este ( sau a fost) rezidenta dr. Basca, a fost mana a 2-a cand l-a operat dr. Basca pe Calin ,iar eu am fost foarte multumita de ea, atat ca medic cat si ca om, ceea ce nu intalnesti prea des. Daca inca mai este rezidenta , opereaza cu dr. Basca, daca o fi terminat rezidentiatul, cred ca poate opera singura, nu stiu prea bine. ( am auzit - nu mai stiu de la cine= ca ar fi terminat rezidentiatul si ca a ramas tot in spital, acolo, nu stiu daca este asa sau nu. Este din Galati, daca nu ma insel, si are un baietel mai mic decat Calin cu vreo 5 luni, deci are acum aprox 2 ani si jum. )
Cami_Gabi, n-ai inteles tu bine, Matucdaniel vrea sa afle vesti proaspete de la cei care au operat recent copiii la Bucuresti, ceea ce este normal, nu a zis nimic rau de cei din Zalau. Fiecare merge unde vrea si mai ales...unde-si permite.
Matucdaniel, sunt mamici care au fost ptr operatie de curand, vor intra cand vor putea sa spuna ce si cum. Nu mai retin, ce varsta are baiatul tau? Cand vreti sa mergeti ptr operatie?
Crisandy, daca ne mai citesti, intra si spune-ne ce mai faceti, ati fost ptr operatie acum, in toamna?
popa_ana spune:
Felicitari si Filofteia !
Esti un adevarat lider.
Stii cum se zice?
Pentru copii mergi si pana la capatul pamantului.
Dar daca a aparut aceasta oportunitate pentru noi cei din vest, sa fim sinceri, mai repede aleg o deplasare de 160 km cat avem pana la zalau decat 700-800 km cat este pana la Bucuresti.
In fine asta e. Tu si toate celelalte mamici stiti f bine ca in asemenea cazuri nu e loc de fite. Faci ce poti si cum poti si ce crezi ca este mai bine pentru puiul tau.
Acum va las. Ma pregatesc sa plec acasa.
Mai vb diseara
Pa