Hipospadias(12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Imi pare rau ca nu mai este printre noi, imi pare rau ca a trebuit sa sufere atat...
Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru Andrei si pentru noi.
http://www.hipospadias.info.ro/dr-toth-istvan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

buna. stiu ca toata lumea este socata de dr toth dar poate aveti careva timp sa-mi dati cateva detalii de casa mc daca se plateste sau nu si chiar alte detali

Mergi la inceput

Sefuta - foarte multe info vei gasi in capitolele anterioare. citeste si incearca sa revii cu intrebari punctuale si sunt convinsa ca iti va raspunde una dntre mamicile care au trecut prin operatii la Gr Alexandrescu.

Andy0107 - iti trimit PM cu adresa mea de mess. Din cate stiu hadidi opereaza in Germania - http://www.emmaklinik.de/en/departments/paediatric-surgery.html, aici cred. Eu am gasit clinica pe net, deci nu stiu sigur ca informatia mai este de actualitate. A scris aici o mamica la un moment dat, care isi operease baietelul in Germania, insa nu am avut timp sa caut postarile ei. O sa o fac.
Cand o sa ii scriu mail lui Hadidi voi intra si voi posta orice informatie.

sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Dragi parinti,

se pare ca Prof Dr Hadidi va veni in Romania zilele acestea pentru a discuta posibilitatea de a continua sa mai opereze la noi in tara, acum ca dr Toth nu mai este printre noi.

Impreuna cu alte mamici, ai caror copii au fost deja operati 1 data de Hadidi&Toth, ne-am gandit ca putem sa ajutam un pic ca venirea Prof Dr Hadidi in Ro sa nu se opreasca aici.
In acest sens, ne gandim sa ii comunicam drului Hadidi(inaintea de venirea in Ro de zilele acestea) care am fi parintii care am dori sa ne operam copii la el in aprilie, asa cum se stabilise.
Concret sa intocmim o lista, asa cum ar fi facut-o dr Toth, care sa contina: nume parinte, nume copil, varsta, tip HS, nr operatii anterioare, data celei mai recente operatii (mai astept propuneri de info care ar putea fi de folos profesorului), eventual dc copilul sufera de alte afectiuni (de ex inima etc).
Astfel, invitam si parintii care au copii cu HS, care ne citesc, dar nu posteaza si care sunt interesati de venirea Prof Hadidi sa ne scrie. O pot face aici sau pe PM.

In interesul copiilor nostri si in amintirea drului Toth putem face asta.

Mergi la inceput

Sefuta - sper ca sunteti bine si a decurs bine operatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ciufik, cred ca este bine sa lasi o adresa de mail, ptr cazul in care sunt parinti care citesc dar nu au cont pe forum, ca sa va puteti misca mai repede, sa-ti poata scrie direct acolo. Daca cineva nu-i membru nu-ti poate trimite PM, din cate stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_gabi78 spune:

Buna .Nu imi vine sa cred ce sa intamplat cu dr-ul Toth ,trebuia sa mergem in vara la el si acum nu mai avem la cine merge.DAca doriti emailul dr-ului Ahmed la care va va raspunde cu siguranta am sa vi-l scriu aici pt ca eu tot pe adresa asta i-am trimis si mia rspuns foarte repede: ahmedthadidi@yahoo.de sau incercati si pe asta :ahmed.hadidi@hypospadias-surgery.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am vorbit cu sotul Sefutei astazi, sunt bine , bebe a fost operat joi, o voi suna eu luni, daca nu uit, sa vorbesc si cu ea.

Emiliaaaaaaaaaaaaaaaa, unde ai disparut? Asa multe lectii aveti ca nu mai dai pe-aici?

Radusca, voi ce mai faceti, de cand tot spun ca vreau sa te sun...n-am mai apucat, cand sunt acasa mi-e mai greu, de la servici e mai sigur, am timp si de stat de vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popa_ana spune:

La fel ca toata lumea sunt si eu profund intristata de ceea ce am aflat.
Chiar nu stiu ce va fi cu noi. Acum cind credeam ca totul va fi bine si in sfirsit imi voi lua o povara de pe inima D-zeu ne-a aratat inca o data ca El este deasupra tuturor si voia Lui este suprema. Pacat, mare pacat de talentul si daruirea acestui Om, care a fost dr.Istvan Toth. Pacat de tineretea lui.
D-zeu sa-l odihneasca in pace !

Asa cum a-ti cerut am trimis si eu datele noastre.
Multumiri celor care a-ti inceput sa faceti demersurile necesare.
Bafta!!!!!!!

Mergi la inceput

Buna

Popa_ana - catre cine ai trimis datele tale? eu nu am primit nimic.
Ma bucur ca sunt ok Sefuta&baiat, Rox te asteptam cu vesti.
Irina am trimis PM, insa am decis sa imi fac publica adresa de mail. Sper ca sunt bine flacaii, Andrei a inceput sa aiba unele expresii pe care le avea Ianis la Zalau si mereu imi aminteste de el .

Mergi la inceput