Puiuti de Randunici 2008!! (321)
Raspunsuri - Pagina 3
ramo_cata spune:
bubu ,da fata sa-ti traiasca sotul ..la cat esti tu de extraordinara nici nu meritai altceva...si la noi se lasa cu pupaturi,strans de gat,mamacit de n -ori...frichinit...intreband de tz ori de tata,tata face nani si tot asa..pana adoarme..dar e bine ca tu poti pleca eu nu am cum...
nico noapte buna
ma duc si eu la nani ..va pup
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mihutza11 spune:
Bubu si la noi.. la amiaza adoarme imediat, dar seara dureaza mai mult.. si tot asa tre' sa stau cu ea pana adoarme, si e asa comica ca mai ofteaza cateodata sa ma faca sa rad si asa greu ma abtin..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
bubu05 spune:
Da, mai, ce-or avea seara? vad ca multi fac asa...ciudat...
Sa ma trageti de maneca sa pun poze de la nunta la care am fost , ca ieri le-am primit si azi n-am avut timp...imi place rau rochita mea lila
Fug la nani, somn usor tuturor!
bitza037 spune:
mai este cineva p^aci?
eu acum am terminat de facut bagajul lui bitu ca pleaca in nordul tarii cu trebi.....
bubule am fiert legumele pentru supa crema de conopida, maine o termin.......vezi ca mai m-au bombanit azi inca doua colege fiindca le-am dat pe bucataras
Gecko vroiam neaparat(chiar si cu intarziere) sa-ti zic sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos si la punga gros!!!!.....nu de alta dar am vazut ca tii minte niste chestii de acum o suta de ani, si-mi era frica sa nu ma ai la index
i-am vazut si pe Muffy si Andra
va pup, ma duc la culcare ca sunt rupta
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
gecko spune:
bitza, nu te iau mai in vizor Ca stiu eu ca fiecare e ocupata in dreptul ei, mai un pampers kkcios, mai o barfa cu vecina si uiti SA SCRII ceea ce vrei. Dar sigur fiecare face cel putin in gand urarile de rigoare.
'neata
aveti cafeaua si capuccino si ceai si bombocino
si bagati mobilizarea URGENT si imi spuneti ce sa gatesc cu o bucata de carne. Banui ca e de porc si e cu rosu si alb (banui ca de la muschi si grasime se trage modelul). Dar faceti bine si dati-mi sugestiile inainte sa se intunece (in australia)
mihutza11 spune:
Gecko, cel mai simplu o friptura la cuptor, cu vin peste ea, un pic de usturoi, bulion/sos de rosii, dafin, sare, piper si gata.. cu un piure alaturi si un castravete murat si gata masa..
am dat send din greseala..
sau poate merg snitele facute, daca nu e prea grasa carnea.. sau o tocanita cu ceapa, rosii, ardei si alte legume..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 Gecko, cel mai simplu o friptura la cuptor, cu vin peste ea, un pic de usturoi, bulion/sos de rosii, dafin, sare, piper si gata.. cu un piure alaturi si un castravete murat si gata masa.. am dat send din greseala.. sau poate merg snitele facute, daca nu e prea grasa carnea.. sau o tocanita cu ceapa, rosii, ardei si alte legume.. Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Hoinarii |
'multam de ajutor
dar am stiut eu ca nu am descris carnea aia ca lumea. Sunt ashe niste bucati lungi cat degetul si inalte cat doua degete puse langa-olalta si is in straturi, unul rosu, unul alb, unul rosu...si unul mai mare alb.
Si daca zici de cuptor...pai fii mai precisa. Vin vin, am inteles (oare rosu), dar ulei sa pun? apa sa pun? Hai ca imi ploua in gura si habar nu am ce sa gatesc
Cert este ca ce iese va fi asortat cu fasole frecata
raluca2107 spune:
Gecko ,pai daca o asortezi la o fasolica batuta , impaneaz-o si cu niste usturoi, vin alb as zice eu, ulei, apa , condimente dupa gust si tranteste-o in cuptor.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca2107 Gecko ,pai daca o asortezi la o fasolica batuta , impaneaz-o si cu niste usturoi, vin alb as zice eu, ulei, apa , condimente dupa gust si tranteste-o in cuptor. Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor |
gata dom'le, e hotarat In cuptor sa-i fie sfarsitul. Cu vinul ala o mai negociem caci stau cu impresia ca am numa rosu...dar oare daca pun otet se poate bifa de vin alb
gecko spune:
si inca una si ma duc sa mai alerg aspiratorul prin casa
M-am trezit de dimineata ca fi'miu face MUUUU la cutia de lapte Este o vaca reprezentata acolo pe cutie... cu greu poti spune ca e vaca dar copilul a nimerit-o