Puiuti de Randunici 2008!! (321)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
bitza ce-ai mai bucatarit!
am inteles cu treaba aia, mai vrb ,aine pe mess ptr detalii, desi in 5 ani se schimba multe...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Salutare!
Luny, hai ca o sa fie bine! Daca o sa fie bine, asta e, dai banii si gata...
Nico, hai ca o sa treaca perioada asta grea de adaptare. Cand o sa trebuiasca sa pleci o sa fie la fel de greu...
Bubu si Mimo, intalneala placuta!
Daca Matei era bine, ma autoinvitam si eu ![]()
Valentina cu
Matei si
23+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Hai ca dupa ce i-au trecut tusea si nasul avem alta problema; nu vrea sa manance nimic. Nici lapte nu bea prea mult, cam 5-600 ml pe zi.
In rest, s-a culcat la 11 si s-a trezit la 9 jumate. Sunt curioasa ce se intampla seara asta...![]()
Si imi vine sa-l mananc in fiecare moment: e atat de dulce, de frumos, de destept....

Valentina cu
Matei si
23+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Sa va spun de tatal meu: azi a incheiat radioterapia si dr i-a zis ca e bine, ca nu trebuie sa mai faca a treia doza de chimioterapie. A plecat acasa si trebuie sa revina la control peste o luna. Tumoarea a scazut, nu se mai vede in afara ca inainte....Doamne ajuta!!!
Valentina cu
Matei si
23+ cu Luca/ Mihnea
mihutza11 spune:
Luny sanatate lui Liviu.. cat despre biscuiti e ok, stiu cum arata.. problema e ca aici nu gasesc.. astia sunt bolnavi cu cookies, care-s un fel de biscuiti, dar pe mine nu ma prea incanta cookie-urile lor.. tre sa mai umblu pe la magazine cu specific sa caut.. in puii mei, la naiba.. ca ma enervez de multe ori cand nu gasesc ce vreau eu.. sau daca gasesc sunt asa scumpe..
Somnorica imi pare rau de dintosii lui Robi!
Giani bine reaparusi!
hai ca mi-era dor de emoticonul asta
!
Cuscra
apropo de lasagna:
http://good-times.webshots.com/photo/2544255580102226680orFcnV
are asa de mare succes la noi.. mai ales cand vreau sa mai fac pauza de la atata carne..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
vali ce ma bucur ptr tati tau, ca e mai bine, Doamne ajuta!! fataaa, 5-600 ml pe zi de lapte este excelent de bine, cat sa-i dai??
mihuta am inteles...ce bunataturi ai tu acolo!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Mihule[/red[red] 

lasagna cu spanac

yupiiiiii ce idee excelenta...chiar azi am cumparat o punga de spanac sa-i fac Antoniei ceva din el......ia uite cum m-ai ajutat tu sa gasesc acel ceva....nu faci un pustiu de bine sa pui reteta pe bucataras????ca zac doua cutii de foi de lasagna in dulap de multisor
hihihihihihihihi

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Mama, Mihule, dar chiar, ce bine arata lasagnia! Nu te-ai mai indurat de noi sa mai pui pe Bucataras, tz, tz...
Eu m-am cam suparat de atmosfera si comentariile de la concurs...pacat...mda...
Pana una-alta a venit Mimo la mine
, Vladuc e asa vesel si scump, i-a placut se joace cu Stef! imi pare rau ca nu au stat mai muuult!!!
Descarc mai incolo poze sa ii vedeti ![]()
Fug la baieti, ca le faci tati baie!
mihutza11 spune:
Bitza pai este reteta acolo:
http://bucataras.ro/retete/299/lasagna_cu_spanac.html
numai ca eu am pus mai multa branza (feta in combinatie cu spanacul si mozzarella pe deasupra) ca imi place
.. si am facut mai mult sos bechamel cu 500 ml lapte, plus putin sos de rosii pe deasupra, ca in reteta Bubulinei:
http://bucataras.ro/retete/49/cannelloni_cu_spanac_si_branza.html
ps. Bubu am vazut si eu comentariile rautacioase.. tz tz.. urat asa..
si retete noi nu am mai incercat dar am in plan vreo doua
..
ps2. Bitza vad ca acolo nu scrie, desi cred ca se subintelege, dar eu foile le fierb inainte cat scrie pe pachet..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
bitza037 spune:
Luny..ok vb pe mess
...da am bucatarit,dar daca nici maine nu mananca Antonia supa crema va trebui sa fac alta....
......bucatarasul este plin de retete care nu le-am incercat, dar problema este Antonia ca nu prea ma lasa....o sa o fac maine noapte si gata....
Naty???
ma duc sa spal frigiderul si pe urma
ca daca mai stau mult ma ia somnul si trebuie sa vad Clona(eu nu am vazut sfarsitul datat trecuta)
aoleu mai am si de
, bai frate nu se mai termina treburile astea niciodata.....azi cred ca am strans de cel putin 5 ori ce scotea Antonia din dulapul de la bucatarie(asta este ala care ii dau eu voie sa umble ca sa-si faca cat de cat de lucru cand am eu ceva de facut)....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze