Urechi infundate

Urechi infundate | Autor: RAMONELLA

Link direct la acest mesaj

De cateva zile mi se infunda urechile..asa din senin...prima data mi s-a intamplat noaptea.Pur si simplu m-am trezit cu ele infundate.Dop de ceara nu cred ca poate fi,pt ca nu se infunda amandoua deodata.Si in plus am folosit Audispray.Habar n-am ce poate fi....sper sa nu fie ceva grav...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

depinde si de senzatia pe care o simti cand ti se infunda......daca simti ca o presiune insotita de un tziuit, cred ca poate fi vorba de o tensiune, daca atunci cand se infunda ai senzatia de .....infundat(nush cum sa explic), cred ca poate fi vorba de un dop. eu am patit asa ceva, se intampla dimineata cand ma trezeam si nu auzeam nica cu urechea. dupa ce trageam de ea sau imi bagam degetele in urechi parca se mai imbunatatzea situatia. s-a dovedit a fi un dop de dimensiuni impresionante.......asa ca te sfatuiesc sa te duci la ORL-ist! lasa audyspray-ul , ca asa am facut si eu, am folosit tot felul de tampenii si am ajuns cand facusem un "dop de dop"!"extragerea" nu e dureroasa daca iei lucrurile din timp, asa ca nu evita vizita la dr!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Daca doar se infunda, dar nu doare atunci vand tragi dea ea, sau incerci sa o cureti(desi e riscant sa bagi betisoare sau degete in ureche) poate fi doar un dop de ceara.
Daca doare...poate fi infectie, otita...esti racita cumva?
Sau te-a tras curentul...nasul e ok?adica nu e infundat?

Numai nu-ti pune toate nebuniile in ureche, Doamne fere poti sa dai in altele mai grave...ma refer la ulei cald, solutii, etc. mai ales pana nu cunosti cauza.

In luna noastra de miere, eram in Brasil la mare, si intr-o noapte se trezeste al meu cu durere de ochi si ureche, plus ca nu mai auzea bine cu urechea, si simtea o presiune, un pocnet permanent in ureche...
Eu...ce-mi vine in minte...sa-i pun ulei cald ca asa citisem pe nu's unde, prin formula As, ca ar ajuta uleiul caldut, bla bla bla...

dupa vreo ora era la urgente cu ditamai jumatate de fata si durereeeee...saracul...avea infectie a trompei....am uitat numele...nu-i de gluma ...iar uleiul ala cald a fost ca acidul pe trompa lui imflamata deja....

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 16+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Buna!
Am si eu o problema cu una din urechi. Este infundata de vreo 4 zile. Am mers la ORL si mi s-a spus ca urechea in sine nu are vreo problema dar, din cauza ca sunt racita si am nasul infundat s-ar fi infundat si urechea. Mi-a dat un antiinflamator, picaturi de nas ceva pentru fluidizarea secretiilor. Problema e ca nu au nici un efect. Urechea nu s-a desfundat nici o secunda si deja imi vine sa imi fac o gaura cu burghiul!
Ati trecut vreodata prin asta? Si daca da, cum s-a rezolvat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

o metoda verificata de mine, cu rezultat imediat, dar valabila pentru dopurile de ceara : cumparati de la farmacie apa oxigenata si cu ajutorul unei pipete picurati cateva picaturi in urechea infundata (desigur, va asezati cu capul pe o perna, cu urechea infundata in sus); ramaneti cateva minute in pozitia culcat, dupa introducerea picaturilor in ureche.
veti auzi si veti simti cum apa oxigenata dizolva dopul de ceara; apoi, curatati resturile cu ajutorul unui betisor (sau mai multe), avand grija sa nu insistati prea mult in interiorul urechii...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Multumesc, stiam de apa oxigenata dar mie mi-a spus ca nu este dop ci este infundata din cauza nasului infundat. Dar nu cred sa dauneze daca incerc. As manca si cuie doar sa scap de senzatia asta idioata de explozie a capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Si eu am o problema cu urechea dreapta. Imi curge, ma doare si o simt inflamata. Problema e ca eu sunt insarcinata in 35 de saptamani, si nu stiu ce sa fac. Am pus o compresa cu sare calda azi, si s-a mai ameliorat pentru cateva ore. Acum m-a luat iar.Poate fi si din cauza maselei care ma necajeste de cateva saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioannoula

Si eu am o problema cu urechea dreapta. Imi curge, ma doare si o simt inflamata. Problema e ca eu sunt insarcinata in 35 de saptamani, si nu stiu ce sa fac. Am pus o compresa cu sare calda azi, si s-a mai ameliorat pentru cateva ore. Acum m-a luat iar.Poate fi si din cauza maselei care ma necajeste de cateva saptamani.

Eu zic sa fugi la ORL.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput