Mai sunt cateva episoade(9)si se termina serialul.
Din ce am vazut eu in avans finalul este trist si este atat de neconventional incat sunt convinsa ca respecta adevarul istoric.
"Giuvaerul palatului" m-a captivat incet,incdt.. fara sa vreau si apoi de abia il asteptam. Fosta tare trista cand s-a terminat..
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Am stat si eu toata ziua pe youtube. N-am mai avut rabdare si l-am vazut tot, dar m-am umflat de plans. E prea dureros... si extraordinar de frumos. Bravo lor!
Superb serial, la nebunie imi place. Si mie imi pare rau ca se termina, mai ales ca eu prind doar sfarsitul episoadelor cand ajung acasa de la servici. "Giuvaerul Palatului" nu l-am vazut. Oricum urmeaza un alt serial korean despre prima imparateasa a Coreei.
Gasiti aici un site cu rezumatele episoadelor din "Furtuna la palat" si un trailer despre serialul urmator: http://www2.tvr.ro/furtunalapalat/
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet