Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
tumpi spune:
La multi ani!Matei, numai bucurii si realizari sa ai in viata.Codruta sa iti traiasca flacaul.
Mira,Angi La multi ani cu intarziere si voua
Fetele, multumesc din suflet pentru urari, din pacate nu mai apuc sa stau asa pe net cu mi-as dorii.Sunt prinsa intre munca si casa, in pauza de munca abia reusesc sa ma odihnesc putin si sa aranjez prin casa.MAi am inca lucruri de adus din K, dar we asta cred ca rezolv cu totul.
Cat de retul discutiilor, eu zic ca fara datele reale ale numelor nu vad cum poti fi gasit, iar cand ne-am dat acordul sa ne fie scrise numele si datele de nastere, am stiut ca oricine poate sa ne repereze.
Eu de mult am hotarat ca albumele mele sunt private , fiinca am avut chiar aici pe forum surpriza sa fiu reperata de "raposata" sotului si sa-mi salveze pozele de la nunta si sa i le trimita lui(habar nu am care a fost intentia), inclusiv sa faca misto de mine ca nu pot face copii.Care oricum e problema mea nu a lumii intregi.
Eu zic ca fiecare avem probleme mai mari in viata reala decat sa ne certam aici, unde ar trebuii sa gasim putina liniste si voie buna.
O zi buna va doresc, mai aincerc sa intru cand apuc o portita deschisa.
Aviz curiosilor,daca doriti sa aflati mai multe despre mine o puteti face in privat, nu aici nici pe alte seit-uri,nu ma mai urmariti.
Stiti vorba aia " curiozitatea a omorat pisica", asa ca vedeti-va de viata voastra.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudi@/Claudi@.jpg)
Claudi@ spune:
Ramonaiani,
Tumpi, dar cine te urmareste?
Mai eu cand am vazut ca dand doar o cautare pe google, dupa landratsamtul de care apartin, ca apar absolut toate datele noastre si cu trimitere la poze, normal ca nu mi-a convenit.
Dand o cautare dupa numele meu, apar si eu ca am avut firma si multe alte chestii si nu stii niciodata cine si cum se poate folosi de datele astea, mai ales ca socrul meu a facut tampenii in trecut si multa lume are pica pe el.
Cat despre paranoia... Claudia, asta nu a fost spass si o stii si tu. Si normall ca nu se supara nimeni atata timp cat te referi la mine, doar eu am adus subiectul in discutie. Poate daca ai incerca sa lasi sarcasmul la o parte, nu as luao asa personal.
angiuta spune:
Tumpi merci frumos! Sper ca tu ai sarbatorit mai bine decat mine .
La mine a fost sigur cea mai urata zi de nastere pe care am avut-o.....nu am chef sa intru in detalii.
Eu sunt racita, vremea e urata....m-am saturat.
O zi frumoasa va doresc , cu mai putine certuri...nu mi se pare frumos sa se spele lucrurile murdare aici, nu stiu ce s-a discutat pe mess, nu va cunosc pe nici una dar chestii din astea nu se fac. Parerea mea...
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
noiembrie spune:
Fetelor , dragelor, pace , si buna intelegere va doresc tuturor !
Haideti sa lasam la o parte animozitatile si sa fim prietene!E viata asta si asa destul de acida.....Eu ridic in cinstea voastra , a tuturor de aici , un pahar si va doresc sa fiti fericite !
Multumesc tuturor pentru felicitari !
Da ......am petrecut ieri ....la greu !
Pentru gradi am facut niste saratele si un tort , usor pentru copii , blat de pandispan si crema Chantilly(adica crema de vanilie -denumirea ce este mai pompos in ea ...), iar acasa a fost ceva un pic mai elaborat .
Sa va spun ca am fost ieri singura vreo 3 ore cu 11 copii , intr-un apartament ......?
Sigur nu vreti sa stiti cum a fost..., dar va spun totusi ! Grandios ! M-am mirat si eu de mine , ce am putut face ieri !
Dar chiar a fost fain , copii s-au distrat, si am vazut atita bucurie in ochii lui Matei.........
A fost prima lui aniversare numai cu copii , caci pina acum l-am aniversat mai mult noi , adultii...asa ca acum ne-am luat revansa .
Numai pe pereti nu s-a scris , in rest ......Dar nu-i bai -odata in an, se merita !
Astazi am reusit si am pus la loc , cam tot , deci am ramas doar cu amintirea zilei de ieri !
Si sambata se anunta , adultii.......dar iar nu.-i bai.sint bucuroasa de oaspeti .
Inca o data multumesc tuturor !
claudia74 spune:
Bravos Codruto,ma bucur ca v-ati simtit bine de ziua lui Matei
Ale spor la treaba si nu uita de grillparty,sau erst sa veni sa bauen grillul
Simonelule iara esti fata dupa eclere bai deci eu intru acusi in sevraj nu am mancat o praji buna de 1 sapt
mamaliga lor ca nu dau nimic bun la nachtisch
duminica vine soacra in besuch si i-am raportat deja ce praji vreau sa ne aduca
in rest grazie senor De Luca (bucatarul sef) ptr mediteranische essen
.
Mariana lasa si vb cu tanti despre plagiat.
Miki uaz ap! iara ai paduchi ce sa zic io
Am fugit iara am termin si apoi i-am promis lui Andi ca mergem la Famila center sa-i cumpar polizei autos , o seara faina va doresc.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Clau, nu uit de Grillparty dar cred ca intai va trebui sa amenajam cat de cat gradina, ca acum e doar noroi. Macar niste placi de pavaj sa punem sa nu intram in mizerie pana la glezne.
Codruta, ma bucur ca ati sarbatorit asa frumos ziua lui Matei! Abia astept sa avem si noi copii invitati de ziua domnisoarei.
Trischa, cum se mai simte Patrizia?
Angiuta, imi pare tare rau ca ai avut o zi de nastere urata. Uite de la mine un sa nu fii suparata. Anul viitor sigur va fi o zi magnifica!
Miki, pai daca ti-e dor de noi, hai incoace. Probabil nu mai ai prea mult timp liber la dispozitie, dar eu una abia astept sa vii cu noutati. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
cu intarziere la multi ani lui Matei, Codruta esti o super mama de ai rezistat cu ei, eu nu am rabdare nici cu una...
sunt acasa, eclere nu am gasit
va pup
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
tumpi spune:
si ceaiuri pentru toata lumea.
Fug la treaba,o sambata frumoasa va doresc
Aviz curiosilor,daca doriti sa aflati mai multe despre mine o puteti face in privat, nu aici nici pe alte seit-uri,nu ma mai urmariti.
Stiti vorba aia " curiozitatea a omorat pisica", asa ca vedeti-va de viata voastra.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
numa schnell ca iara se face coada aici , am petrecut un we minunat,ieri in Mannheim (spatzieren,einkaufen, Luizenpark) azi la Vollkfest in karlsruhe, vreme buna si stimmung pe masura
Ioana daca ai nevoie de tras de par pe cineva sa strigi ca nu-s prea departe
Miki no comment,sa fie intr-un ceas bun.
Simonelule intrebai de Monik, e repatriata de 3 luni si sper din suflet sa gaseasca drumul cel bun in viata alaturi de copilasul ei, drumul spre adevarata fericire si multumire sufleteasca ptr ca merita cu prisosinta
No va las de maine intram iar la program .
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells