Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hey...apropo de MACA si eu vreau sa iau de luna viitore in combinatie cu Vitex.

Dar, am vazut ca nu mai e pe piata Maca de la Innovatics....si stiu ca aia are cea mai mare concentratie de planta in ea.....hmmm

Stiti ceva? Alta firma care are un produs asemanator?

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

breeeee unde ati fugit toate????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

si eu am auzit ca MACA e f buna.
am fost la un plafar sa intreb daca are si mi-a zis ca numai de la reprezentata pot sa cumpar si eu habar n-am care e aia.

galli, zici ca naprasnic exista si tablete ca m-as apuca sa iau si asta si maca.or merge impreuna???

pupici

Mergi la inceput

Uka..eu am citit ca Maca e ptcresterea foliculilor si stiu ca naprasnicul tot pt aia e.....depinde insa si de doze zic eu...cate iei pe zi

Mergi la inceput

aaaa, si dragelor, mai auzisem ceva bun si de muguri de zmeur.

caut pe net si daca gasesc ceva interesant o sa postez.

pupici

Mergi la inceput

Mugurii de zmeur sunt considerati un adevarat progesteron natural, putand actiona ca reglator al activitatii ovarelor. Se indica in simptomele asociate menopauzei: bufeuri, usturimi in zona genitala, dureri de cap, tulburari emotionale, hirsutism, etc.
Tratamentele pe baza de muguri de zmeur ajuta la incetinirea procesului de imbatranire. Femeile care vor sa renunte la anticonceptionale pot recurge la o terapie cu aceste elemente vegetale, pentru a preintampina neplacerile specifice opririi administrarii pilulelor.
Se mai recomanda si in resorbirea chisturilor ovariene, fibroamelor uterine, nodulilor mamari. De asemenea, in ameliorarea sindromului premenstrual.

Mergi la inceput

Eu am luat extract din mladitze de zmeur(muguri de zmeur)....este foarte bun pt reglarea procesului hormonal.

Se ia 2 luni, zilnic, dupa care se face pauza o luna si dc mai e nevoie se reia.

Mergi la inceput

ellyshor, merci de informatie.
azi merg sa caut.
la dr ajung luna viitoare ca e in concediu.si poate incerc luna asta ceva light .

Mergi la inceput

Bafta multa Uka, si eu pt urmatoarele luni o sa-mi stabilesc o schema de tratament naturist care sa cuprinda Vitex, Macca, Extract de zmeur si de coacaz negru si Omega 3.

Sper sa dea rezultate si sa ne vedem cat de curand cu burticutze

Mergi la inceput

Scumpelor ma bag in pat ca m-am zgribulit toata....e frrrigggg de moarte la mine in casa...inca n-au dat drumul la caldura

Mergi la inceput