Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(34)
Raspunsuri - Pagina 10
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana gata,surorilor, am venit! ![]() continuam cu closty, z.3-7, ca pana acum, si, de imi ajuta DD, in z.14-inseminare. sper ca va fi ultima! voi mai povesti cu el. fug la treaba,pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Sa dea DD sa fie ultima!Nu l-ai intrebat de o alta schema de tratament, cu stimulente mai puternice?!?Asa ca idee.....
galliciana spune:
lylyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
castigam pariul de il puneam!!![]()
multumesc de intrebare si atentionare ! tuturor!

da, am povestit cu el, dar, a zis ca nu mi le recomanda.
de ce? pt ca vede ca am ovulatie, si a spus ca menogon,
puregon, etc, sunt f periculoase pt organism, poti ajunge si la urgente!
au fost si cazuri mortale....
daca ar fi fost, ar fi putut mari si doza de closty,dar, e acelasi efect....
sustine ca e chestie de intalnirea de gr.3. si are dreptate,
desi nu stie el multe....
stiu eu mai bine... nu muncim deajuns...stiu!!!
i-am spus ca am pregnyl, etc,
a fost usurel azi, ne vedem la endo in ziua 8, vinerea viitoare! asta e...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
a spus si el-cauza e una!!!
efectele ....multiple!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana lylyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ![]() castigam pariul de il puneam!! multumesc de intrebare si atentionare ! tuturor! ![]() ![]() da, am povestit cu el, dar, a zis ca nu mi le recomanda. de ce? pt ca vede ca am ovulatie, si a spus ca menogon, puregon, etc, sunt f periculoase pt organism, poti ajunge si la urgente! ![]() au fost si cazuri mortale.... daca ar fi fost, ar fi putut mari si doza de closty,dar, e acelasi efect.... sustine ca e chestie de intalnirea de gr.3. si are dreptate, desi nu stie el multe.... i-am spus ca am pregnyl, etc, a fost usurel azi, ne vedem la endo in ziua 8, vinerea viitoare! asta e... ![]() pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Da stiu, ca efectele sunt nasoale si trebuie o supraveghere permanenta.........
Stiu si eu cum este cu munca......cu intalnirile de gr 3.......

Soricel,parerea mea este ca tu ai luat prea mult,dpdv la cantitatii si dozajului.......
fetele
soricica spune:
lyly, cred si eu ca de la stimulare am pati ce am patit.
daca imi amintesc bine, am laut 18-19 fiole menopur si normal ca organismul a reactionat.pacat ca nu a fost cu folos.
pupici
Cinezee spune:
Sunt si eu prin zona cu o cana mare de ceai , vrea careva este aromat cu miros de scortisoara
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!