Mobila apartament , la comanda - unde?
Raspunsuri - Pagina 2
larissa_79 spune:
Deci nu-mi iese din cap intalnirea cu cei de la SiPro. La un moment dat nu stiu ce nu ii convine arhitectei de acolo si zice: "pai scoatem picuratorul ca nu va trebuie picurator ca aveti masina de spalat vase". Eu de colo, timid: "da doamna, dar stiti poate mai spalam o farfurie, doua, o cana un pahar". Ia de colo viteaza: "si ce daca..le lasati pe chiuveta". Si a tot insistat vreme de ceva minute ca nu ne trebuie picurator. Eu in gandul meu... cucoana tu imi arati in showroom sertar in care sa pun detergentii ca sa nu stea pe chiuveta si acum vii cu propunerea sa tin vasele pe chiuveta? Imi pare rau ca nu am zis cu voce tare. Rasu' plansu' ce sa mai. Eu acum in garsoniera am o mobila de pal destul de bine lucrata realizez acum si nu tin vase pe chiuveta...nu-i nimic voi tine in noua "bucatarie inteligenta" cu picurator pe chiuveta....si mai sunt faze multe. A iesit la un moment dat si eu cu sotul am izbucnit in ras. Plus de asta a vorbit de mai multe ori la telefon, minute intregi fara sa isi ceara scuze, iesiri din birou tot asa....sincer imi cam pare rau ca nu m-am ridicat sa plec.
Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si aspiranta din nou
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
rory76 spune:
Pai rau ai facut ca nu ai plecat...
Acuma o intrebare: de ce nu ai rugat designerul care ti-a facut schitele sa iti dea el niste adrese de furnizori/producatori de mobila cu care a mai lucrat,nu era mai simplu asa? Plus ca de obicei un designer poate obtine si niste discounturi de la producatori...nu neaparat ca iesi mai ieftin, dar stii cum e, in loc sa dai 3000 de euro, dai 2500 si iti iei de restul alte accesorii pentru casa...
"Trust no one!"
larissa_79 spune:
Am si recomandari de la designer...n-am ajuns inca la ei...ca le-am considerat firme mai mici. Plus ca de curand designerul mi-a zis ca unul din acesti furnizori a lucrat destul de rau pentru un client...asa ca...m-am dus si eu la pomul laudat. Poate am dat eu peste cine nu trebuia...
larissa_79 spune:
Am fost la Norvinia. Ne-a placut ce sa mai...acum sa vedem oferta de pret....
tina23 spune:
Buna,
apropo de norvinia, sa sti ca eu acolo mi-am facut mobila de bucatarie, au lucrat foarte frumos au materiale care nu le gasesti si la alti producatori de mobila.
Am fost multumita de ei pentru ca au facut totul la cotele pe care le-am vrut eu si nu cum imi impunea de exemplu cei de la Sipro care iti i-au banii de mobila la comanda dar ei de fapt nu realizeaza decat module stas.
eu sunt acum in cautare de producator pentru mobilier de tineret, aveti ceva idei?
daniela_daneza spune:
tina23 ...activeaza-ti PM -ul..te rog ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Eseea spune:
si eu am facut mobila de bucatarie la Norvinia, iar pe cea din restul apartamentului la Forum casa. F multumiti de ambele firme.
Mami de fetita si de baietel