Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
rodicaosoian spune:
da,da sigur ca primi
Bine ai venit adi !
si speram sa stai pe la noi.
wow adinell ce mult lucrezi,si cred ca atunci cand vi acasa dormi in ziua aia ca sa te refaci.Asta este,trebuie sa si muncim.
eu nu de mult ma vn de la urgenta,am fost cu un vecin de al meu,asa ca nu am mai facut nici o prajitura ,asa cum scriam mai sus.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rodicaosoian spune:
256 de vizitatoriiiiii,lollllllllllll,cine ne citeste in secret?oare de ce nu au curaj sa si scrie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Seara buna!
Rodica prezent Ce mai face bebelina?
Adi bine ai venit
Eu azi am fost de dimineata la lucru,dar am scapat repede,pe la 11,30 si am fost un pic in parc cu Miru si tati,apoi cand a dormit ea am dormit si eu,ca eram cam in urma cu somnul...nu stiu ce-a avut Miruna saptamana asta,dar in fiecare noapte s-a trezit si nu ne-am odihnit bine,tot chiauna m-am dus la lucru...asa ca azi si maine musai sa recuperez,ca in ritmul asta nu rezist prea mult
Lulu poate afli mai repede si imi spui si mie cand se deschide...apoi dau de stire,daca venim
rodicaosoian spune:
Ce liniste ii pe aici
Danuta,ii mai bine acum,parca manca ceva,dar nu foarte mult.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_maria/flavia_sp_maria.jpg)
flavia maria spune:
`Neata fetelor!
Ce bine ca s-a schimbat ora....macar nu mai duc copiii pe noapte la gradinita...si s-a mai incalzit, e soare la Cluj...cred ca si la Deva e soare
Dau eu cafeaua in dimineata asta......
Lulu poti sa vii la cluj cand vrei.... valabil si pentru celelalte fete...si poate intr-o zi ne vedem toate in Deva sau prin zona...
Rodica cum sunteti? Si ai mei au perioade cand mananca si perioade in care imi vine in vine sa ...bine ca ai laptic si o alaptezi..
Mai vroiam sa te intreb din ce an esti plecata din Deva si cand ai mai fost in vizita?
Noi mergem de maine iar la gradi...au stat o sapt acasa din cauza de virusi ...peste doua sapt e vacanta si iar va trebui sa tin acasa...sa vad ce altenativa gasesc...
pupici!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
malla spune:
e duminica, sunt la lucru si nu am chef de nimic. Ce nu imi place duminica cand sunt pe zi la lucru, e fff plictisitor.
Nu am baut cafea ca nu am chef sa imi fac si poate de asta nu am asa energie... o durere de cap ma incearca...
va doresc la toate fetele sa aveti o zi minunata.
Andrei si Adriana
rodicaosoian spune:
Salutare !
ce mai faceti?multumim de cafea flavia
eu sant plecat din 2000
si nu am fost niciodata in vizita,imi este greu sa ma rup, trebuie sa ne lasam de lucru,apoi daca ne luam liber nu ne plateste nimeni, sa pleci cu 2copii mici pe drum,unul la scoal+avem o gramada de platit pe aici,asa ca trebuie sa muncim ca sa le platimpoate venim la vara,cine stie.
adinell,cum a trecut si zua de astazi?
ps.fica-mea a inceput sa umble
lulu_boches spune:
Hei unde suntetzi?
Adi_adi, primim si momarlani in
Adinell - unde lucrezi? 12 cu D-zeu bata-l(asa-i spuneam eu la acel program)
Flavia -sotzul meu are neamuri in Cluj si Borsa.Anu asta nu am ajuns prin zona, dar la anu sigur mergem, ca-i este dor de radacini
FLAVIA si RODICA, am intrebat unde v-ati scolit si niciun raspuns.Ii secret? (generala, liceu)
Liana&Luana