Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
rodicaosoian spune:
Adriana,sigur ac te primim
Bine ai venit la noi si sper ca vei sta mai mult pe aici.
Iti place la Deva?
va pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
malla spune:
da, imi place cel mai mult la Deva,am terminat faculta la Timisoara dar nu am vrut sa ne mutam acolo. La Deva e liniste, oamenii parca sunt mai educati, mai blanzi, nu vreau sa vb, de rau pe ceilalti...
Desii, cu locurile de munca suntem cam la pamant... dar asta e: avantaje si dezavantaje. Ideea e ca nu m-as muta niciodata din Deva. (mai ales ca am familia aici:))
Andrei si Adriana
malla spune:
Neata fetele!
iar eu pe aici asa de dimineata... pt ca sunt inca la lucru:) In mod normal trebuia sa ies la sapte, dar colega e dusa sa isi rezolve o problema asa ca mai stau pe aici.I-am pregatit cafeau si o astept cu cafea:) Eu am baut-o pe la cinci.(ca sa ma mentin treaza)
Va doresc sa aveti o zi frumoasa fara evenimente neplacute.
Andrei si Adriana
rodicaosoian spune:
Buna fetelor,
Adriana ,ziceai ca stam rau cu locurile de munca,dar am auzit acum 2 saptamani cred la stiri ca judetul HD are cele mai multe locurii de munca.Am fost si eu surprinsa.
celelate fete unde au disparut?
Adriana,ai copii?
malla spune:
Nu stiam pe unde mai e topicul, disparuse de pe pagina 1 :)
Rodica, am un copil de patru ani, il cheama Andrei, si merge la gradinita. E energic de nu se poate, insa m-am obisnuit asa de mult cu voiosenia lui incat daca l-as vedea stand in pat - mi-as face probleme. Si cand e racit cobza, el se joaca, nu are treaba.
Zici de Hunedoara ca are locuri de munca? Hmmmm, nu stiu ce sa spun, insa, cum se face ca rata somajului e ridicata cel mai mult pe la noi? (Deva, Hd, Petrosani) sau nu noi eram locul doi pe tara? Nu mai retin, in fine.
Cum am mai spus, imi place Deva ca e linistita.
Voi ce facti, fetelor, nu v-ati trezit?
Hai ca dau eu cafeaua... macar virtuala sa o dau, daca nu pot altfel:)
Andrei si Adriana
rodicaosoian spune:
Buna dimineta!
uite acum imi beau si eu cafeaua,ii ora 12 la minenu am avut timp pana acum.
adinell,asa este si fetia mea asta mica
nu sta o secunda in loc,tot timpul tr sa fi numai dupa ea,face numai ce vrea si cum vrea.Asa am zis si noi,ne-am obisnuit cu ritmul ei
Sa iti traiasca puisorul !
celelate fete unde au disparut?
Acum ma-m apucat sa fac de mancare,ca imediat vine cel mare de la scoala,asa ca sant prin zona,poate mai vb
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_maria/flavia_sp_maria.jpg)
flavia maria spune:
Buna seara!
Eu dimineata nu pot sa scriu pentru ca nu am net la servici ...
Daca suntem la capitolul prezentarea copiilor din dotare, ne prezentam si noi :
Am doi baieti unul face 3 ani in 7 noiembrie si cel mare a facut 5 ani in 29 mai...sa va spun ca sunt energici??? cred ca nu are rost...
Au si momente in care se inteleg dar si momente(cele mai multe) in care se cearta, se bat, se imping ... tot tacamul... e destul de greu cu doi copii mici dar si satisfactiile sunt mari...
Rodica la tine vad ca e mai mare diferenta intre copilasi...e mai usor....sau nu? sper sa mai vin in seara asta...
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_maria/flavia_sp_maria.jpg)
flavia maria spune:
Adriana in ce domeniu lucrezi? am vazut ca lucrezi si noaptea...cred ca e destul de greu ....
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
rodicaosoian spune:
Flavia,am doi ingerasii,cel mare are 6 anisori si ii pe clasa 1 si fetia are 10 luni.Da,este mai usor ca cel mare ma intelege,daca era si el micut si cu ritmul si incapatinarea lu Sarah,zau ca nu stiu cum o scoteam la capat.Dejavantajul este ca am luat-o de la capat dupa 5 ani jumate,iarsi legat de copii alaptat si multe alte.dar nu mai conteaza,sanatosi sa fie ,asta este singurul lucru care mi-l doresc.
Va pup si va astept la barfa