Deva-Hunedoara sau apropiere .

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

ramyteo, sigur ca stiu...pe Balcescu sau pe Bejan stai?
cipriana, sanatate multa!!! Sa va faceti bine cat mai curand!!!
Si piticutele mele au fost racite, asa ca pe cea mare nu am dus-o la gradi saptamana asta si drept urmare am fost plecate la bunici, la Brad, la aer, de dimineata pana seara. Dar de maine...la gradi!

Mai fetelor ati fost la salina artificiala? Are efect ca una naturala? As vrea sa o duc pe Alexia la Hunedoara, ca cica acum s-a deschis o salina artificiala...am auzit ca si la Deva ar fii una, dar nu stiu pe unde...
As mai vrea sa-i iau aparat salin, dar ajuta la ceva???

Va pupa dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Salutare fetelor.
Ficamea e la gradi ca e ultima saptamana si a zis ca vrea sa mearga si sunt mandra ca a primit diploma de la un concurs de pictura
Mi-Ka sus pe Bejan unde si uliu oboseste cand urca si se intoarce inapoi asa vea al meu sot vorba cand eram prieteni
Eu acum imi beau cafeaua ca nu am ce face alceva
Va pe toate!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipriana85 spune:

Buna fetelor
Noi suntem mai bine, caci si eu am racit ,
Ramyteo, felicitari pt diploma, cred ca esti mandra foc,
Mi-Ka, cred ca e greu sa faci navetaintre brad si deva, si eu cunosc pe cineva in brad,e o doamna prof. de la universitate, e fata fostului preot, e foarte invarsta, nu stiu daca o sti?

Cand va aud ca ai vostri pici, merg la gradi

Mergi la inceput

ma gandesc oare al meu cand va merge?
ca noua nici dintisori nu me-au dat , si avem 8 luni?
voi credeti ca e o probl. de nu me-au iesit?
va pup, savurati vremea buna, sa speram ca tine ca sa iesim si noi afara

Mergi la inceput

Cipriana sunt mandra normal ca de acum facem colectie de diplome daca ar fi asa si la scoala
La Teo de abia dupa 8 luni si jumatate i-au dat primii doi dinti si dupaia dupa un an si doua luni au inceput restul fasolelor sa iasa si de abia la 2 ani jumatate i-au dat ultimele 4 masele
Sanatate multa!
Si pe mine m-a cam sacait gatul , vreo trei zile dar cam atat
Noi suntem acasa , Teolina doarme si eu ma delectez la calculator
Va

www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

ramyteo, am dat un ochi prin filmuletele voastre sa vad daca va recunosc de prin parc de pe la Bejan...dar nu, din pacate . Am fost si in seara asta in parc la Bejan, m-am tot uitat dupa mamici care sa strige dupa vreo fetita Teo, dar...
Tare imi place ce s-a facut in Micro 15 in ultimii ani...eu am stat acolo si inca tanjesc dupa cartierul ala...nu se compara aerul curat de acolo cu poluarea din centru

cipriana85, se zice ca cu cat ies dintii mai tarziu cu atat sunt mai sanatosi, asa ca ai rabdare...
Cum se simte Darius? I-a mai trecut raceala?
Nu fac naveta intre Brad si Deva, am socrii in Brad si mai merg cateodata cu fetele acolo, la o gura de aer curat

rodicaosoian, pe unde umbli? Nu mai dai nici un semn de viata???

Va pupam, mai vorbim maine

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
ne simtim mult mai bine, astazi chiar iesim din casa uraaaaaaaaaaaaa
Mi-Ka, asa sa fie cum spui tu, ca eu deja incepeam sa imi fac griji , ma streseaza rau. A! si te invidiez ca ai socri in alt oras, decat in cel in care stai, ai mei stau peste drum si imi mananca zilele , am facut depresie din cauza lor si tot nu se astampara.
Toate ca toate dar Deva e frumoasa! eu abia astept luna de luna sa merg la Deva ( am drum, nu de alta),abia astept sa mai creasca pici sa il duc la cetate.
Apropo, voi a-ti fost la gradina botanica din Simeria? cica e super, eu nici nu am stiut ca este.
Vai daca a-ti sti voi, cat ma bucur ca sunt doar cu pici acas' si pot sa imi savurez cafeaua linistita, alaturi de voi.
Va pup si va urez o zi buna si frumoasa , ca la voi vine vacanta.... deci unde merge-ti in vacanta???

Mergi la inceput

Neata fetelor.
Eu vin si cu vesti bune si cu vesti rele.
Vestea rea e ca...Teo mi-a facut diaree si dupaia a vomat
Vestea buna e ca aseara ne-a venit tati si ne-a facut surpriza
Asa ca azinoapte nu am dormit nici eu nici Tibi. Mica mea acum se joaca sper sa isi revina sa iesim putin dupamiaza.
Mi-Ka nu am fost in parc aseara dar stam aproape si am stat afara pana pe la orele 21 Noid aca stam aproape nu mai tanjim dupa parc daca am fi mai la distanta cred ca am fi disperati sa ajungem pe acolo
Am fost duminica in parc si crede-ma ca de ma duc in parc numa gura mea se aude pe acolo "Teo nu te urca , Teo ai grija sa nu cazi...Teo sa nu cazi..." duminica eram in parc cu cumnata si cu fetele si numa nois trigam pe acolo ca urcau pe dealul ala pe unde e porcu mistretz si la ficamea ii venise ideea sa se dea in jos pe plasa numa ce nu trebuie fac fetele noastre si chiar zicea cumnatamea "numa gura noastra se aude pe aici" trecea lume pe acolo si se amuzau pe ce tot striga ficamea pe acolo
Va mai intru poate ... maine

Suntem mari

Mergi la inceput

ramyteo, ori ati agatat vreo viroza ori ati mancat ceva ce nu v-a facut bine ...Cum mai e piticuta? E mai bine acum?
Noi tanjim dupa parc, ca la noi, scara blocului da direct din trotuar in strada, iar in fata e parcare de masini (si trotuarul e plin de masini pana in gard )si asa ca nu avem unde sa ne jucam...Mai mergem in parc in centru, in spate la farmacia Remedia, acolo tare ii place Alexiei sa mergem... Maine dimineata o sa merg cu Deiuta mea in parc la cetate pana pe la vreo 11 si apoi acasa...dar seara o sa mergem la Bejan, la cura de aer curat

cipriana, ma bucur ca va simtiti mai bine Cum a fost plimbarea?
Nu ai de ce sa te stresezi cu dintii, o sa iasa ei, stai linistita..ai sa vezi tu atunci mofturi si agitatie
Am fost in parc la Simeria acum cativa ani, dar sincera sa fiu am uitat ce mai e pe acolo...in schimb am dus fetele in primavara
la Gradina Zoologica, la Hunedoara...erau ceva ursi, lupi, lei, tigri...

Rodicaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Fetelor haideti la o cafa

Mergi la inceput