Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 20
cipriana85 spune:
Mi-Ka,mersi.
Fetelor, deci a-ti iesit la primarie, la noi nu a iesit nimeni.Era frumos sa se iasa in toata tara, poate constientizau si astia ceva, ceea ce nu cred .
ramyteo spune:
Eu nu am ajuns pe acolo caci cu vremea asta si no...oricum nu am bebe in carut dar is dusi putin astia adica putin mai bine mai frate ca taie din toate....
Noi stam mai mult prin casa ca e vremea de asa natura...de iti vine sa stai numai in pat
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
cipriana85 spune:
Mai fetelor, da chiar nimic nu mai spune-ti ?
Eu inteleg ca s-a oprit ploaia si suntem mai mult pe afara, da hai sa mai vb. ceva. Nu ca eu a-si intra toate ziua, dar dimineata la cafea ma uit pe forum.
Deci? ce mai face-ti? pe mine ma dispera faptul ca pana ajungi in parc cu bebe, bietul copil are de inhalat atata fum de la masini, ce de poluare , si cica s-au inventat atatea filtre pt evitarea poluari mediului cu bioxid ce carbon de la tevile de esapament, dar copii nostri ??????? ei nu sunt poluati????????
ramyteo spune:
Salutare si eu in fiecare dimineata ma uit pe forumeala tot la cafea
Eu atata treaba am incat nici afara cu fata nu prea pot sta.
IMediat ma apuc de treaba dar mai vin
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
cipriana85 spune:
Buna dimineata fetelor.
Deci despre ce vb azi ?
ramyteo esti culmea, toate avem treaba, dar tu cred ca ne intreci,ce tot faci de nu ai timp de iesit afara cu fetita ta????????
ramyteo spune:
Neata
Aio daca ai sti cum e casa mea ne-am pus centrala sunt singura cu fata ca al meu e in deplasare cu lucru si are o luna de cand nu a venit acasa din cauza distantei si eu ma zbat sa fac totul pana vine el sa fie curat ca sa ne "lafaim" si sa ne ocupam timpul cu de-ale noastre nu cu curatenii si alte cele ... am fost si cu fata afara ea a stat mai mult ca am lasato cu o vecina care are o nepoata de varsta lu ficamea si s-au jucat impreuna. Nu am treaba cu Teo ca e cuminte adica nu imi pleaca de aici da mai sunt copiii astia mai mari care nu le dau pace si atunci e mai bine sa fie o persoana cu ei.
Ca sa nu zic ca dupa ce termin cred ca vin astia cu apa ca ne bagam si apa separata si iara ne dau gauri si iara praf
Mai revin
Suntem mari
cipriana85 spune:
Nasol draga mea, te inteleg, ca si eu am trecut prin astea, dar cand ma gandesc, ca o sa venim din concediu si tre sa retusam niste pereti, ca a plesnit tencuiala ,vorba ta: praf si iarasi praf.
Spor la treaba, ca ai nevoie .
ramyteo spune:
Salutare...azi am obosit stand am spalat afara un covor din camera mica si ca sa nu raman fara el am stat afara pana la ora 19 ca sa se uste acum am urcat am mancat am strans hainele de pe balcon si ficamea inca mananca mno si acum butonez putin dupa care trec la impachetat haine am mai spalat si niste carnpete mai mici da alea nu sunt grele deloc
Mi-am facut si o cafea sa mai rezist putin sa le pot pune la loc macar hainele da nu stiu ca azi cred ca s-a simtit oboseala de zilele trecute si toata ziua am fost ametita de cap , cred ca de la cred ca de as bea nu as fi ametita asa
Suntem mari
ramyteo spune:
Neata
Eu fug afara ca mai am un covor de spalat desii nu prea tine vremea cu mine dar il rezolv eu ca nu il suport asa
Acu imi beau cafeaua , vad ca singura ca voi nu stiu pe unde sunteti...
Suntem mari
Mi-Ka spune:
Ooooo....ce de activitate pe aici... Nooo, in cazul asta intram si noi zilnic...
Deci, stiti ce am facut eu??? Am fost rea : de vreo luna de zile, cineva si nu stiu cine si-a lasat o rabla de dacie pe zona verde, in gradina, chiar sub geamul meu...si azi o masina si maine inca una si pana la urma se transforma spatiul verde in parcare de masini...asa ca am chemat politia comunitara sa le dea un avertisment...bineinteles ca masina e tot in zona verde, sub un cires si avertismentul e tot lipit pe masina ;next time o sa-i blocheze rotile.
Voi ce ati fii facut? Ati tolera in spatiul verde de sub geamurile voastre masini parcate?
Va pup dulce, acum trebuie sa plec ca puiutica mea cea mica a inceput sa mearga in picioare si trebuie sa fiu tot dupa ea .
Cand am timp o sa vreau sa mai dezbat cu voi o problema, cea a masinilor parcate pe trotuarele din fata blocurilor... va pup si va sarut pe toate