Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 12
rodicaosoian spune:
Buna fetelor
Lulu,am crezut ca ne-ai parasit, nu te-am mai vazut pe la subiect.La noi ploua de mama foculuiasa ma-m saturat de ploaie,anul acesta am avut destula sau poate prea multa
In rest nimic nou,doar ca sant putin trista ,socata parca pur si simplu nu imi pot lua gandul de la ce a aflat astazi,tot timpul acolo ma gandescof Doamne !!
malla spune:
ceau fetele!
Mai ... slaba miscare:) Parca nu mai am asa chef sa mai scriu nici eu... incercam, ne luptam, insa nu prea reusim
Eu va pup pe toate, dar nu prea mai am chef de scris... nu va suparati pe mine.
Adevarul e ca si eu daca nu ar fii vorba sa scriu de la servici, nu as scrie, ca acasa sunt ocupata si nu imi permit psihicsa stau pe net si familia fara mine:) Asa ca chiar va inteleg...
numai bine va doresc la fiecare in parte si multa dragoste in familie:)
Andrei si Adriana
flavia maria spune:
Am prins si eu un calculator (cu internet) liber la serviciu asa ca scriu repede
BUNA DIMINEATA... pentru toata lumea...si voie buna toata ziua...
nu am dat bir cu fugitii doar ca nu am avut timp sa scriu...ploua si la noi si e naspa vremea dar incercam sa supravietuim...
fetele cochetele !!!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
lulu_boches spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodicaosoian Buna fetelor Lulu,am crezut ca ne-ai parasit, nu te-am mai vazut pe la subiect.La noi ploua de mama foculuiasa ma-m saturat de ploaie,anul acesta am avut destula sau poate prea multa In rest nimic nou,doar ca sant putin trista ,socata parca pur si simplu nu imi pot lua gandul de la ce a aflat astazi,tot timpul acolo ma gandescof Doamne !! rodicaosoian |
Ce ai aflat, de esti trista?
Va astept prin zona
rodicaosoian spune:
Buna dimineta fetelor
Am avut o noapte greafica-mea a plans tot la 20 minute,nu stiu ce o doare ziua este foarte vesela,noapte e cosmar.Tot punem vina pe dintii dar nu a mai iesit nici unul de vreo 3 luni.Acum o sa sun la medic si sa vedem.
Lulu,am aflat de un prieten de al nostru ca este foarte bolnav si ca nu ar mai avea prea multe zile
va pup
lulu_boches spune:
citat din mesajul lui rodicaosoian Lulu,unde ai fost in vacanta?ti-a placut? rodicaosoian |
pte
Eu ma pun la ca nu ma simt bine.
rodicaosoian spune:
Buna Dimineata !!
eu aci la o
fetelor,eu tare greu deschid subiectul,oare ii de la mine sau si voua vi se intampla?
pana am cautat cana de cafeami-a luat 5 min pana sa incarcat,lollll
lulu_boches spune:
citat din mesajul lui rodicaosoian Buna Dimineata !! eu aci la o fetelor,eu tare greu deschid subiectul,oare ii de la mine sau si voua vi se intampla? pana am cautat cana de cafeami-a luat 5 min pana sa incarcat,lollll rodicaosoian |
E bine si asa rau
ptr tot
poate daca simtiti mirosul , trecetzi mai des pe aici.
Azi e week-end, doua zile de somn dimineata.
Si afara, ploua, ploua...