Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

atb, felicitari pt carucior, sa vina sanatos la 40 de saptamani, bia astept sa vad la ce nume v.ati gandit

ioana28, sa aveti multi inainte ! v.am vazut pozele, alex e dulce foc, cand l.am vazut in paturica aia albastra mi.am adus aminte ca asa il tineam si eu pe ivan....in curand vom repeta experienta

rebiana, bafta la medic, sa vii cu vesti bune, sper ca nu s.a mai scurtat colul si asa sa nu fi nevoie de cerclaj

cenia, merci de raspuns, asa prompt ; tu ce tensiune aveai totusi atunci? eu am dureri de cap puternice dar ca si la tine, imi trec cu cafea, acum cand mi.a urcat tensiunea nu m.a mai durut capul si asa am evitat si cafeaua

miria, si la mine s.a vazut devreme ca e baiat si nu am facut eco 4d
asa ca da s.a vazut ceva intre picioare sigur nu.i mai cade

babyangel, la prima sarcina visam urat, acum din momentul in care am ramas , am inceput sa visez frumos, dar atat de frumos ca.mi pare rau ca ma trezesc :))
mai scap cate un cosmar dar foarte rar

denisa mie imi plac hainele de la mothercare, sunt mai scumpe unele merita unele nu, uite si la kiabi au destule si mai ieftine, iar calitatea nu e chiar proasta
http://www.kiabi.es/bebe-nino/cazadoras-monos/257

despre sterilizat sau calcat, eu le.am calcat mai mult pt aspect,
sunt de acord cu imunitatea dar nu din prima zi, aici de exemplu concediu postnatal e de 4 luni doar, si pe urma copiii merg la cresa, cei care merg mai tarziu dupa un an, doi, capata imunitate in primul an cand cand fac toate bolile , capata toti virusii, dar cei care au ghinionul sa faca aceleasi boli la 5 sau 6 luni au toate sansele sa ramana cu urmari neplacute, prietena mea a dus fetita la cresa la 5 luni a facut bronsiolita a ramas cu astm, cei care au facut aceeasi boala mai mari, nu au urmari majoritatea, nu e totuna cand incepe sa mearga de.a busilea, sa puna mainile peste tot si atunci n.ai ce face, cu primele zile sau luni, cand o bacterie poate avea urmari urate lui ivan i.am sterilizat de la inceput biberoanele si suzetele, si nu e un copil sensibil, eu nu.l sterg pe maini dupa fiecare tavalit pe jos, se joaca cu toti cainii si pisicile care le prinde, prin centre comerciale sau aeroporturi sta intins pe jos etc , chestia cu sterilizatul nu l.a sensibilizat cu nimic, poate doar l.a ajutat sa nu ia ceva la inceput si atunci chiar ar fi devenit sensibil

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Oana.erau intradevar in album privat, asta am remediat dar tot nu se vad. Eu reusesc sa le deschid pe titlu si sa le vad cu slideshow...
Daca aveti timp sa-mi spuneti si mie daca reusiti sa le vedeti... Cand am editat albumul se vedeau dar apoi am facut eu ceva...si nu stiu sa remediez....of of...
multumesc tuturor pentru urari..., tare imi doresc sa fie totul bine de acum inainte...

pupici

Ioana, 17+ , si Alexandru ,07.04.2006.

http://community.webshots.com/user/ioanaa28

Mergi la inceput

ioana, eu vad pozele, le.am vazut mai devreme dupa cum am zis, cele cu alex si de la nunta

samaria, cred ca vladi are programare pe 21 sau atunci e plecarea, am tinut minte pt ca eu am pe 22 , sper sa nu ma insel

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Stati asa ! voi vorbiti de calcatul lejeriei nostre intime ?? Pai aia de s-o mai calc ca tot eu am purtat-o. Sunt destul de putine bacterii care rezista dupa ce au trecut prin masina de spalat si dero. Asta o spun dupa ce am crescut porcusorii de guinea, nu unul doi ci 300. Aia sunt ca un magnet pt bolile de piele. Acum depinde si de sistemul imunitar al fiecaruia.

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Dayanara...multumesc..deci le-ai vazut... ma bucur...

Sa va spun si eu ceva despre hainute...nu exagerati cu cumparatul hainutelor de mici dimensiuni, perioada 0-3 luni, si nici chiar 3-6.
Cel putin eu cu Alex am patit asa...I-am cumparat cateva dar am si primit o gramada, iar ce primeam erau mici sau fff mici, de nu le-a purtat deloc. S-a nascut cu 51 cm in lungime si 3.300 kg, dar in prima luna a adaugat 1 kg. in a doua 1.300.
Asa ca pentru al doilea bebe am deja o gramada, chiar si noi, indiferent ce o fi, fata baiat, eu nu tin sa-i diferentiez pe culori. Si cu siguranta va primi iar hainute...de nou nascut

E adevarat, trebuiesc cateva randuri, caci o sa fie schimbat chiar de cateva ori pe zi, dar eu zic sa nu ezitati sa cumparati si hainite mai mari, daca va face placere...la un moment dat le va purta.

Pentru mamicile debutante...la inceput o sa aveti impresia ca o sa creasca atat de incet dar o sa fiti surprinse cat de repede raman hainutele mici

Ioana, 17+ , si Alexandru ,07.04.2006.

http://community.webshots.com/user/ioanaa28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimioneata burticute,

Hai lma cafeluta cu lapte. Eu mananc mai nou cereale cu lapte, de fapt muslli. In viata mea n-am mancat, acum m-a prins asa un drag de ele ca de vreo luna doar asta mananc dimineata.

Michelle sa stapaniti sanatosi casa si sa va bucurati de ea asa cum se cuvine .Dragutul de el sotiorul tau, pai trebuie apreciat si iubit pentru asta .

Atb sa va traisca si flacaul n°2 . Pai sa stii ca e bine cu nurori, ca acolo tu esti sefa, nu ca la fiice .
Glumesc, Doamne fereste, sa ne pazeasca Dumnezeu de asemenea atitudini.

Ioana, LA MULTI ANI , Uite asa se face. Sus capul, moralul. E greu, dar merge incet, incet.
Am vazut poze, sunteti asa fericiti impreuna, sunteti asa frumosi, ce sa spun de Alexandru .

Irinabobe, te inteleg perfect. Doamne ajuta!

Castelalna? Pe unde esti? Esti ok?

Fetelor va doresc o zi buna si muuuulti pe burtici.

Freedelia, "LA MULTI ANI" pentru parintii tai si capul sus, trebuie sa fiti fericiti si zambareti la botez, aniversare. Pai se poate??????????
Rebiana azi e controlul? Succes, asteptam vesti

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 20+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Am scris total aiurea mesajul . Scuze

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 20+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Pup toate fetele burticoaseleeeeeee.

Zilele astea a fost imposibil sa va scriu, forumul a mers tare rau, in plus, pana citesc tot.....stiti cum e. De vineri pana acum s-a tot strans scriitura.
Scuze ca scriu si acum pe fuga, am ceva activitati si imi place ca-s activa cat de cat, am grija sa nu ma obosesc prea tare dar lucrez la ceva frumos: organizarea unui bazar de Craciun, ceva strangeri de fonduri pentru Maicile de aici ce au in grija copii cu probleme acasa (familii numeroase monoparentale, parinti in inchisoare, bolnavi amandoi si raman copii singur fara sprijin) etc., iar seara open house si alte taieri de moturi.
S-a schimbat si garda si-s foarte multe persoane noi, acum mi-a venit randul, ajut si eu pentru a se integra cum am fost si eu ajutata.
Samaria merci, esti o scumpa!!!

va pup si revin

castelana fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

miria_cristina si irinabobe sunteti actualizate!!
miria am vazut ca tu ai scris de dr Dinu Albu. Am si eu programare in noiembrie pt morfofetala. Cum e ca medic? Poate imi spui si mie mai multe cand ai timp

Vad ca voi deja vorbiti de calcatul rufelor, detergenti etc...eu deocamdata doar ascult, trag concluzii.
Deocamdata doar ne-am hotarat la camera lui bebe...as vrea sa fie o culoare vernil deschis, am vazut si ceva lustre haioase...dar deocamdata doar studiem oferta. Oricum nu voi lua multe lucruri, in dormitor avem deja o canapea extensibila si voi lua doar un patut, o perdea draguta colorata si un dulapior pt hainutele lui bebe.

asteptam un 19+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Stati asa ! voi vorbiti de calcatul lejeriei nostre intime ?? Pai aia de s-o mai calc ca tot eu am purtat-o. Sunt destul de putine bacterii care rezista dupa ce au trecut prin masina de spalat si dero. Asta o spun dupa ce am crescut porcusorii de guinea, nu unul doi ci 300. Aia sunt ca un magnet pt bolile de piele. Acum depinde si de sistemul imunitar al fiecaruia.

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

nici eu nu calc lenjeria noastra intima nici chilotii lui ivan...imi place mi sa calc dar nici chiar asa, de exemplu calc prosoape dar din alte motive nu de sterilizat si anume pt ca se inmoaie mai mult

POZE

Mergi la inceput