Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

NEMARY - Eu chiar ma straduiesc acuma sa va retin numele si nu stiam cine scrisese ca va avea fetita. Felicitari, mamico! Si sarcina usoara de acum incolo!

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Apropo de muraturi, eu mananc la greu castraveti, dar nu in otet, ci in saramura. Doamne! I-as manca si goi, dar ma doare stomacul. La asta poftesc si la ciorba de vacuta, dar facuta la cazan, cum se mananca pe la munte.

Si cand te gandesti, ca atunci cand nu eram gravida traiam cu aer si nici nu vroiam sa aud de ciorbe.

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Oana, Honeybaby, Samaria, Dayanara, Kossir va multumesc din suflet pentru urari!!!
Nemary, felicitari pentru printesa nr.2, sa fie sanatoasa, si sa te bucuri de cele doua comori!!!
Si ce zic... ceea ce ai patit tu azi am patit si eu. Am postat vestea cu la pagina 3 si deja ajunsesem la pagina 6 si nimeni nimic... iti dai seama cum m-am simtit? Erau doar felicitari de casa noua pt. Michelle, de aniversare pt. Ioanaa28, de bun venit pt. Miria dar... mie nimeni nimic... mi-au dat pur si simplu lacrimile, dar stiam ca Oana nu ma uita, asa ca am sperat pana la mesajul ei ca macar ea sa ma fi bagat in seama, si apoi am vazut si alte mesaje, de la inca 4 fete... Oricum, e prima data cand sunt mahnita de cand am intrat in odiseea asta, parca nu-mi mai vine sa scriu... Eu am felicitat pe toata lumea cu carucioare noi, am incercat sa scriu cat de des am putut desi sincera sa fiu cu nazdravanul de Nicholas pe langa mine chiar nu am cum, decat noaptea la ore tarzii si atunci cand nu sunt rupta de oboseala sau nu am vreo migrena afurisita. Dar asta este... de obicei li se raspunde celor f active pe forum... trebuie sa ne obisnuim cu asta... asa a fost intotdeauna...
Sensibila, multumesc de site-ul despre drepturile mamicilor si documentatia necesara, ne va fi f util dupa ce vom naste, eu zic ca ar fi bine sa-l punem pe prima pagina.
Rebiana, doamne ajuta sa stea colul inchis pana la 40 s! Numai sa te feresti tu de efort si totul va fi bine!
Miria, bine ai venit! Eu nu pot sa-ti vad pozele... imi scrie "Oops! Looks like you followed a bad link." Ce frumos ca vei avea pereche!!!
Am vazut ca se discuta mai pe la inceputul cap despre marimea hainutelor, eu va sfatuiesc sa va cumparati ceea ce aveti nevoie pentru bebe in primele zile-saptamani, adica 50-56 cm, dar pentru hainutele de 3-6 luni eu zic ca e mai bine sa asteptati fiindca sigur veti primi o gramada! sau chiar daca sunt persoane care spun ca nu se asteapta la cadouri prea multe, totusi e timp dup-aia de mers la cumparaturi, acum ca acum cu nestapanirea la cumparatul de hainute dar sa vedeti dupa ce-o sa-l aveti pe bebe ca de fiecare data cand mergeti la cumparaturi va sar ochii pe ceva nou cu care "sigur i-ar sta bine lui bebe". La noi toate cunostintele care au fost mi-au adus hainute de la 3 luni in sus, pentru ca inafara de cei f apropiati nu se inghesuie sa vina in primele zile dupa ce ai venit acasa, si ca sa fie siguri ca nu iau ceva mic, zic ca mai bine iau ceva mai mare, care sa le fie sigur bun pe viitor. Nicholas si acum mai are haine pe care le-a primit atunci, dar pt. toamna respectiva ii erau mult prea mari si i se potrivesc acum, cand are 75-76 cm.
Ellanik, intrebai despre contractii, acum sper ca te refereai la cele nedureroase si nu la cele din timpul travaliului, ca alea sunt greu de descris... asa cum ziceau si fetele, la cele nedureroase, ti se intareste burta f tare, ca un pietroi, dar de regula nu dureaza mai mult de 5 min, insa pot sa fie f dese, la mine au aparut abia pe la sfarsitul sarcinii, in luna a 8-a cand ma chinuiam sa invat pt. sesiune si nu-mi gaseam nicicum o pozitie, eu fiind obisnuita sa invat pe burta de obicei, atunci ma tot chinuiam de pe stanga pe dreapta, ba in genunchi si rezemata de coate... dar nu te speria, nu-i fac rau lui bebe, pregatesc muschii pt. celelalte contractii, despre care nu vreau sa povestesc...
Mno, acum se vede ca nu sunt obosita si nici nu ma doare capul de am scris kilometri, sper ca totusi sa ma bage cineva in seama pe-aici, inafara de cele 5 fete mai sus amintite, care ele oricum sunt niste dragute si scriu la toata lumea.

Adriana 17+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata fetele! va invit la o cana cu ceai caldut ca afara e asa urat! ati scris ff mult de ieri dim. ma apuc acum sa citesc din urma.

Delia13 18+ David Andrei

Mergi la inceput

NEMARY, imi pare sincer tare rau ca nu am apucat sa te felicit pt puztulica.Ieri am avut mult de recuperat , de citit si pana am citit tot nu am mai apucat sa scriu ca am plecat la serviciu. Te pe burticuta acum si sa fiti sanatosi amandoi sa stea la mami in burtica pana la 40 sapt.Ti-am scris ca mi-a sarit in ochi ultima pagina acum ma duc sa o iau de la inceput cu cititul

Delia13 18+ David Andrei

Mergi la inceput

Pardon, sunt adormita rau ca de abia ce m-am trezit. In loc sa scriu numele lui ATB sa-i adresesz mesajul am scris NEMARY, am gresit adresa ma scuzati , dar inca vad putin in ceata de la somn

Delia13 18+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui bianka1

mersi de raspunns Jeni. Si eu am aceeasi parere despre Dr. Pechi, un super om si super profesionist. Eu in luna aprilie am pierdut o sarcina iar Dr Pechi s-a comportat cu mine exemplar, el a fost cel care mi-a ridicat moralul. Cred ca o sa merg si eu la dansul pentru monitorizarea sarcinii.

Pupici si sarcina usoara si tie.

Bianca 18+

Buna
daca pot sa te ajut cu ceva, da-mi de stire, te rog. Imi pare rau de pierderea suferita, dar o sa vezi ca de data asta o sa fie totul perfect. Si la mine a aparut sarcina cand nu credeam ca o sa se mai intample in mod natatural. Tot Dr Pechi mi-a ridicat moralul si acum rade de mine cand isi aduce aminte ce reactii de copil zapacit aveam.
Te pup si sa ai grija de tine si de minunea din burtica ta.

19+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna dimineata fetelor,
aseara am ajuns tarziu acasa, dupa ora 9 asa ca am recuperat la citit mesajele voastre acum de dimineata. In privinta alimentelor interzise eu am evitat pana acum icrele, maioneza, carne cruda (doar afumata). Insa am mancat muraturi facute in casa de soacra mea si de mama. Hainute nu am cumparat pana acum nimic si mamele insista sa mai asteptam, ca avem vreme. Asta trebuie sa fie tot o superstitie ceva, dar am fost atat de ocupati incat numai ideea alergatului prin magazine aglomerate ne obosea. saptamana trecuta am profitat de vremea buna si am plantat arbusti si trandafiri in curte.

nemary felicitari pentru fetita, atb felicitari pentru baietel! sa fie sanatosi, veseli si sa aveti sarcini usoare!

20+

Mergi la inceput

ATB felicitari, sa-ti traiasca flacaul!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Ieri am fost cam chiauna, dar incerc sa recuperez astzi.

19+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Ia uitati ce semnatura am incepand de astazi

va pup pe toate

20+ Tamara Maria

Mergi la inceput