crema ciocolata pt. tort
Raspunsuri - Pagina 2
nonna spune:
Am facut ieri tortul si a iesit excelent si crema, chiar daca un pic cam moale...a stat totusi bine. Cred ca mixerul meu e cam obosit`ca nimic nu mai iese ca altadata Si mi-a ramas crema care s-a mancat din cratita cu frisca si a fost delicioasa.....
sambata repet operatiunea tort si sper sa fie mai bine,
Nonna
cyucy spune:
hm,si mixerul meu este batran,cred ca cere altul nou,nici eu nu prea reusesc frisca asa cum as dori...
ioana2004 spune:
Salut am facut ieri Amanndina din 10 oua a iesit beton...de buna
doar ca atit timp cit sta la frigi untul se intareste si se separa de foi...in rest se maninca ...e satoasa nu poti minca doua o data...
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 mihaela, am o intrebare-la glazura se poate pune si cioco de menaj? |
Anita, daca e o ciocolata buna de menaj se poate.
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 miha,ia spune-mu tu care este o cioco buna de menaj? |
Eu iau din Kaufland o tableta de 200 g, dar imi scapa acum numele. E ceva cu A.
Sau ciocolata amaruie Primola sau Kandia.
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alinutza00 spune:
eu am incercat astazi reteta asta de crema (am gasit o pe culinar, o reteta a adrianei nicoleta) . Este f buna, eu o prefer cremei ganache (cel putin mie nu imi iese cine stie ce...)
copy paste din postarea adrianei, sper sa nu se supere
"Crema, pe care Nigella a folosit-o si intre cele 2 straturi si deasupra, eu am pus-o numai deasupra.
Am amestecat 40 de gr de unt cu 175 de gr de ciocolata, am topit in microunde amestecul si apoi am adaugat 70 ml de smintina, am pus in robot si adaugat 100 de gr de zahar praf"
Criss75 spune:
Aceasta crema de ciocolata e foarte buna, nu e gretoasa deloc si se prepara foarte usor.
http://criss75-despremine.blogspot.com/2009/10/prajitura-rigo-jancsi.html
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii