INSEMINARE 47
Raspunsuri - Pagina 3
luminita42 spune:
danutza,
adrianaady
Fetelor imi pare tare rau. ma doare nereusita voastra, e ca si cum as retrai-o pe a mea...Indi, poate la tine o mai fi ceva speranta!...
Intr-adevar in unele cazuri,nu exista explicatii pentru nereusite..dar, fetelor eu nu gasesc explicatii nici pentru reusite..sunt ori minuni ori jocul hazardului...
Nu exista o metoda salvatoare, care a fost testata si cu care mergi la sigur..din pacate. Tot ce pot sa presupun este ca poate suntem prea indarjite si stresate si asta influenteaza negativ balanta organismului.
Cum naiba poti sa concepi cu o asemenea grija si presiune pe cap, "trebuie sa raman, trebuie sa raman", asa ne gandim toate..orice incercare nereusita mai adauga ceva disperare, din pacate.
Mi-a zis sora-mea, cea care-i acum in 7 saptamani- ca ea a luat Rodiolin un fel de reglator al functiilor metabolice, cred ca-i si anti-stress, verificati voi pe internet fetelor, poate este bun pentru starea generala a corpului.
Poate ca o pauza ar fi binevenita pentru fetele care au incercat IA de cel putin 3 ori...
Pe de alta parte, incercati sa aranjati mici vacante, plecari in alte locuri (cat ar fi ele de modeste!!) in perioada fertila...si..sunt de acord, poate mai este nevoie de ceva investigatii.
Ma gandesc si eu sa aplic sfaturile astea pe care vi le tot dau voua...:-)
Va pup pe toate fetelor!
indi_77 spune:
Rhodiolin - o solutie naturista antistres
Rhodiolin este un produs naturist special, care contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie". Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei si Himalaya, nu o data fiind intalnita la inaltimi de 6.000 m si chiar mai mult. Cercetatorii din China au fost primii carte au remarcat proprietitile uimitoare ale misterioasei plante utilizand radacinile ei pentru prevenirea infarctului miocardic, "purificarea" sangelui si ameliorarea circulatiei sanguine.
Produsul Rhodiolin, prin extractul de Rhodiola Rosea, creste nivelul serotoninei si dopaminei la persoanele expuse stresului, scazand in acelasi timp efectele componentelor potential nocive, adica nivelul hormonilor gluco-corticoizi (cortizol, gluco-corticoid), asigurand nivelul optim al acestora. Rhodiola Rosea reduce influentele nocive ale stresului asupra inimii, normalizeaza bataile neregulate (aritmia), asigura o irigare locala optima, reduce durerile. Are efecte antitumorale prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substantelor nocive. Amelioreaza starea generala, asigura prospetime spirituala. Imbunatateste memoria si, in general, munca intelectuala. Se crede ca prelungeste viata celui care o consuma, intarindu-l fizic si mai ales psihic.
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui indi_77 Rhodiolin - o solutie naturista antistres Rhodiolin este un produs naturist special, care contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie". Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei si Himalaya, nu o data fiind intalnita la inaltimi de 6.000 m si chiar mai mult. Cercetatorii din China au fost primii carte au remarcat proprietitile uimitoare ale misterioasei plante utilizand radacinile ei pentru prevenirea infarctului miocardic, "purificarea" sangelui si ameliorarea circulatiei sanguine. Produsul Rhodiolin, prin extractul de Rhodiola Rosea, creste nivelul serotoninei si dopaminei la persoanele expuse stresului, scazand in acelasi timp efectele componentelor potential nocive, adica nivelul hormonilor gluco-corticoizi (cortizol, gluco-corticoid), asigurand nivelul optim al acestora. Rhodiola Rosea reduce influentele nocive ale stresului asupra inimii, normalizeaza bataile neregulate (aritmia), asigura o irigare locala optima, reduce durerile. Are efecte antitumorale prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substantelor nocive. Amelioreaza starea generala, asigura prospetime spirituala. Imbunatateste memoria si, in general, munca intelectuala. Se crede ca prelungeste viata celui care o consuma, intarindu-l fizic si mai ales psihic. |
uite adaug si eu prospectul pt. Rhodiolin , am fost curioasa ce-i de capul rodiolinului asta...:-) Pare un anti-depresiv fetelor, nu stiu daca e indicat ca nu suntem chiar la pamant, te pomenesti ca te face mai apatic
"In literatura de specialitate sunt mentionate urmatoarele proprietati ale plantei Rhodiola rosea :
- Echilibreaza functiile psihice, imbunatateste sau restabileste capacitatea de aparare a organismului si imunotoleranta. Recunoaste diferenta intre self si non-self, supravegheaza activitatea sistemului imunitar (fata de procesele maligne).
- Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal.
- Sub efectul stresului , creste nivelul serotoninei si al dopaminei si ajuta la mentinerea lor la un nivel corespunzator.
- Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii.
- Creste potenta sexuala . Poate fi eficienta in eliminarea disfunctiilor sexuale , atat la femei, cat si la barbati.
- La persoanele cu diabet , accelereaza producerea insulinei si, prin aceasta, scade nivelul glicemiei.
- Substantele active rosavinul si salidrosida cresc nivelul serotoninei in creier , reducand sau inlaturand depresia.
- Fiind un antioxidant puternic, poate fi eficient nu numai in prevenirea actiunii daunatoare a radicalilor liberi si a mutagenilor, ci si in regenerarea leziunilor aparute la nivelul acidului dezoxiribonucleic (ADN).
- Imbunatateste performanta sportivilor si creste capacitatea de rezistenta a acestora, facilitand utilizarea mai eficienta a rezervelor metabolice.
- Imbunatateste starea generala, asigura prospetimea psihica, optimizeaza memoria si, in general, munca intelectuala."
sabine spune:
Luminita ceaiul se numeste Storchen Schnabel Tea.Poate sotul tau stie exact eu nu pot traduce ca nu stapanesc asa bine limba iar sotiorul nu e acasa.Daca nu afli, il intreb diseara cand vine si iti scriu.
Este un ceai asa cum am spus exact pt cresterea si maturarea ovulului.
sabine spune:
Luminita, m-am uitat pe traducerea on line.Cred ca nu spune din ceea ce e facut ceaiul ci denumirea lui.Nu cred ca un ceai poate i facut din cioc de pasare.Dar sigur asta e denumirea ca am intrebat-o de trei ori, mi-am notat si mi-a si spus ca nu se gaseste decat in farmacii.
ps i l-a recomandat medicul care i-a facut si FIV
peta spune:
m-am uitat si eu pe net...e o planta care se numeste asa tocmai fiindca aduce barza doritorilor de bebei...
peta spune:
http://blog.botanicatalog.com/2009/04/22/geranium-sanguineum-ciocul-berzei/
uite si in romana tot asa se cheama ciocul berzei
sabine spune:
Am vorbit iar cu tipa.Mi-a spus ca ea avea mari probleme.Era de 25 ani maritata deja si nu a reusit sa ramana niciodata.A facut si ia.La medicamentele de stimulare a raspuns bine la inceput dupa care nu mai dezvolta foliculi decat de maxim 14.A incercat o gramada iar pana la urma a mers la clinica pt FIV.Dr i-a spus sa ia ceaiul, l-a luat vreme de 5 luni, in luna 6 medicamente, i s-au recoltat 5 ovule iar acum are doi gemeni de opt luni.
Asa ca fetelor la treaba!!!!!!
Am uitat sa va mai spun ceva.Sa faceti bine sa luati vitamina C.Aici in Austria se da obligatoriu.Ei spun ca exista infertilitate din cauza lipsei de vitamina C.De multe ori totul este in ordine dar lipseste aceasta vitamina care din pacate duce la infertilitate.Cine naiba se gandeste ca-i din cauza lipsei de vitamina C nu ramai insarcinata?