INSEMINARE 47
Raspunsuri - Pagina 21
Araceli spune:
Luminita, daca iti este asa teama de endometrioza, de ce nu faci o laparoscopie? Este o operatie usoara, simpla, dupa care te recuperezi f repede.
Sa stii ca la mine boala a fost asimptomatica...nimic nu m-ar fi dus cu gandul la diagnosticul asta...
Eu una ma gandeam in felul urmator: daca nu reusesc sa raman dupa 6 inseminari, mai fac o laparoscopie, inainte sa fac FIV, sa fiu sigura ca nu s-a reintors endometrioza.
Anna
, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin astfel de chinuri. Eu te inteleg: am facut o HSG la care aproape am lesinat pe masa de durere, de s-au speriat si dr, asistenta si radiologul...pentru nimic in lume nu recomand la nimeni procedura asta ingrozitoare. Din pacate, sunt inca multi medici care o practica. Oricum, macar histeroscopia se face cu anestezie, nu "live" ca HSG...
Bine ca acum ti-a scos polipii si te poti apuca din nou de treaba. Oricum, m-a speriat un pic faptul ca stimularile astea pot duce la polipi. Stiam de chisturi, dar polipi?!
sensibila spune:
Am deschis un nou capitol !
INSEMINARE 48
e in burtica
+20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta anna imi pare rau, ce experienta groaznica...si pe mine la hsg nu m-a durut cand mi-au bagat lichidul sub presiune dar m-au durt f tare asa cum ai spus si tu fierataniile alea, mai ales ca la un moment dat a mai si miscat de ele ca nu se vedea bine uterul si am simtit ca innebunesc de durere cand le-au miscat. La HSG nu mi-au zis nimic de polipi, nici nu stiu daca se vedeau acolo. Mie imi tot spune fosta mea doc ca am un polip de 6mm, dar in afara de ea nu l-a mai vazut nimeni, si acum sunt foarte indoita...e sau nu e? ca daca e, atunci scad f mult sansele sa raman. Cat te-a costat operatia? Ti-a zis daca e posibil sa reapara si in cat timp? Nu se putea face cu anestezie generala? Scuze ca te intreb asa multe chestii, dar mi-e teama sa nu trebuiasca sa fac si eu...daca tu ai toleranta zero la durere eu am un grad...cu minus... |
am facut si eu HSG si dr mi-a zis ca polipii nu se vad la HSG
lla eco dr a vazut doar un poilip de 6 mm, cand a bagat camera a scos 5 de 5mm
m-a costat 650 RON
se poate face si cu anestezie generala dar e mai scump

mi-a zis ca datorita tratamenteleor de stimulare sansele sa reapara sunt mari