INSEMINARE 47

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Sensibila multumim pt capitol nou. Doamne ajuta sa fie plin de vesti bune. Ma bucur ca tu si bebe sunteti bine si ca te-ai linistit. Sarcina usoara in continuare!
Indi, Adriana, Danutza, imi pare tare rau. M-am deprimat rau de tot, prea multe vesti proaste, bine ca s-a incheiat capitolul. Acesta nou va fi mult mai bun!
E foarte greu sa accepti esecul, mai ales cand stii ca au fost conditiile bune si cand ti-ai facut atatea sperante. Dar asta este, trebuie sa mergem mai departe, nu avem alta solutie. Pe mine ma tine starea de deprimare cam 2-3 zile, apoi reusesc sa ma ridic si sa privesc cu incredere spre viitor.
Adriana, ce vei face in continuare? Incerci si luna asta IA? Stimulare?
Ella, hai te rog cu vesti bune. Avem nevoie de o veste buna, sa ni se ridice moralul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

am vorbit acum la Medlife...cu Andreea Mustata...ciudat, insa mi-a spus sa repet analiza de sange vineri...sau luni....eu am facut IA vineri, pe 2 oct - dupa-amiaza. Este posibil totusi sa se mai pozitiveze beta HCG ? voi cunoasteti astfel de cazuri ? multumesc mult de tot anticipat pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Indi dar in cazul asta tu nu ai decat 12 zile de la IA.Mie de ex, luna asta ca si luna trecuta de altfel mi-a facut IA in ziua 12 si mi-a zis sa fac testul peste 16 zile.Asta mi-a spus bioloaga dar si dr.Nu stiu ce sa zic dar gandeste-te ca organismul reactioneaza diferit.Poate ca nici nu a apucat inca, daca este o sarcina mica, sa secrete hormonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

indi_77 - eu cunosc un caz unde beta a iesit sub valuarea de sarcina si totusi tipa este insarcinata. Este posibil ca ovulatia sa fi avut loc mai tarziu si atunci beta sa nu poata fi detectata in ziua in care o faci. Sau se mai poate ca laboratul sa fie de 3 lei si sa dea rezultate eronate.
Sa dea Dumnezeu ca in cazul tau sa fie o valuare gresita. Daca poti mergi la Babes sa faci analiza.

e in burtica +19
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Sensibila, multumesc mult.Sa-ti traiasca baietelul sau fetita, sanatos sa fie bebelul, asta conteaza.
Tu mai mergi la munca?Ar trebui acum sa ai mare grija de tine si de pitic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirad spune:

buna fetelor in primul rand va doresc tuturor sa va vedeti visul implinit cat mai repede si in al doilea rand as ruga fetele care uu facut inseminare la timisoara sami spuna si mie la ce spital si cu ce medi au facut si daca se poate si nu pun pra multe intrebari ce nr de au avut si ce mobilitate eu vin dupa un FIV ESUAT IN UNGARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirad spune:

VA ROG MULT SA NU MA OCOLITI CU UN RASPUNS VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

sensibila, saru'mana mult de raspuns. Ma gandesc totusi ca de la ovitrelle, ovulatia trebuie sa fi avut loc ori vineri la inseminare, ori sambata (cand oricum am fost la munte si am prestat )...deci ar fi totusi 11 zile de la ovulatie....)...mai astept pana vineri sau poate luni, insa nu are rost sa mai pun utrogestan, nu ?

si daca nu e cu II liniute, voi ce ma sfatuiti, sa merg tot la Medlife sau sa merg la alt Doctor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

sabine – da sigur ca merg la munca. Cum sa nu ? Deabia acum am intrat in 19 saptamani. Adica in 5 luni. In prenatal se intra abia la 7 luni si in plus daca o sa pot o sa vin si dupa 7 luni pt ca asa castig mai multi bani decat daca stau acasa.

indi_77 – eu zic ca pana se stabileste clar daca e sau nu bebe sa pui Utrogestanul. Mergi vineri si fa o beta cum ziceam dacapoti la Babes si atunci o sa stii sigur. Iar legat de doctor tu decizi. Daca relatia e ok si sunteti pe aceeasi lungime de unda nu are rost sa o schimbi. Daca ti se pare ca e ceva inneregula si nu isi da interesul pt cazul tau, atunci incearca in alta parte.

e in burtica +19
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirad

buna fetelor in primul rand va doresc tuturor sa va vedeti visul implinit cat mai repede si in al doilea rand as ruga fetele care uu facut inseminare la timisoara sami spuna si mie la ce spital si cu ce medi au facut si daca se poate si nu pun pra multe intrebari ce nr de au avut si ce mobilitate eu vin dupa un FIV ESUAT IN UNGARIA

mira

Buna Mira eu am facut 1 inseminare la Spital Bega cu Cezara Muresan si sotul a avut 9 mil , iar dupa prelucrare a ramas cu 3 mil de. iar a2-a la clinica privata a lui Florin Dorneanu dar tot cu Cezara Muresan si tot9 mil din care tot 3 mil au ramas dupa prelucrare.Daca vrei sa pove mai mult adresa mea de mess este daniella_gaspar@yahoo.com

Mergi la inceput