INSEMINARE 47

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Neata fetelor

Eu acum m-am ridicat din pat.M-am trezit mai devreme dar nu am vrut sa ma ridic din pat.M-am gandit ca si asa nu am ce face, afara e urat, omuletul la munca asa ca.....
Mi-am luat tb, desi iei am citit undeva ca noi nu are rost sa ne-o luam pt ca punem progesteron care ridica temperatura si in cazul nostru nu e relevanta.oricum era 37,1.
Cu moralul nu sunt prea bine nici azi dar, am sa ma invart putin prin casa sa fac cate ceva, pun si putina muzica si da de imi revin cat de cat.
Eu sunt ziua 13 de la ia dupa cum stiti.Nu am avut nici un simptom inafara durerilor de burta la un moment dat iar mai apoi de sani cu care am ramas vreme de o saptamana buna.Acum s-au fasait si alea...
Ma uitam aseara la sotul meu cat e de sigur ca de data asta va reusi aceasta inseminare si mi se rupea sufletul.Eu sunt convinsa ca nu e nimic, el e convins ca este....Deja se gandeste inclusiv sa amenajam camera copilului...
I-am spus doar ca mi-e frica de ziua de marti.Luna asta nici macar nu am vorbit sa vedem ce vom face:alta inseminare sau ce anume.Am ocolit amandoi subiectul, probabil sa ne protejam sufletelele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Citesc ce scrieti, si plang... imi plange sufletul. Ma regasesc in fiecare poveste a voastra, fiecare speranta, fiecare vis spulberat. Mi-e groaza sa astept sa vina si mai ales sa simt ca va veni, imi este groaza sa-i spun sotului ca nici acum n-a fost sa fie, imi e groaza ca simt cum se prabuseste lumea peste el...mi-e groaza de suferinta lui , e atat de greu totul... oare pana cand? Cand se va intampla?
Ne dorim un copilas de mult, ne rugam si ni-l dorim atat de mult... e prea goala casuta noastra fara un zambet de copil... ne dorim sa dam viata dragostei dintre noi... ne dorim din prima clipa in care ne-am vazut si am stiut ca nu suntem nimic unul fara celalalt...de ce? De ce e atata durere in noi?

Anul viitor vom face FIV...poate asa a fost sa fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

fetelor, haideti sa iesim din starile astea ca nu ne fac bine...sa ne bucuram ca avem totusi o familie, doar de 2 persoane, dar tot mai bine decat sa fim singure, suntem totusi sanatoase, nu avem probleme grave de sanatate, asta e...trebuie doar sa avem rabdare. Fiecare are greutatile lui, trebuie sa trecem si noi peste ale noastre. Din fericire uite ca ne-am gasit pe forumul asta si ne intelegm una pe alta si ne mai putem varsa amarul din cand in cand pe tastatura in loc de umarul cuiva...
Va pup pe toate si capul sus, trebuie sa credem ca totusi candva o sa fie si soare nu numai ploaie si nori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

fetelor, haideti sa iesim din starile astea ca nu ne fac bine...sa ne bucuram ca avem totusi o familie, doar de 2 persoane, dar tot mai bine decat sa fim singure, suntem totusi sanatoase, nu avem probleme grave de sanatate, asta e...trebuie doar sa avem rabdare. Fiecare are greutatile lui, trebuie sa trecem si noi peste ale noastre. Din fericire uite ca ne-am gasit pe forumul asta si ne intelegm una pe alta si ne mai putem varsa amarul din cand in cand pe tastatura in loc de umarul cuiva...
Va pup pe toate si capul sus, trebuie sa credem ca totusi candva o sa fie si soare nu numai ploaie si nori

fetele, vad ca ne descarcam de spaime cu randulin orice caz trebuie sa ne pastram simtul umorului, peta are dreptate, nimeni nu are pe lumea asta tot ce isi doreste!.. si chiar daca au, tot e ceva ce "scartaie"...

Mai fetelor, aveam planuri sa mai incerc o IA, dar nici eu nu stiu daca sa mai fac un ciclu de stimulare sau nu....probabil ar trebui sa mai fac o incercare la medlife, fie ca ajung sau nu la IA ca sa vad cum raspund si la puregon, cu toate ca instinctul meu imi zice ca voi raspunde iar prost. incepe sa ma enerveze gandul ca voi cheltui iar 2000 de ron pe sanse de 5%,ca astea sunt, fetelor, sansele la varsta mea, la IA, da asta este, continuam!...
Cat despre FIV, eu n-as incerca FIV in RO, ma rog, numai daca n-o sa am de ales; acu' doctorita mea de la medlife zicea ca in strainatate este limita de varsta pana la 42, cam asa citisem si eu pe undeva...

Sotul meu a avut al doilea interviu ieri la amsterdam si suntem inclinati sa acceptam oferta asta de serviciu, care e a doua de fapt. De unde nu aparea nimic acum din senin a avut doua oferte, ce iti e si cu viata nu-i asa..:-)) daca ne ajuta d-zeu de la 1 ianuarie plecam...fata mea mai ramane pana la vara, sa termine facultatea (da, asa fata mare am, are 20 de ani!);

..ma gandeam daca putem aplica acolo pentru FIV in sistemul de asigurari medicale, daca nu probabil ca va trebui sa ma intorc in estul europei, poate ungaria, o fi mai ieftin.
Sunt optimista in privinta mutarii, eu am mai trait in olanda si cred ca ma voi obisnui repede si de data asta. singura chestie care ma ingrijoreaza e cu fata mea ca va ramane singura aici pentru o vreme,:-(((((.. dar nu se mai poate, daca nu plecam acum, pierdem orice oportunitate acolo, ca de, imbatranim amandoi si nici joburile nu sunt asa, pe toate drumurile. Ce sa zic, sper sa fie bine din toate punctele de vedere, sper mult cu FIV-ul, sa reusim sa facem repede ceva demersuri.

Cam asta pe la mine, scumpelor. In rest am facut si eu azi un test barza sa ma aflu in treaba, sunt in z12 de la ovulatie dar, binenteles negativ. Nu mai fac caz, ca nu are rost. Ma doare burta ca de ciclu din ziua 8 si am avut si eu sanii tensionati cam o saptamana de la ovulatie, pe urma, cum zice si sabine s-a fasait si simptomul asta, au ramas numai dureri de burta si spate.
Sotul meu nu prea mai spera nici el prin IA sau natural, dar noi tot ii dam inainte amandoi, ca de face parte din program ...:-))

Va pup fetele, cu rabdare si incredere o sa reusim!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

buna dimineata va invit la o
ieri am facut un eco sa vedem polipii. nu mai era decat unul de 6 mm pe care il vom opera marti si apoi liber la IA

annaiti tin pumnii marti cu operatia, o sa faci anestezie locala sau generala (care ar fi cam mult pt. un biet polip!)
e bine ca scapi de el,draga mea, ca intr-adevar este motiv serios sa nu se implanteze bebele.

sabine, poate ai ramas de data asta, cine stie, simptomele sunt inselatoare, sora-mea imi zicea ca nu a avut nimic decat simptome de venire a menstrei, nimic altceva...
Daca n-o fi sa fie, vorbeste cu sotul tau despre alta IA sau FIV si faceti planuri, asupra variantei care vi se pare mai potrivita pentru voi!.. Trebuie sa fiti alaturi si la bine si la rau ca asa e casatoria, nu-i asa?..deschideti sufletul si in fata lui, noi femeile incercam sa-i protejam, dar pana la urma sotii nostrii sunt prietenii si sustinatorii nostrii, iar noi ..la fel pentru ei chiar daca nu realizam asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

annaiti tin pumnii marti cu operatia, o sa faci anestezie locala sau generala (care ar fi cam mult pt. un biet polip!)
e bine ca scapi de el,draga mea, ca intr-adevar este motiv serios sa nu se implanteze bebele.

cu anestezie locala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Ce fac fetele?
Eu sunt pe acasa, dar azi vom iesi undeva. Omuletul vrea sa ma scoata undeva ca ieri m-a prins plangand.I-am spus ca ma simt vinovata.A incercat sa ma linisteasca dar pe cuvant, m-am simtit si mai rau.
Aseara ma uitam la filme si am simtit ca ma inteapa burta ba in stanga , ba in dreapta. Apoi, azi noapte chiar nu stiu daca am visat ca ma doare foarte tare (puterea subconstientului) sau chiar m-a durut.Acum nu mai am nimic dar, vom vedea.Pana marti nu mai e mult.
Cum e timpul acum in Bucuresti?Mai ploua, mai indeamna la depresie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

cand ploua, cand sta. dar e un frig de crapa pietrele.la noi la bloc nu s-a dat caldura inca,asa ca halatul de monton mi-e prieten drag.pe de alta parte, sotul meu ma tine in brate toata noaptea, nu neaparat de drag, cat de frigcand sta acasa petrecem mai mult timp sub plapuma, ceea ce nu-i rau deloceu mi-am mai revenit, de,sunt ziua 9, miercuri ma duc la ecografie sa vad dc ovulez pe stanga (si dc au avut vreu efect "siropurile" pe care le tot beau"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete,
Am intrat si eu sa va salut.
Eu deja nu mai am tangenta cu subiectul.
Sunt Z1 de CM si dupa 3 trat cu closty si 3 cu menogon de IA, luna asta fac primul fiv..si poate ultimul...dar stiti voi cum e.....
Diseara am rand la nene doctor sa ne dea reteta..
Am sa va tin la curent..
Lumi, ma bucur pentru voi si pentru sot. Cat despre fetita, nu cred ca tre' sa-ti faci probleme prea mari... Sunt sigura ca este ff responsabila si ca nu va va dezamagi. Ai un pic de incredere in ea...
Ea ce zice?
Va pup si va doresc tuturor o duminica plina de caldura in sanul familiei..

Mona
:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Fete,
Am intrat si eu sa va salut.
Eu deja nu mai am tangenta cu subiectul.
Sunt Z1 de CM si dupa 3 trat cu closty si 3 cu menogon de IA, luna asta fac primul fiv..si poate ultimul...dar stiti voi cum e.....
Diseara am rand la nene doctor sa ne dea reteta..
Am sa va tin la curent..
Lumi, ma bucur pentru voi si pentru sot. Cat despre fetita, nu cred ca tre' sa-ti faci probleme prea mari... Sunt sigura ca este ff responsabila si ca nu va va dezamagi. Ai un pic de incredere in ea...
Ea ce zice?
Va pup si va doresc tuturor o duminica plina de caldura in sanul familiei..

Mona
:)

mona mersi de incurajari, ei fata mea ce sa zica, are sentimente duble, o atrage si "sa-si ia viata in maini", dar ii va lipsi mult ajutorul meu (stii si tu, mancare, haine spalate, curatenie, fetele fac ce vor cand vor , cand sunt la mama acasa; am incredere in ea, ca eu am mai lipsit si am vazut ca poate sa faca fata si singura, dar tot sunt trista pentru despartire, iar de griji, ce sa zic... imi fac griji pentru ea de cand s-a nascut... Sa dea d-zeu la toate fetele sa aiba "griji" din astea.

Nu mai zice ca nu ai legatura cu subiectul...:-)) cand ai timp mai da-ne un semn. Daca poti spune-mi si mie ce investigatii ai facut pentru FIV, in plus fata de cele pe care le facusesi pt. IA?..
Iti tin pumnii!!!! O sa fie bine!...sa-ti dea D-zeu mult noroc!!!

Mergi la inceput