INSEMINARE 47

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

buna fetelor,

Imi pare rau dragelor ca nu am reusit niciuna luna asta dar trebuie sa fim curajoase si increzatoare ca pana la urma va iesi soarele si pe strada noastra.
Eu sunt in ziua 16 si niciun semn de CM, singura chestie ce am observat-o este ca sunt foarte irascibila, ma enervez din orice-parca nu ma recunosc. , sigur iar ii din cauza progesteronului si imi intarzie .

Va pupik dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Fetelor, eu azi sunt depresiva.Asta e primul meu semn de ciclu.Asa patesc mereu.Acum ma gandesc la ,,lucruri negre``.

sabinuta, o fi de la vreme, nu stiu cum e acolo dar aici la bucuresti e mizerabil, frig, frig intunecos si ploaie...la ce fel de de lucruri negre te gandesti..?:-)) nici nu ai motive, esti sanatoasa si te tii bine, ai doua ovare , ai trompe intregi , analize bune, sot bun producator de sperma(!!) si traiesti intr-un loc frumos...:-) o sa fie bine ai sa vezi, indiferent cum o sa vrea destinul. eu asa imi zic in fiecare zi!...
acum de cand am aflat ca sora-mea e gravida -ea este exact de varsta ta- cred si mai mult ca ai sa ramai si tu!...parca si tu ai ramas o data, asa ne povesteai si ai pierdut sarcina..:-( ...oricum asta a fost semn ca se poate...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

dragelor...intr-adevar, vremea din bucuresti te face sa devii mai irascibila...insa...capul sus. Puneti-va un polovar care are o culoare vesela, ce va bine dispune...ascultati muzica favorita si zambiti ca numa asa, vom putea trece peste. Va pup si va doresc un we plin de soare in suflet si zambete, vorbe bune si sa ne recapatam increderea si speranta ca pana la urma, anul asta, vom avea bebe in burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. sa stii ca sunt alaturi de voi, chiar dc intru mai rar.va citesc in fiecare zi,si iau cu stoicism tinctura de zmeur si pe cea de branca ursului - care apropo e oribila la gust..pe mine vremea asta ma trage la somn.asa ca decat sa intru in depresie ma cuibaresc sub plapuma si ma culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

intr-adevar a cam fost o saptamana plina de vesti proaste, bine macar ca e pe sfarsite
eu am uitat sa dau azi raportul: Z6 de la IA - o usoara senzatie de greutate/balonare - durerea de sani a cam disparut, ma simt doar asa uneori o durere scurta, lateral, exact ca lunile trecute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Luminita, ma gandesc cu adevarat la chestii urate.
Daca nu fac bebe de ex niciodata ca na, se poate intampla, ce caut eu aici? Intr-adevar sotul e minunat, nu avem probleme (eventual cu partea sexuala ca nu se intampla des, el fiind vesnic obosit pt ca munceste si cate 13 ore pe zi) dar daca nu voi avea bebe care va fi viata mea?Cu facultatea mea(drept) dupa ce am profesat in Rom mai bine de 15 ani, aici trebuie sa dau 100 de examene si iti dai seama ca trebuie sa stapanesc limba perfect.Iar germana e grea.Am facut aici cursuri la Uni wien, am terminat M3 dar e cale lunga.Ma gandeam ca macar voi forma o familie fericita care sa ma implineasca, sa-mi gasesc si ceva munca in domeniu in timp, in timp sa dau examenele....Dar daca nu am nici una, nici alta?ce rost are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Luminita, ma gandesc cu adevarat la chestii urate.
Daca nu fac bebe de ex niciodata ca na, se poate intampla, ce caut eu aici? Intr-adevar sotul e minunat, nu avem probleme (eventual cu partea sexuala ca nu se intampla des, el fiind vesnic obosit pt ca munceste si cate 13 ore pe zi) dar daca nu voi avea bebe care va fi viata mea?Cu facultatea mea(drept) dupa ce am profesat in Rom mai bine de 15 ani, aici trebuie sa dau 100 de examene si iti dai seama ca trebuie sa stapanesc limba perfect.Iar germana e grea.Am facut aici cursuri la Uni wien, am terminat M3 dar e cale lunga.Ma gandeam ca macar voi forma o familie fericita care sa ma implineasca, sa-mi gasesc si ceva munca in domeniu in timp, in timp sa dau examenele....Dar daca nu am nici una, nici alta?ce rost are?

sabineastea nu-s chestii urate...astea sunt normale, cand esti foaret tanar esti ambitios vrei sa faci cat mai multe asta te tine intr-un fel de ritm...!sa termin cursul asta, sa- mi iau nu-s ce grad, poate sa intalnesc barbatul potrivit...acum mai la maturitate lucrurile astea se implinesc, si obsesia de a avea copii devine si mai mare, cu trecerea timpului...
E normal de asemenea sa te intrebi de rostul tau pe lume.... adica ce cauti acolo, la viena?..Pai, e simplu, acolo ti-ai gasit alesul!!!Daca el ti-a placut!!! si daca iti placea un alt barbat, tot aia era, ori austria ori romania tot te simteai rau ca nu faci repede copii...puteai tu sa fii cea mai mare si tare in profesia ta!!!
Ca doar nu vrei sa imbatranesti singura?..Ai sa faci copii sabine, incerca sa te relaxezi si sa te bucuri de alte aspecte ale vietii!!! Barbatilor le pasa pana la urma mai putin de copii, si mai mult de o sotie care ii sustine si intelege...!

Eu cred ca ai sa gasesti ceva sa te intereseze sa faci in austria, intr-o zi, chiar daca nu are legatura cu facultatea ta...! conteaza sa fii ocupata cu ceva, sa ai si un alt scop , pe langa acela de a avea copii! sper sa ajute ce spun, o spun din toata inima si cu toata sinceritatea!

Mergi la inceput

Multumesc mult Luminita. Acum sunt cam in butoi dar o sa ies.Tu ai mare dreptate.Pe undeva stiam si eu ceea ce tu ai scris dar, astazi parca nimic din ceea ce mi-am spus nu m-a facut sa ies din butoias.
dar maine va fi altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, sabine. de-ai sti cat te inteleg..toata viata m-am chinuit, m-am zbatut sa incep si sa termin facultatea ca sa devin medic, sa-i pot ajuta pe altii,nu-mi puteam imagina viata in alt tablou,nu ma puteam imagina facand altceva, dorind altceva..si acum,toate mi se par, pur si simplu nesemnificative.cand ma intreb care e rolul meu in viata fara copii,ce fel de viata e asta, prietenele imi raspund ca scopul, rolul e sa ii ajut pe altii.si chiar asta fac, zi de zi,dar eu???cu gaura din sufletul meu ce fac?trebuie sa incurajez copii, tinere de 20 de ani, cu leucemie care nu pot sti dc vor trai saptamana viitoare, peste 1 luna,dc vor ajunge sa faca dragoste ptr prima data,dc vor imbraca rochia de mireasa..in acel moment problemele mele se anuleaza,dispar ca un firicel de fum pe sub usa salonului..mi-e rusine ptr supararea mea.
dar..cand plec de la spital,si ma intorc intr-o casa goala..imi dau seama ca golul meu nu a disparut, doar..am uitat de el.am atata dragoste de oferit..e pacat ca trebuie sa traim sentimente urate.cu totii..unele poate mai urate decat altii,dar toti trecem prin..diverse.ptr ca asta inseamna viata.uneori..destul de trista.mesajele noastre sunt in ton cu vremea de afara..cica de duminica se mai incalzeste

Mergi la inceput

Viss, Luminita

Mergi la inceput