Trombofilia o cauza a infertilitatii - 15 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ioana esti la mijlocul ciclului lunar, sau la mijlocul menstrei(sangerari) ...nu am inteles prea bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Multumesc balanta_tm pt raspuns.Desi va citeam de mult, mi-am si notat multe sfaturi , acum cand m-am vazut in situatia de mutanta am uitat tot.Dar o sa-mi revin eu si incet incet o sa ne pregatim de fiv2 pt ca e sg sansa sa avem bebe, sotul avand OATS.
Am 62 de kg.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Stefy13, si eu tot 62 kg am, asa ca daca mie mi s-a recomandat Clexane 0.4, aceeasi doza e buna si pt tine

MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot

Medicul hematolog a recomandat 4000-5000 unitati de Fragmin P forte sau Clexane 40 sau alternativ Arixtra 2,5 mg

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

jasmine30 iata datele pe care ti le-am promis referitor la doppler-ul venos:

Dna Dr. Dana Nedelcu pe care o gasesti la Gral Medical 021.323.00.00 cand dai telefon sa te programezi sa specifici ca vrei doar la dansa si nu la altcineva.

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

adrianaady sunt la mijlocul ciclului lunar de 28 zile.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmine30

Fetele daca am avut aseara un test de ovulatie pozitiv aseara si am prestat, cand ar trebui sa prestez ca sa cresc considerabil sansele sa raman gravi? In seara asta din nou sau maine? Sotul nu are probleme cu mobilitatea, etc.

Pupici!

In mod normal, mai ales daca sotul are probleme cu mobilitatea, ar trebui sa faceti pauza de o zi ( adica azi ) ca sa aiba timp sa-si regrupeze "trupele"
Daca iei in calcul fapul ca ovulatia are lor in aprox 24- max48 ore de la pozitivarea testului, cred ca cel mai bine ar fi maine dimineata. Dupa ovulatie, nu prea mai are rost.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Miki super blogul, multumim frumos
M-am decis , de azi usturoi maninc seara
Stiam ca vit C e buna, la fel si vit E, am citit lucruri bune si despre Omega 3

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Usturoi exista si ca supliment alimentar, nu e necesar sa-ti asasinezi barbatul in fiecare seara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Pana la urma dr meu ginecolog a zis sa mai ascult o parere si sa merg si la Coltea. A fost cineva la ei? Oare trebuie programare?

32+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Da, trebuie programare.

Mergi la inceput

Ioana, o aspirina la 2 zile nu cred ca poate provoca sangerari. E o cantitate mult prea mica. Poate ai sangerat din cauza ca ai ovulat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ioana sunt de acord cu goggy, o aspirina la 2 zile nu provoaca asa sangerari..... eu iau de o luna un aspenter de 75 pe zi si nu am patit asa ceva... sper ca maine sa nu mai ai problema asta.
Goggy zi-mi si mie cum se numeste acest supliment cu usturoi si cine il fabrica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

goggy, Adrianaady eu iau o aspirina de 75mg pe zi, nu la doua zile. Dar nu sangerez in nici un caz ca la menstra, doar o pata pe zi. Dar am sangerat de a doua zi de cand am inceput aspenterul si s-a nimerit in intervalul 12 - 15 cand trebuia sa repet PAP-ul. Pina la urma in z15 s-a indurat asistenta de la Bios si mi-a recoltat asa, insa a zis ca nu garanteaza ca va vedea ceva la microscop. Eu cred ca e de la Aspenter, pentru ca nu mi s-a mai intamplat pina acum.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput