Trombofilia o cauza a infertilitatii - 15 -

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Bella, pentru a programa o consultatie la d-na dr. Avram trebuie sa suni la numele de telefon afisate pe site-ul spitalului ( http://www.coltea.ro/ ). Pe mine m-a programa relativ repede. Desi mi s-a spus sa merg cu bilet de trimitere de la medicul de familie nu a fost nevoie de el. Poate ca este util in cazul in care iti face ceva analize suplimentare. La mine nu a fost cazul. Au fost suficiente cele facute la Fundeni, Synevo si Cantacuzino.
Consultatia va avea loc la Camera de garda - hematologie. Intrarea este prin spate. Aceasta aripa a fost finalizata. Succes!

MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot o sarcina oprita din ev 8s si 4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

mersic fete dragi de raspunsuri si urari. Sa nu va enervati pe mine dar mai vreau sa va intreb ceva: 1)avem voie sa mancam maine dim inainte de a ni se lua sange pt cariotipare(nu de alta dar nu sunt din Buc si tb sa plecam devreme de acas...sa stiu daca ii dau sa manance sotului)? eu cred ca da..ca doar e anal genetica...dar vreau sa ma asigur. 2)daca de sapt trecuta am inceput tratam cu aspenter+ vit, pot face homocisteina mierc dim?Influenteaza rez?azi si maine mai iau?

MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

2bobocei multumesc din suflet ptr lamuriri.

C677Tgeneotip heterozigot 3 sarcini oprite din evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Am deschis capitol nou aici Dar tb sa avem un pic de rabdare pt ca tanti trombofilia este inca moderata
Creatza si Alla v-am trecut pe listuta, mai tb sa-mi spuneti varsta. Uff nu am norocul sa mai vina o homozigota C677T, sunt unicat

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput