Fulgusori de nov-dec 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 2
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Bun gasit Am venit de la spital. Am "suferit" recoltare culturi, un echo mic din care nu am aflat mare lucru, decat ca bebelusul e pe pozitie, asa ca finalul consultatiei a fost: se poate intampla oricand . Bag o gura de cafea si dupa aia bag lucrusoarele in sacosa, ca nu mai e gluma. A venit si zapada... so cred ca va incepe sa ninga curand si la noi la odisee... parca mai sunt doar 2 zile dealtfel pana la prima cezariana programata .Dar eu mai vreau sa mai stau... macar 10 zile - 2 saptamani, ca parca e cam mititel Pupi |
lylyana.ion spune:
Monis, pai ai 36 sapt deci esti in luna a noua, asa ca normal se poate intampla oricand, doar ca e preferat sa fie dupa 38 de sapt. spor la impachetat
Lili 35 cu Alexandru
krelia spune:
mda..hai ca p'asta as mai intelege-o.....ca se mai ascunde vena ...ca nu iese de tot la suprafata..ma rog.....
eh, poftim...si la institutul de hemato...unde te-ai astepta..vorba aia..sa ai de-a face cu initiati...
acu' tot cu vanataie esti?
citat din mesajul lui lylyana.ion eu ultima data cand am fost la medicul de familie sa-mi ia sange, am ajuns acasa cu 3 intepaturi ca-mi nu gasea vena luni la institutul de hematologie unde a bagat acul a iesit si sangele...bine, a ramas ceva mov-verzui da' merge Lili 35 cu Alexandru |
krelia 35+ si printesu' mic, Rares-Mihai
krelia spune:
eh, booooooon...bine ca ne-ai zis..ca sa pun agitatele la frigero, sa stea la rece..proaspete ....pentru momentul X (daca il mai prind ..eu sper sa da...ca deh...stii tu....1.11.
citat din mesajul lui monis5 Bun gasit Am venit de la spital. Am "suferit" recoltare culturi, un echo mic din care nu am aflat mare lucru, decat ca bebelusul e pe pozitie, asa ca finalul consultatiei a fost: se poate intampla oricand . |
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui krelia mda..hai ca p'asta as mai intelege-o.....ca se mai ascunde vena ...ca nu iese de tot la suprafata..ma rog..... eh, poftim...si la institutul de hemato...unde te-ai astepta..vorba aia..sa ai de-a face cu initiati... acu' tot cu vanataie esti? |
tot cu vanataie, da' cum altfel, sa se vada domne ca am "varsat sange"
Lili 35 cu Alexandru
krelia spune:
mai bine o dam la cos..decat sa mai pateasca si altii asa....dar e clar ca femeia are ceva....ca nu-s eu zombie sa am alt tip de sange, taman cand imi ia ea....ca doar mi-am recoltat la diverse clinici de prin Buc....si nicaieri nu am patit asa....
in fine...noi sa fim sanatosi..ca in cateva zile va trece si asta
citat din mesajul lui laurairina13 Krelia, ! Multam de oferta 'generoasa', da o las pentru alte doritoare de maini vinete si dureroase Mama lor de asistente idioate.. Eu vad ca am avut mare noroc pana acu...ca si io mi's o fricoasa de ace si seringi si injectii,dar pana acu de cand sunt borti si numa cu analize am stat...nu am patit-o ca tine..phiu... |
raluci_b spune:
monis - e bine ca stim din timp, cred ca toate trebuie incet incet sa ne pregatim
33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI
monis5 spune:
Pai e mic... ati vazut si voi burta... azi mi-a zis ca nu vede la echo (ca nu-sh ce date tb sa mai bage in aparatoi si nu poate ) dar ca el aproximeaza 2.700-2.800. Plus ca abia vineri fac 37 saptamani implinite. Mai vreau ...
Colul e si el inchis, macar atat, ca tot ma stresam eu ca as putea umbla aiurea cu el pe strada deschis . A, si a precizat doctorul cel dragutz ca de deschis se va deschide la contractii dureroase de acum, asa ca sa stau fara grija, voi sti cand se deschide . Si mi-a scos gynipralul din "alimentatia" zilnica...
monis cu poze sapt 36 +
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui monis5Colul e si el inchis, macar atat, ca tot ma stresam eu ca as putea umbla aiurea cu el pe strada deschis . A, si a precizat doctorul cel dragutz ca de deschis se va deschide la contractii dureroase de acum, asa ca sa stau fara grija, voi sti cand se deschide . Si mi-a scos gynipralul din "alimentatia" zilnica... |
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui monis5 Pai e mic... ati vazut si voi burta... azi mi-a zis ca nu vede la echo (ca nu-sh ce date tb sa mai bage in aparatoi si nu poate ) dar ca el aproximeaza 2.700-2.800. Plus ca abia vineri fac 37 saptamani implinite. Mai vreau ... Colul e si el inchis, macar atat, ca tot ma stresam eu ca as putea umbla aiurea cu el pe strada deschis . A, si a precizat doctorul cel dragutz ca de deschis se va deschide la contractii dureroase de acum, asa ca sa stau fara grija, voi sti cand se deschide . Si mi-a scos gynipralul din "alimentatia" zilnica... |
macar ai scapat de gynipralul ala...
Lili 35 cu Alexandru