Fulgusori de nov-dec 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 14
Cory_B spune:
M-am uitat si eu acolo dar n-am gasit pe nimeni la Polizu, poate doar o fata care naste in dec.
Poate nu m-am uitat bine, dar imi amintesc ca am cautat, interesata fiind.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika fetelor, sunt informatii despre spitale si doctori pe prima pagina. adica cine unde naste, cand si cu cine. |
35+
betty78 spune:
Fetelor cine ma ajuta si pe mine cu o femeie de curatenie? Eu stau in b-dul unirii pe langa pta alba iulia....ma intereseaza un scor aproximativ ptr 3 camere si o doamna serioasa, care sa nu fac doar pe unde vede baba
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Ramonika spune:
cory - mai vezi pe la odiseea de sept. - oct. sau ian. - febr. poate sunt fete care nasc acolo si va puteti consulta.
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Gata canapeaua? Ce ai facut azi, unde te-ai tot ascuns? Nu-mi spune ca incep emotiile? 32+ Chiara Ada |
Nu...fara emotii. Am avut bani de cheltuit si am iesit la shopping, dar de data asta doar de-ale gurii. Si daca mi-au intrat banii pe card si acuma pot sa stau linistita ca daca e sa merg la spital, nu tre sa ma mai stresez...azi noapte mi-am prins sotul la inghesuiala si... am sarit pe el
, ca de ceva vreme numai cu asta il stresam. Numai ca a fost prea scurt ...cand sa...si eu, intelegeti voi, ...pssssssssssss gata fitilul, a explodat. Dar tot a fost bine, chiar daca nu a avut acea finalizare. Asa ca daca o fi sa se intample ceva...stim de la ce. Si ca sa mai pun capac, de ieri nu am mai luat nici gynipral, ca mi s=a terminat si am uitat..iar acuma sotul e la farmacie, ca i=am zis azi ca am uitat sa-mi cumpar pastile si el si-a adus aminte ca mi=a zis dr "in nici un caz sa nu le intrerupi"... Eu sincer parca nu le-as mai lua, ca as vrea sa nasc cat mai iute, dar cred ca bebe nu e de aceeasi parere. Burta mea in loc sa stagneze sau sa mai coboare putin, ea tot mai sus e si se umfla in continuare, de zici ca bebe se pregateste sa iasa pe gura

Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
betty78 spune:
Cine mai face un update, sau un capitol nou sa ma treaca si pe mine la cezariana programata pe 27 oct![]()
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
printesika spune:
eu nasc cu dtc PANAIT TAMARA...este si la MEDIPLUS pe la piata dorobanti,nu stiu daca ai auzit de ea....am DPN intre 1 si 7 noiembrie dar a zis ca e ca,m mare copilul si sa merg la sfarsitul lunii la ea la spital sa vad cum stam cu colul...oricum merg si luni la ea ca sa stabilim mai multe detalii...tu la ce doctor esti?eu nici nu stiu cat se da la doctor acolo...si mi-a zis ceva de rezerva ca ar fi 80 euro pe zi dar parca nu ma dau banii afara din casa dar nici cu fuste colorate nu vreau sa stau...o s-o intreb mai multe pe ea....tu?
RamonaCopot spune:
Iar maine, daca nu o mai fi asa viscol, am de gand sa merg sa ma aranajez putin, un tuns si pensat macar, ca de 2 luni jumate nu m-am mai pensat deloc...iar vineri le-am promis colegelor de la birou ca ma duc sa le dau de mancat si de baut (ca acuma si-au adus aminte de mine, cand e de mancat si de baut moca si m=au sunat...dar cand am fost in spital, nu au stiut sa sune sa vada cum imi e 

)...iar dupa aceea pot sa nasc linistita ![]()
![]()
.
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
zuza_zuzi spune:
Dragelor,
am venit de la dom dr, am fost sa imi verifice analizele.
Evident ca m-am "plans" de durerea de falange...mi-a zis ca asa e pe final si ca Lioton Gel ar mai atenua din durere.
In rest, ne pregatim de nastere, mi-a dat Fe, Ca si Mg, saptamana viitoare recoltam pt streptococul B.
Aaaa...si sa nu imi iau epidurala ca au ei. Asa mi-a zis dr meu de la Giulesti.
Ma duc la masaj de spate si picioare
, l-am condamnat pe sotzulica.
Pupici si sanatate multa.
34
bebelinda Andrada Ioana
zuza_zuzi spune:
si..am uitat ca se vorbea de teste pt epidurala.
am intrebat de test de coagulare si mi-a zis ca nu e cazul, pt ca analiza HLG sunt ok dpdv al trombocitelor.
Daca imi mai amintesc ceva... ca asa e cu neuronul
...cam obo in ultima perioada
34
bebelinda Andrada Ioana
Evy30 spune:
fetelor
am si eu o intrebare . e normal sa avem ceva scurgeri ?
va intreb pt ca pana duminica eu am pus ovule de utrogestan . asa a fosat indicatia medicului .
si de luni nu mai pun , zilele urmatoare nu mi-am pus chilot alb , si acum vad ca am asa o pata galbuie inconjurata de alb .
sa fie lichid ?
mi-e frica
Evy 34+

tare de tot optiunile tale pt nume Tudor, Tudor, Tudor....