Albinutze de Mai-Iunie 2009(26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Kiralina, cred ca daca suntem mai multe si luam de la mothercare direct, o sa iesim bine. Numa' sa ne urnim... Saru'mana pentru aprecieri

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara,mamici si pitici!

Dici..nasoala intamplare,sper sa rezolvati cat mai repede si fara probleme!
Alexa_love..bine ati venit in stup!Asteptam si poze daca vrei,sa putem face cunostinta!
Clodyac..tinem pumnii sa fie totul bine,maine la vaccin!
Deea
Picky..suna super bine meniul tau de azi.
Cris..hahaha,asa sta si Darius cu picioarele,in carucior,si cracanat la maxim..sunt asa haiosi.Imi place tare poza cu omida la nani...la frumusica Miruna
Nusy..imi pare rau pt cazatura lui Ingrid..pt fata sa uite mai repede,mititica!
Miruta..te cred ca ti-a stat inima cand ai auzit "ma-ma"..eu in ziua in care m-a strigat "meaaa-maaaa"..am plutit de fericire si imi rasuna intr-una silabele lui..
Ioana..chiar ca este draguta si haioasa poza cu mancarea pe fata Sarei..E o dulceata si sta super bine in fundic,bravo.Ce bulanase grasunele are..
Andreea(Philip)..Nicholas are aceeasi fata de strengar ca si Philip.Am urmarit si cateva filmulete...e adorabil..
Alic..multa sanatate Nataliei!

Noi de la 1 noiembrie ne vom muta de aici,azi am semnat contractul dincolo..Sa vad daca vom rezolva cu netul pana atunci,daca nu...,nu voi mai intra o perioada...

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ioana, de cand cu formula se trezeste si papa numai o data pe noapte. poate chiar nu era consistent laptele meu? sau se obisnuise prost? nu mai are importanta...
maria, o sa-ti ducem lipsa daca nu vei intra o perioada.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Sara buna dragelor!

va multumim de urari si vi le intoarcem inzecit!

Uram si noi toate cele bune sarbatoritilor...fetelor, eu m-am respectat astazi...am fost la o prezentare de moda...lansare de colectie..etc

Despre hainutele din Anglia, si eu cochetez cu Mothercare...eu imi aleg ceea ce vreau de pe site-ul lor direct, ii spun verisoarei mele care locuieste acolo, ea imi comanda si imi trimite coletul in Romania printr-o firma din Bacau care face curse saptamanale Ro-Anglia(Londra)..costurile de transport sunt de 1 lira/kg pentru colete pana la 20 kg si 1,30 lire pentru ce depaseste 20 kg.

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

www.mothercare.com/" target="_blank">Site Mothercare

p.s. as scrie mai mult da trebuie sa traduca ceva sotul...asa ca zbor de la calc meu...laptopul lui sade piesa de muzeu ca a luat la bord un vin bun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

am revenit si eu un pic; am reusit s-o adorm pe Natalia...sper sa doarma bine mititca...
multumesc pentru gandurile bune!

in ce priveste cumparaturile din afara, ma bag si eu daca merita; voi ce ati ales convenabil?
Beca, cu jucariile ce-ai mai facut?

AnaMicu, te pup!
tu ce ti-ai luat de pe mothercare?

Maria, nu se poate sa nu mai intri, tre sa gasesti undeva oleaca de net!

va puo si revin cat de repede pot! pup albinutele!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Eu mi-am comandat cam tot ce tine de Philips Avent si cateva body-uri cu maneca lunga, caciulita, bavetele ...de avent sunt hyper incantata.,,de hainute nu stiu ca inca nu mi-au ajuns...am primit cateva body-uri pe vara cu manecuta scurta pt bebe din Anglia de la verisoara mea si mi-au fost super...le-a purtat Razvan si apoi le-am dat cuiva...ori de cate ori ma intalnesc cu mamica aceea imi spune ca body-urile de la mine sunt cele mai ok...si mie mi s-a parut ca sunt "altceva" fata de ceea ce gasesc in Ro. Sunt curioasa acum la astea cu maneca lunga...ma gandesc ca tot aceasi calitate sunt! Abia astept!

Ma fac eu mare si imi deschid magazin online cu tot ce gasesc in Anglia...

Fug ca trebuie sa-l las pe tati...

Mergi la inceput

Philip..ma bucur sa aud ca doarme mai bine Nicholas...sa o tina tot asa,sa isi revina si mami.
Alic..linistit ii dorim printesei.

Fetele,va dati seama ca si eu vreau net cat mai repede,ca o sa imi fie tare greu fara voi,o sa incercam sa tramitam contractul de pe acum si speram sa rezolvam pana atunci.Sau poate am noroc sa fur net de undeva cu laptopul

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Matei...bebe de Alynta

Larisa...bebe de Carla

Matei Robert...bebe de Motiana

Matei Mihail...bebe de Alymav28

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Oana_du multa sanatate,fericire si tot binele din lume.O viata plina de realizari.

Buburuza noastra

Mergi la inceput