Albinutze de Mai-Iunie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 19
DanaMi spune:
Sara...bebe de Ioana primul bondarel din stup
Maya Teodora...bebe de Laurraa
Stefania Alexandra...bebe de Yioanna
Maria Ioana...bebe de Flobaby

cred ca sunt cea mai somnambula din stup
, dar acum m-am linistit cu mancare si curatenia ( am facit salata de boeuf si e tare migaloasa, precum stiti ) si profit de linistea din casa
Yioanna - bine ai revenit
, nu merge linkul de la picassa si vreau s-o vad pe printesa Stefi
, ma bucur ca Stefi e asa cumintica la fel e si Bubu, cui ii spun ca de la 3 saptamani doarme de la 22 la 7 dim fara nici o trezire sau masa nu ma crede
Maria - sa dea DD sa va fie bine in noua locuinta
si mult succes in gasirea unui job bun
Ela - felicitari pt grasunel
si noi am hotarat sa-i facem prevenarul mai tarziu, dupa 1 an
Deea - cand a avut Bubu pb cu burtica am fost cu ea la urgente si ne-a dat Cedax si cand a auzit dr noastra mi-a spus sa nu-i mai dau si ne-a trecut pe homeopate, din cate am inteles este antibiotic, multa sanatate 
Cris - felicitari pt indemnizatie , mi-a venit si mie ieri cand chiar nu ma asteptam m-am trezit cu postasul la usa si credeam ca mi-a venit alocatia iar cand mi-a pus teancul de bani in mana nu mi-a venit sa cred
, nu stiu sa te ajut cu cumparaturile online
Miruta - ce mare si frumoasa e Anto 
Clody - eu i-am pus lui Bubu cartof tinut putin la frigider pe locul vaccinului, la cel de 2 luni a doua zi nu se mai cunostea nimic sper sa fie la fel si acum ,
Razvanelu sa treaca bubita
Ioana - si la noi e tare frig dar avem un calorifer electric in dormitorul in care stam si e ok, intentionam sa punem centrala dar pana nu stim sigur ce facem cu plecarea am sistat toate investitiile in casa . Ioana ii dai ceva Sarei pt inunizare ? mie mi-a spus dr sa-i dau calcarea carbonica dar habar nu am pt ce e si eu ca ametita nu am intrebat-o 
Elena - foarte tari invataturile ![]()
Marcela - multa , multa sanatate si multa putere sa treci peste toate 

Andreea - ai doi flacai tare frumosi si P seamana tare bine cu tine 
Ramona - e tare dulcica tiza noastra si m-a dat pe spate ci genele ei lungi

Adriana - multa sanatate lui Andrei , vai ce de copii bolnaviori avem, si Darius e putin mucios dar speram sa treaca fara febra si altele
Laura - 
pt Sebastian sa treaca raceala
cred ca e cel mai lung mesaj pe care l-a scris pana acum, se vede ca am avut mancarici in degete si a mai schimbat sotul si calculatorul iar pe asta nu am wind ci un iunix sau ceva de genul si e naspa rau de tot imi prind degetele in el
noapte bune la intreg stupul 
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
ertina spune:
Stefania Alexandra
, bebe de yioanna_s ...( bine ai revenit yioanna !
)
Maria Ioana
, bebe de Flobaby 
SARA
, bebe de Ioana
( e superbaaaaa mandra ta !)
Maya Teodora
, bebe de Lauraa 
mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009
cris_82 spune:
neata mamici cu pici va invit la o cate o cana mare de 

fierbinte sa ne mai incalzim
yioanna_s..............bine atri revenit si multuiumim de aprecieri
felicitari pentru masuratori si somnicul super

dici.................multam fain
am intrat si pe site-ul asta dar aceleasi produse m-ar ajunge mai mult cu cel putin 100 ron si nici nu le are pe toate pe stoc
DanaMi..................felicitari pentru indemnizatie
e rost d banuti se vede![]()
La multe lunitze inainte sarbatoritilor de azi

sa cresteti mari si frumosi
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 dici.................multam fain am intrat si pe site-ul asta dar aceleasi produse m-ar ajunge mai mult cu cel putin 100 ron si nici nu le are pe toate pe stoc![]() |
Dar la ce produse te-ai hotarat, ca m-am uitat si eu la cateva si erau aceleasi preturi? Eu vroiam produse Bontempi si Ecoiffier, ce mi-a placut de la LT sau Wader nu erau in stoc.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Ela2001 spune:
Neatza.
Fetele din Bucuresti ati vazut pe undeva ceasuri de mana pentru copii, caci trebuie sa cumpar pt Diana si nu stiu la ce magazin sa ma duc (nu am mult timp de umblat)?
Vlad Stefan 04.06.2009
clodyac spune:
buna dimineata
fetele schimb capitolul
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
cris_82 spune:
dici......vreau sa-i iau saltea pentru patut,premergator,scaun masina,scaun de masa,produse pentru baitza si ceva hainute
.Singurul avantaj il aveam la produsele pentru baita
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui Ela2001 Neatza. Fetele din Bucuresti ati vazut pe undeva ceasuri de mana pentru copii, caci trebuie sa cumpar pt Diana si nu stiu la ce magazin sa ma duc (nu am mult timp de umblat)? Vlad Stefan 04.06.2009 |
Eu am luat din Selgros unele de la Disney, electronice. Erau la oferta 23 lei.
Aveau si la parter la mall vitan, de la swatch, dar mult mai scumpe. Merita daca ai un copil ceva mai mare decat al meu
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
gabi78 spune:
| citat din mesajul lui Ela2001 DanaMi eu am intrebat-o pe dr. de Prevenar si mi-a zis ca e bine sa i-l fac pe la 2 ani ca sa fie imunizat si pt gradi (asta in cazul in care n-o sa avem probleme deosebite cu el, caci se poate face si mai devreme). Daca il face la 2 ani , sunt suficiente 2 doze, altfle trebuie 3. Vlad Stefan 04.06.2009 |
Dupa 2 ani se face o singura doza, i-am facut si eu lui Tudor.
Pana intr-un an 3 doze si intre 1 si 2 ani 2 doze.
Sa il ajutam pe Andrei!