Albinutze de Mai-Iunie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
DanaMi..............bine ai revenit!!!! Bubu e o scumpica si ce bulanoasa e 

LauraOana..................ce tare
eu cu brotacul meu nu as fi mai avut nici o sansa sa o dezbrac si sa faca
in continuare ca e asa de simtitoare de imi vine sa ma impusc uneori..imediat de "sifoneaza" daca o deranjez cand e vorba de somnic![]()

Bebe Beca............sa inteleg ca mai mult de atat nu aveti?decat 21 de grade in mijlocul gerului de afara?Eu am facut 24 acuma
si bebe doarme cracita de placere![]()

Fetele..a facut cineva pana acuma comanda la bertoni?Sa stiu daca sunt seriosi cu livrarile ca m-ar interesa foarte multe chestii de la ei..si daca aveti idee cat m-ar ajunge prin curierat rapid![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
Bebe Beca spune:
Cris, cam asa... este tare friguros apartamentul. Daca ne ajuta Dumnezeu anul viitor vom incepe sa construim o casa. Din pacate este pe teren foarte mic, de 100mp, dar este in Bucuresti, intr-o zona buna. Mai avem un teren de 600 mp, insa este la periferia orasului, intr-o comuna, si ne-ar fi peste mana sa ajungem la gradi/scoala si activitati extrascolare. Asa ca o sa ne rezumam la 100 mp. O sa iasa o casa destul de mare, pe inaltime... Nu o sa scap de scarile astea, ba mai mult... o sa am mai multe
Dana, este o scumpa Bianca. Si i s-a deschis parul, parca nu era atat de blondutza.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cris_82 spune:
ioana..............e bine si 100 metri,vorba ta..faceti pe inaltime casa,dar tot de scari te lovesti..si te inteleg,nu de alta dar si eu urasc scarile mai ales cand sunt cu Miru in brate si ea se batzaie ca o maimutica in copac![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

Deea_24 spune:
Fetelor!!!!!
Aseara am zis ca inebunesc!! Puiul meu a racit rau de tot, stranuta, tuseste si are o groaza de mucisori 

Pe la 22:50 s-a trezit plangand si a continuat si a continuat si tot mai rau pana a inceput sa semene cu un "guitat", nu vb prostii... se ineca asa plangea si tipa si tusea de numa' numa'... in disperarea mea am inceput si eu sa plang. am sunat-o pe dr si de abia puteam vb, a trebuit sa-i repet si de 2-3 ori ce vroiam sa zic... teroare... daca nu ma linistea ea cred ca eram capabila sa sun la urgente

. Nu stiu cum l-a linistit sotul in timp ce vb cu dr. dar dupa aia a dormit destul de bine. I-am dat panadol si supozitor cu paracetamol, azi a facut febra 38,6. La 4 mergem la dr. sa il vada. Ps-gingiile sunt tot mai umflate si mai albe, cand l-am facut cu gel a sarit sa muste, zici ca era un catelus.
Va rog trimiteti si catre noi un gand bun. 
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete
cris_82 spune:
deea...................pupacim pui mic sa treaca mucisorii cat mai repede si febra sa coboare 

Stai linistita ca dr. o sa va dea ceva si pentru durerea la gingii..de acea vrea sa te muste ca poate-i ies dintisorii

mami de
Miruna(29 mai) 

Serialbastre spune:
Ma straduiesc si eu sa tin pasul cu voi ... cat de cat.
Cezara doarme din ce in ce mai putin, cateva reprize de 20-30 minute, timp in care nu stiu ce sa fac mai intai.
Clody, Razvi e foarte bine. Cezara avea azi 6500 g imbracata, asistenta a zis ca trebuie sa scadem cam 400 de grame, dar arata foarte bine.
Si la noi in casa e cam rece, caldura nu avem inca, noroc de caloriferul electric. Off, in Suceava e jale, inca lucreaza astia la schimbatul tevilor si tot orasul e un santier.
Cris, vazut pozele cu Miru ... e o gagica tare.
Am mai vazut poze cu copii foarte frumosi: Sara, Antonia, Nicholas, Bianca. (sigur am uitat pe cineva, dar sa stiti ca am vazut toate pozele
)
M-ati speriat cu cazutul din pat: Cezara nu se intoarce inca pe burta, dar se straduieste in fiecare zi. ![]()
Maria, ma bucur ca noul apartament e mai bun. Trag si eu nadejde ca in viitor, Cezara va avea camera ei. Sper sa nu lipsesti mult de pe DC. ![]()
Ana, faina alegerea pentru scaun. Am salvat linkul, ca acus o s incepem si noi cautarile. ![]()
Marcela, ma bucur ca bebe Iosif nu a racit si ca ai reusit sa-l izolezi. Mi se pare foarte greu cu doi copii mici din acest punct de vedere.
Pupam bebeii mucosi si le dorim sanatate! 
Si, fetelor: nu mai vorbiti mama de ciocolata, ca si asa nu incap prea bine in hainele de toamna/iarna si bugetul e focalizat pe Cezara, nu pe mine. ![]()
Hai ca m-am intins .. cat o zi de post. Nu scriu eu des, dar si cand o fac, recuperez. ![]()
O zi buna!
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
clodyac spune:
deea imi pare tare rau
sper sa treaca febra si raul puiutului sa aduci vesti bune de la doctor multa multa sanatate 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
DanaMi spune:
Am revenit si noi de la dr, am facut vacc a plans putin dar i-a trecut foarte repede.
Ioana, multumim,da e blondutza desi dupa cate ai vazut noi suntem bruneti amandoi, cred ca seamana cu Ana ca doar ea e mai blonduta. M-a terminat Sara cu coditele si ochisorii ei 
, laptic ar fi el daca ar vrea si ea sa manance dar mai mult de 120 ml in cel mai fericit caz , nu vrea asa ca pompa sa triasca, i-am bagat si eu o masa de cereale (de la milupa de orez cu mar si morcov) si de luni icepem si cu supica, prefer sa-i dau diversificat decat sa-i dau formula
Cris, multumim, doar bulanele sunt de noi
ca in rest isi mentine silueta de pe acum, nu vrea sa se ingrase sub nici o forma, am cantarit-o azi si are la 5luni si 2 sapt 6,5kg si 63cm dar nu ma mai agit pt ca asta e ritmul ei si e sanatoasa si fericita asa, asa ca fetelor NU VA MAI FACETI GRIJI IN PRIVINTA GREUTATII , VA ROG.
Deea , trimitem si noi multi pupici catre Bondarel sa treaca raceala 

Cred ca nu mai apuc sa citesc din urma ca trb sa ma apuc de mancare , poate la noapte, revin ca tipa Bubu
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
cris_82 spune:
Serialbastre..............felicitari pentru greutate

DanaMi...............felicitari pentru cm si kg
bulanele sa traiasca ca restul tine de silueta si trebuie sa fie sexy pentru baieti![]()

Fetelor...chiar nimeni nu poate sa ma ajute cu o informatie?am de gand sa-i cumpar luni o gramada de la bertoni si nu stiu cam cat ar putea sa-mi ia
prin curierat rapid
mami de
Miruna(29 mai) 

dicirstea spune:
Deea, pupam si noi sa treaca durerea si temperatura. Mi-au dat lacrimile, ca mi-am adus amite ce am tras si eu cu Matei si la dinti si la raceli.
Cris, te-as ajuta cu mare placere, dar nu spui de unde comanzi.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!