Albinutze de Mai-Iunie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
cris, super miruna
dici, merci mult, o fata de la americance mi-a zis de acupunctura, am sunat la un cabinet aici sa vedem ce si cum.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
maria_bunica spune:
Buna seara,mamici si pitici!
Dici...si mie imi place tare mult trotineta/bicicleta...sau ce-o fi..ca inca nu imi iese cuvantul exact.![]()
Cris..bravo Mirunei pt un asa somn,sa o tina tot asa.
LauraOana..multa sanatate lui Sebastian si sa nu mai apara febra.
Mada..felicitari lui Ianis pt greutate si cm.
Ela..nu mai fi suparata,ca nu e un capat de lume daca amani vaccinul cu 3 sapt,e mai important sa stii ca bebe este ok.Darius sta linistit la cantarit,mai ales ca mergem la farmacie sa il cantarim dupa ce se trezeste si e mai linistit primele 30 de minute,inca nu incepe sa se agite prea mult.Incearca si tu asa,poate functioneaza.Aici nu am auzit pana acum de teste pt depistarea infectiei urinare,imi pare rau!
Picky..multa sanatate pt Stefi si sa treaca repede raceala.Ne vom muta tot intr-un apartament,casele sunt mai la iesire din oras si nu ma tenteaza,mai ales ca noi nu avem permise,deci nici masina.Apartamentul pe care l-am inchiriat acum este ff aproape de centru si ne va costa 500€ pe luna(doar chiria) are 3 camere,salon,baie,bucatarie si jos la garaj,o camaruta pt a depozita lucruri.Oricum,acum cu criza asta sunt preturi mai rezonabile,ca sunt apart de vanzare si de inchiriat ,ca ciupercile dupa ploaie.Noi ii facem baie lui Darius tot in cadita lui,si nici nu ii voi mai cumpara alta pana va sta in fundulet si ii vom lua suportul pt cada mare din baie.
Cris..hahaha,exact asa face si Darius..ori se apuca de cadita cu mainile,ori se agata de mana mea si vrea sa se ridice.Nici eu nu ii fac baie singura nici acum.Nu vrea taica-su sa lipseasca de la momentul "baita"![]()
Flobaby
sa treaca starea proasta.
Cosminica
Clodyac..multumim,
pe Razvan,sa treaca durerea de la vaccin si sa nu faca febra.Sta super bine cu greutatea..felicitari..Darius avea la 4 luni fara 2 zile,7,480 kg si 65de cm.
Nicuratze..multumesc.
Ioana...
,dragalasa foc Sara cum stramba nasul si mai ales adorabila cu asa codite,e superba...
Alynutza..felicitari lui Cata pt greutate si cm.
Nusy..identic si la Darius cu somnul de ziua,dar el asa a fost cam de la o luna si dupa ce se trezeste in max 15 minute-30,vrea in brate si plimbat prin casa sa exploreze tot si sa nu ii scape nimic,parca e o tzatza
Si identic si la incercat mersul ca rama,dar deocamdata pe loc,doar se invarte dar nu inainteaza..abia se perfectioneaza.
Ioana..deci si sotul tau tot balanta e...
E nascut pe 17?
Kiralina..succes cu jobul!
Cris...mortala Miruna

mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
maria_bunica spune:
Si sa va raspund si la subiectul despre mutat.
Noul apartament l-am inchiriat impreuna cu sora sotului meu si sotul ei(si nasii lui Darius
)..si catelul lor ca uitasem
Nu prea am avut de ales,cu toate ca suntem f incantati sa stam impreuna,dar sotul meu va termina somajul intreg la sf lui ianuarie si deocamdata nu se vad prea multe oportunitati pt un loc de munca,iar din martie va incepe sa castige un ajutor de somaj,care este 420 €.Aici,unde locuim acum,plateam 480€ ,doar chiria,pe un apart cu un singur dormitor,salon,baie si buc...foarte mult,mai ales la situatia actuala,cand au scazut preturile din cauza crizei.Eu imi caut un loc de munca acum si va sta sotul acasa cu Darius..mutandu-ne cu nasii lui Darius vom imparti chiria si cheltuielile si ne va fi mai bine,atat noua cat si lor.Plus ca ii pot face si lui Darius camera separata,cand va fi cazul.Cam asta e in mare...
mami de
Buburuza noastra
madalinuza spune:
BUNA, am aparut si eu dupa un car de ani. Probabil ca m-ati uitat deja ca si asa eu eram noua. Eu m-am gandit deseori la voi insa nu am avut deloc timp nici sa scriu nici sa citesc asa ca pentru intaia oara de cand am descoperit odiseea noastra cu mult timp inainte (caci eu va citeam de mult , din timpul sarcinii) sunt complet in afara problemelor pe care le-ati avut.
Eu am avut o perioada f proasta, pe langa vizita prelungita a socrilor (care au stat 2 LUNUI) am trecut prin boli si raceli cu diferiti membrii ai familiei. Slava Domnului eu si bb Iosef am scapat insa in urma unor eforturi enorme, l-am tinut efectiv izolat de restul familiei. Luca a avut pe langa enterocolita si 2 viroze respiratorii, ultima a durat mult, nici acum nu e perfect bine. Totusi am reusit fara antibiotice.Promit ca de acum sa reincep sa postez, socrii mei au plecat azi, deci probabil ca revin la programul de dinainte.
Marcela, mami de
LUCA - 02.01.2007 si
IOSEF - 23.05.2009
POZE
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalinuza BUNA, am aparut si eu dupa un car de ani. Probabil ca m-ati uitat deja ca si asa eu eram noua. Eu m-am gandit deseori la voi insa nu am avut deloc timp nici sa scriu nici sa citesc asa ca pentru intaia oara de cand am descoperit odiseea noastra cu mult timp inainte (caci eu va citeam de mult , din timpul sarcinii) sunt complet in afara problemelor pe care le-ati avut. Eu am avut o perioada f proasta, pe langa vizita prelungita a socrilor (care au stat 2 LUNUI) am trecut prin boli si raceli cu diferiti membrii ai familiei. Slava Domnului eu si bb Iosef am scapat insa in urma unor eforturi enorme, l-am tinut efectiv izolat de restul familiei. Luca a avut pe langa enterocolita si 2 viroze respiratorii, ultima a durat mult, nici acum nu e perfect bine. Totusi am reusit fara antibiotice.Promit ca de acum sa reincep sa postez, socrii mei au plecat azi, deci probabil ca revin la programul de dinainte. Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009POZE |
Sigur ca nu te-am uitat...Bine ati revenit si multa sanatate ,sa scapati de toate,imi pare rau pt asa probleme!

mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Stefan Amir...bebe de Ganesha

mami de
Buburuza noastra
madalinuza spune:
Of, Maria, esti o permanenta sursa de admiratie pt mine. Esti ff atenta si de multe ori citindu-ti postarile gasesc un adevarat rezumat al problemelor tuturor. Chiar acum am inceput sa citesc si eu macar capitolul asta si ma gandeam la asta.
Am citit ca au fost ceva probleme cu infectiile urinare, intentionez si eu sa-i recoltez lui Iosef luni, el a luat prost in greutate, papa doar san insa are abia 6 kg, nascut fiind cu 3,100kg. Doctorul a spus ca arata bine dar cand vad cati bb-i mari sunt ma apuca teama ca ceva nu e ok. Stiu ca fiecare are ritmul lui totusi as vrea sa ma asigur ca nu e bolnav.
In alta ordine de idei, lui Iosf ii pocneste o articulatie de la sold- e vorba de soldul drept, am facut ecografie, dr. a zis ca e bine totusi am vorbit cu o mamica care avand aceeasi problema a facut si o radiografie la 5 luni siii...copuilul avea displazie de sold chiar daca la eco nu o decelasera. Eu nu as vrea sa-l iradiez, stiu si eu ce sa fac?
Marcela, mami de
LUCA - 02.01.2007 si
IOSEF - 23.05.2009
POZE
Ramona.P spune:
inapoi in
Va servesc cu cate o
pe gustul fiecareia !!!
mami fericita de
Bianca Maria (11.06.09)
http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#
Bebe Beca spune:
Neata fetelor!
Cris, este mortala Miruna cu coiful ei...
Maria, Andrei este pe 18. Si mai am fratele balanta si pe sotia lui.
Marcela, ii poti face ecografie de sold, nu trebuie neaparat radiografie. Bine ati revenit!
Ramona, 
La noi in casa este taaaare frig, inca nu s-a dat drumul la caldura (nu ca ar fi mult mai cald, apartamentul fiind foarte prost izolat, parca deloc).
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
badriana spune:
neatza,
Intru si io repede ca doarme mezina. La multi ani sarbatoritzilor de azi si
din partea noastra.
Clody felicitari pentru greutate si inaltime, superbine!!!
la bebei muciosi, am fost si noi o perioada luuuunga, cam de cand a inceput Andrei gradi, tot racitzi si muciosi si probabil ca din cauza asta nici nu am mancat bine si nu am luat nici in greutate decat f. putzin. Vad ca de 2 zile mananca fata mamii, ii dau cereale o masa + supa care vad ca ii place.
Madalinutza, si noi suntem la grupa mica dpdv al greutatzii 
Andrei este iarasi cu febra, m-a disperat, 3 zile gradi, a 4-a febra si 1 saptamana acasa, cred ca de data asta il tin 2 sapt sa se intremeze bine. Dar mi-e frica ca iar o ia si cea mica si iar muci, pofta mancare ioc si etc etc. Parca nici nu l-as mai duce anul asta la gradi, macar la anu' are si asta mica 1 an jumate. Vedem ce se mai intampla, lui ii place foarte mult....
S-a trezit...fug.
Adriana