Albinutze de Mai-Iunie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 12
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Ana, super scaunul ales. Iar aspiratorul nu se vede, se considera reclama. In privinta hainutelor... nu stiu cum are putea ajunge direct la noi, si Dici si eu stam in Bucuresti... si nu cred ca trece masina pe aici, din pacate... Iti multumim pentru ajutor! Cosminica, sa stapaniti si voi scaunul sanatosi. Si mancaciosi, sa nu fie doar de decor! |
Daca nu se supara Ana si daca nu e in drum Bucalele, eu zic sa poshtim niste benzina pana la Sibiu. Tot e mai bine decat curieratul, cred.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
cosminica spune:
bebe beca, multumesc frumos!! si eu sper sa nu fie de decor! (cum e leaganul)![]()
fericita de
ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/
Bebe Beca spune:
Si pozele cu coditele mele dragi
http://family.webshots.com/photo/2927659340102095467FBnpHY
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
clodyac spune:
ioana este foarte draguta
o papusica
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
philip spune:
neata
intru asa sa va salut ca n-am multe de zis. de cand cu formula N se trezeste o data pe noapte (1 juma sau 5 sau 4 juma ca azi dimineata), dupa care doarme pana la 7-7 jumate. eu dorm cat el, adica si 11 ore. sunt inca tare obosita si vreau sa-mi revin cat mai repede. intentionam sa ma tin de sala, dar poate nu e tocmai cea mai stralucita idee acum. sa ma simt mai in forma intai.
pupici
sanatate bolnaviorilor si vaccinatilor
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui Bebe Beca Si pozele cu coditele mele dragi http://family.webshots.com/photo/2927659340102095467FBnpHY |
Deci....OAAUU

....
, nu pot sa aleg o poza, toate sunt superbe.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alic spune:
Beca, sunt scumpe fata de preturile de pe walmart; nu stiu cum sunt comaprativ cu cele de la noi...
e o dulceata Sara 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!
alinutza23 spune:
salutari stupului 
am fost si noi la vaccin marti si e tare morocanos de atunci si plange mult
avem 7 kg si 67 de cm
baieti mari, ce mai, si de ieri a reusit performanta de a se intoarce de pe spate pe burtica
ne-a spus d-na dr ca de la 5 luni o sa incepem si noi cu alte alimente decat laptic, chiar daca papa formula, a zis ca nu cazul sa ne grabim si ca o s-o luam usor, mai ales tinand cont de antecedentele cu durerile de burtica, ceea ce mi se pare o gandire super
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui philip neata intru asa sa va salut ca n-am multe de zis. de cand cu formula N se trezeste o data pe noapte (1 juma sau 5 sau 4 juma ca azi dimineata), dupa care doarme pana la 7-7 jumate. eu dorm cat el, adica si 11 ore. sunt inca tare obosita si vreau sa-mi revin cat mai repede. intentionam sa ma tin de sala, dar poate nu e tocmai cea mai stralucita idee acum. sa ma simt mai in forma intai. pupici sanatate bolnaviorilor si vaccinatilor US |
Incearca asa:
rutinoscorbin
magneziu
tinctura de coada soricelului si salvie,
evening primrose
Adta am luat eu, plus niste ceaiuri preparate de medic.
Uite ce am mai gasit:
Remediul propus este urmatorul:
- EVENING PRIMROSE OIL (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, regleaza intreg axul endocrin la femeie, inlaturand astfel simptomatologia neplacuta ce deriva din afectarea anumitor glande raspunzatoare de secretia hormonala).
- NOPALIN (2-2-2 inainte de masa; 2 luni continuu; actioneaza prin reducerea apetitului alimentar, scaderea fractiunilor de colesterol din sange si eliminarea lor, regleaza functiile organelor digestive: pancreas - normalizarea glicemiei, ficat - detoxifiere, bila - drenaj eficient, facilitarea tranzitului intestinal si eliminarea toxinelor).
- RHODIOLIN (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina supranumita “hormonul fericirii si al starilor de buna dispozitie”).
- PARA PROTEX (0-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, creste imunitatea si rezistenta organismului la boli prin sterilizarea diverselor focare infectioase existente in corp - evidentiindu-se prin modificarea anumitor valori biologice de pe analizele medicale si simptome neplacute exprimate din interior catre exterior).
- LIQUID CLOROPHILL (1-1-1 lingurite inainte de masa, 2 luni continuu, realizeaza o detoxifiere a intregului organism si implicit cresterea tonusului fizic si psihic)
Recomandari pentru un stil de viata SANATOS:
- hidratare corespunzatoare cu 2 - 2,5 litri de lichid pe zi (apa plata, ceaiuri, sucuri naturale), necesara unei bune absorbtii a suplimentelor nutritive, unei adecvate circulatii sanguine si pentru o eliminare eficienta si promta a toxinelor intestinale si surplusului de grasimi; a se evita sucurile carbogazoase, apa minerala, cafeaua in exces.
- insistati pe consumul de alimente sanatoase: fructe, legume, salate, cereale integrale, paine secara si graham, carne de peste, curcan, ficat de pui - ocazional, lactate cu continut mediu de grasimi - apoximativ 2% - iaurt, lapte batut, branza proaspata.
- evitati consumul urmatoarelor alimente: carne de porc, mezeluri, carne tocata, cartofi prajiti, preparate de fast food, conserve, sare si dulciuri in exces, paste fainoase, paine alba, lactate grase sau afumate - smantana, unt, cascaval, margarina.
- in bucataria proprie insistati pe pregatirea alimentelor prin coacere - dar nu microunde, innabusire, gratar si evitati prepararea hranei prin fierbere sau prajire.
- faceti mai multa miscare: mers pe jos mai rapid si pe distante mai lungi, alergat, gimnastica sau orice alt sport preferati.
- fiti optimista si increzatoare ca lucrurile vor evolua pozitiv si nu uitati sa-I cereti ajutor lui Dumnezeu prin rugaciune
MULTA SANATATE VA DORESC SI SA NE REAUZIM CU BINE,
DR. Doina Teodora
CAPRA CU 2 IEZI
A DOUA MINUNE
nusy spune:
Multumim tuturor pentru pupici,au ajutat sa treaca durerea!!!Desi ieri a fost toata ziua rosie in frunte,de credeam ca i se va invineti,azi nu mai are nimic.
Alinutza,Clody: pupam baieteii sa treaca durerea de la vaccin 
Clody: greutatea e super,felicitari!A mea a avut 6100( cu un body pe ea).
Beca: m-ai omorat!!!!E superba Sara,Doamne ,de cate ori o vad ma fascineaza ochii ei!!!Si acum si coditele!!!
Cris: si mie imi place ciocolata rau...si mananc cu strangere de inima,sa nu-i dauneze cofeina din ea lui Ingrid(si cafeaua inca o beau decofeinizata,de teama ca nu o sa doarma)...uneori mananc alba,dar nu-mi place la fel de mult ca cea cu cacao.
pe Miruna sa treaca mucisorii.
Picky:
multumim pentru complimente!Nici fata ta nu e mai prejos,ti-am mai spus.Imi pare rau ca aveti asa probleme acolo cu cei certati cu legea...
LauraOana:sa se faca bine bebe Sebastian
Si sa stapaneasca sanatos scaunul! Si noi vrem sa luam cat mai repede unul,ne-am orientat la Bertoni,modelul Primo.
Maria_bunica: sa puneti repede net,ca va ducem lipsa altfel!
Fetelor,pe mine m-a innebunit Ingrid..de trei zile nu mai doarme ziua decat foarte putin(ea dormea 2 reprize de cate 2-3 ore si inca una de o ora)...acum doarme de 4 ori cate 20-30 minute...si nici nu sta cuminte cand se trezeste...se joaca putin si apoi incepe sa mataie...m-a obosit rau zilele astea..si avem si noi probleme cu papatul..mananca foarte putin...adunat cred ca mananca vreo 500 ml...cand ea ar trebui sa pape cam 900(la greutatea ei)..deja ma exaspereaza...iar analizele la kk au iesit bune..in rest e vioaie,nu da semn ca ar durea-o ceva...nu stiu ce sa mai zic.
O si laud cu ceva,de azi a inceput sa se chinuie sa se tarasca..adica ridica funduletul,se impinge in picioare,insa "merge pe loc",caci nu stie sa foloseasca mainile..e haioasa rau..a,si mai face ceva...tipaaa si tipaaa...isi incearca glasul de zor...
Poate si-o reveni la normal si cu papatul si cu dormitul ziua..ca tare ma oftic..
Va
,ma duc ca s-a trezit(dupa un somn de 15 minute
,adormita de taica-su)...