Nu imi place sa gatesc!
Raspunsuri - Pagina 6
Alizee spune:
Eu am invatat sa fac prajituri, dar simplu de facut.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
ilenutza spune:
Poate un curs de gatit ca sa prinzi incredere in tine!
O mancare se face cu muuulta dragoste, asta este incredientul secret!!
Eu la inceputuri am gatit dupa Stere Stavrositul, Meniul de la A la z, am comandat-o de pe internet , este de pe vremuri dar explica pas cu pas, iti da cantitatile de ingrediente, nu am gresit nici o reteta.
Apoi am trecut la Silvia Jurcovan
Internetul si revistele nu mi-au ajutat la nimic!
Ile , mami de V si A ,
eumada spune:
Pot sa vin si eu in clubul celor care urasc bucataria?
Stiu sa fac dar pur si simplu nu-mi place.
Burtocika spune:
Si eu, si eu
Stiu sa gatesc, sau macar ma descurc, retete de baza stiu, iar ce nu stiu ma inspir de pe net sau din reviste. Ba chiar am avut o perioada in care eram la mama acasa, deci relaxata si fara responsabilitati, in care cumparam cu regularitate revista "Secretele Bucatariei" si in fiecare week-end incercam o reteta noua Dupa care m-am maritat si m-am mutat la casa mea, iar gatitul a devenit o obligatie, nu o distractie ... Si am descoperit ca nu-mi place sa-mi pierd timpul prin bucatarie 2-3 ore, pt o mancare care se termina in 5 minute si a doua zi trebuie s-o iau de la capat ... Apoi au aparut copiii ...
Deci, nu-mi place sa gatesc, prefer ca in timpul ala sa fac ceva ce-mi face cu adevarat placere ...
Solutii:
- mananc ce-mi gateste soacra
- mancam masa de pranz la servici, seara un sandvis
- comandam la catering
- cand n-am incotro si trebuie sa gatesc, fac o friptura sau imi pregatesc cantitati mai mari de legume (cu robotul) pe care le bag la congelator si le am pregatite pt cate o ciorba; sau fac un orez, sau un sufleu de legume gratinate la cuptor ... Ceva rapid si simplu.
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele