Ajutooooor!

Ajutooooor! | Autor: micky

Link direct la acest mesaj

Am intrebat acum catva timp pe forum despre un medic bun si o clinica particulara unde se face HSG in conditii curate. Mi s-a recomandat prof. Ancar de la Medsana. Dar tot de pe forum am inteles ca nu el face HSG ci alt doctor. Eu vreau pe cineva care face chiar el HSG. Puteti sa-mi recomandati pe cineva? Si vreau intr-o clinica in care sunt conditii ca lumea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Incearca la Medicover la dr Mihaela Popescu.In februarie pretul era aproape 2 milioane.
Dar macar e curat si civilizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Doctorul Niculescu de la Giulesti, ce stiti mai are undeva, intr-o clinica particulara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Da Micky dr.Niculescu are si cab.particular unde te poti programa:
CONSULTATII: LUNI SI JOI INTRE 17-20
TELEFON: 223.10.06
ADRESA: Calea Grivitei nr.156, sc.D, et.2, ap.108, intefon 08
CABINET MEDICAL NORD MEDICA ( LANGA GARA DE NORD)
Vezi ca si acolo este f.aglomerat, cumnata mea a sunat luni si a programat-o deabia pe 9 octombrie, deci suna si vb.cu asistenta.
O zi buna s succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by Pia

Da Micky dr.Niculescu are si cab.particular unde te poti programa:
CONSULTATII: LUNI SI JOI INTRE 17-20
TELEFON: 223.10.06
ADRESA: Calea Grivitei nr.156, sc.D, et.2, ap.108, intefon 08
CABINET MEDICAL NORD MEDICA ( LANGA GARA DE NORD)
Vezi ca si acolo este f.aglomerat, cumnata mea a sunat luni si a programat-o deabia pe 9 octombrie, deci suna si vb.cu asistenta.
O zi buna s succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Imi mai puteti recomanda ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu am facut-o la Medsana , Dumitrescu Mihaela se cheama medicul primar radiolog . S-au purtat foarte frumos....pacat ca pe mine m-a durut infiorator!

Bafta!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Draga Micky, putin probabil ca un medic ginecolog sa-ti faca HSG...aceasta procedura se face la radiologie, de catre doctorul radiolog! Dr. Niculescu nu are cum sa faca HSG!

Eu am facut la Pantelimon, unde prof Ancar este directorul spitalului si asistentele de acolo s-au purtat super...si nici nu ai timp sa simti mizeria din spital pentru ca nu stai decat 3 ore! Si la radiologie e o doctoritza draguta ...asa ca poti incerca cu incredere...conteaza faptul ca esti trimisa de Prof Ancar!!!

Pupici si numai bine!!! e alegerea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Ginecologul introduce substanta de contrast, radiologul sta in "cusca" de unde face poza

Eu am facut HSG-ul la Medsana cu dr. Urlateanu (m-a si consultat inainte) si a fost ok, ti-l recomand cu caldura. A fost foarte atent, mai ales ca eram speriata de bombe!

Bafta!

Mergi la inceput