Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(85)
Raspunsuri - Pagina 9
Floric spune:
Pisigri multumim din suflet pentru indicatiile transmise. Sper sa apuc sa le pun in practica cat mai repede. Oricum sfaturile sunt mana cereasca, cel putin pt mine care eram in cautare de exercitii pt statul in fund.
Apropo, in alta ordine de idei, scriind acest mesaj catre tine mi-am amintit ce am visat azinoapte. Poti sa crezi...? O carte cu copertile invechite si rufoase dar cartea se numea PISIGRI. Nu ma intreba asocierea din mintea mea. Chiar nu gasesc nici o explicatie. Sa fi faut vreo pasiune pt tine? Si tot in vis mi-am zis aaa, dar asta eo fata de pe forum.
Greu mai este sa te muti si sa iti fie capul in toate partile...
Ilinca, multumesc tare mult de raspuns . Voi intreba la farmacii despre acest preparat.
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Dodo-pui spune:
pe toate.L-am dus pe Bodo la gradi si m-am facut ca fac ceva prin casa si cum nu se vedea ce fac am aparut aici sa vad ce faceti.
Bogdana multi -ici bolnaviorilor ca sa-si revinas repede.
La capitolul alaptat eu am alaptat mixt de la inceput .La inceput completam cu 20 ml lapte praf,si a papat exclusiv lapte pana la 4 luni.Acum e diversificata (ca meniu)cu 2 mese pe zi iar seara ii dau lapte praf +cereale,iar noaptea de x2 ori tzitzi.
Inca e mucoasa dar fara febra,,,sper sa treaca repede..sper caci la gradi azi am vazut copii tusind
S-a potolit din tipat putin caci se simte primul dintos iar la al doilea ia crapat gingiutza.
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Floric spune:
Ilinco, esti mortala...cu nestatul in kur ca nu l-a stimulat ma-sa stiintific
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
cativ13 spune:
Buna dimineata!Anca, esti mortala! Am ras cu lacrimi noroc ca sunt in alta camera ca trezeam bebeulPisigri, multumim pt sfaturi. am exersat si eu cam toate miscarile pe ea ieri si sunt multumita de rezultatee un copil flexibil care opune rezistenta la tot ce incearca ma-sa Olga, eu ii incalzesc mancarea inainte intr-un vas cu apa calda. adica pun castronelul ei cu capac intr-un vas cu apa fierbinte ca sa tina mancarea calda...mai greu cu coerenta asa de dimineataCopilul meu nu are inca o masa inlocuita...e ok? adica...eu ii dau mancare doar ca sa simta gustul si sa cunoasca si altceva dar nu vreau inca sa inlocuiesc. gresesc? sa ma apuc serios de schema si sa-i inlocuiesc mesele?alta dilema...mami de Silvia Ioana
zsuzsu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rivali Bogdana ai mei sunt muciosi de 2 sapt.Simt ca nu se mai termina . Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
si ai mei si ai mei
si am impresia ca nu mai scapam
deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
millie spune:
Neata
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni
Ayla21 spune:
Buna dimineataa!
Mesaj de la Simina:
"Maya a scapat de incubator, acum sta in patut". Mary este super fericita ca a putut sa o pupe, sa stea cu ea, Maya chiar a deschis ochisorii. Sunt tare fericita pt ea. Cand am citit mesajul mi s-a zbarlit parul pe mine de emotie.
Bravo Maya, bravo puisor!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Floric spune:
citat din mesajul lui saby Floric ziceai ceva de atisoara de sub limba. Ti-a recomandat cineva acea mica taietura? Ca si Maiuta are asa dar e mostenire de familie, pt. ca si tati ei si bunicu au asa ceva si nu au avut probleme niciodata. Ne-a spus si noua pediatra chiar de la primul control ca are ata cam mare si ca daca nu cumva are probleme la supt, dar cand i-am spus ca e din famile a zis ca atunci nu e nici o problema...a si nici unul nu are probleme de vorbire(adica ss-it sau altceva) daca asta ar fi o problema. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Mie mi-a spus din maternitate iar dr de fam mi-a confirmat si mi-a recomandat ca in jur de 7 luni sa merg la un chirurg. De facut 7 luni a facut, dar nu am eu curajul sa kileresc copilul. Desi mie dr neonato mi-a spus de probabilitatea de a fi ss-it
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Buna dimineataa! Mesaj de la Simina: "Maya a scapat de incubator, acum sta in patut". Mary este super fericita ca a putut sa o pupe, sa stea cu ea, Maya chiar a deschis ochisorii. Sunt tare fericita pt ea. Cand am citit mesajul mi s-a zbarlit parul pe mine de emotie. Bravo Maya, bravo puisor! Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Viata merge inainte Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Super felicitari Maya.... Mariana
Multimim Monica
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!