Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)
Raspunsuri - Pagina 8
CosmyB. spune:
Fetelor la noi sunt 3 grade frigggg tocmai am venit de afara, n-am tinut-o mult ca ii inghetase manutele
Offff ieri a fost prima zi in care nu am putut sta afara eram pachet de nervi, intr-un final am vazut ca ploaia nu are de gand sa se opreasca si am facut ceteva ture cu masina, ca muream in casa, pe bune.. nu stiu cum o sa rezist toata iarna
Laureta eu i-am comandat husa de ploaie de pe net, luna trecuta, caut linkul ca nu mai stiu am dat 50 si ceva lei.
Babytza ma sa aveti noroc azi
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyanira
Nusha si tu tot baiat vrei??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
diana pai...eu sunt cea mai mare dintr-o serie de 4 fete si surorile mele au tot numai fete eu am spart gheata in familie cu putzoiul david si vreau sa raman in top
laura multumim!!!adevaru'e ca imi cam tzatzaie...dar n-am ce face,bine ca mi-ati zis voi ca le-ati facut pe aman2 o data si a fost ok...poate o sa ne fie bine si noua.Doamne ajuta!
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
CosmyB. spune:
Mony felicitari pentru baietel superrrrrr!!!! Vai ce ma bucur
Fugim sa luam un colet de la posta cu doua carticele pentru Maya
iepurila spune:
votat ginerica. sunt asa de mandra de el!!!!!
tin pumnii la vaccin.
Monyca da-mi voie te rog sa te felicit si eu.
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepurila votat ginerica. sunt asa de mandra de el!!!!! tin pumnii la vaccin. Monyca da-mi voie te rog sa te felicit si eu. Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
multumim
cosmyb si voua va multumim pt vot
eu nush ce m-a apucat cu concursul asta nu-s adepta concursurilor , mai ales astea pt copii,si premiile sunt de 2 lei...dar asa ma bucur cand vad ca acumuleaza david voturi
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
kllemi spune:
neatzaaa.... ieri puiul meu ma muscat de vre-o 2 ori de san si acum vreau sa spun ca nu mai pot de durere, spuneti-mi si mie cu ce sa ma dau???? ave-ti vre-o idee??
ANIA
KARINUTZA
EVA PARASKEVA
Sa va creasca puii mari, in primul rand sanatosi, voiosi si sa le dea DD tot ce este mai frumos in viata
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Nusha votat si noi David 13luni sepcuta alba, sper ca nu am gresit oricum cat de cat il cunoastem noi
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Monyca.C spune:
Nusha votat David pe adresa trimisa de tine..pe site-ul trimis nu mai ma lasa..:(
va inteleg cu baieteii... in sinea mea ma gandeam la fetita hihihihi...sunt emotionata si eu :)
la fetite ma pricep..acum sa vedem cum o fi si cu baieteii..
multumesc ptr cuvintele frumoase !
12+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
baby_boy spune:
In primul rand
LA MULTI ANI Karinutza Pisicuta!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa !!! Nico sa-ti traiasca minunea !!!!
La multi ani Roxule!!!Numai bucurii iti doresc alaturi de Milkul si familia ta !!!!
La multi ani Ania!!!! Nausica sa-ti traiasca Cipanul!!!
Aniversare fumoasa Eva Parascheva !!!!
Iepurila bine ai revenit!! Sper sa treaca problemele. Ai o frumoasa acolo..Are niste ochii..mama..mama
Dyasi eu tot pana la 2 ani stau acasa..cred ca mai degraba 3 ..nici nu ma gandesc pana la 3 ani sa-l dau undeva..mi-se pare prea mic..iar acasa n-am cu cine sa-l las..soacra lucreaza..e in alt oras..iar mama nu poate...nici acum nu sta cu el nici 5 minute. Asa ca nu ma dezlipesc de Raducu meu cat s-o putea
Monyca C felicitari pentru putzaaacum o sa ai pereche..superr
Babytzule imi pare rau ..sper sa rezolvati astazi ceva..tin pumnii!
Eu mi-am recuperat cupilul meu..ieri a dormit 3 ore...insa cu mine langa el..din ora in ora deschidea ochii si se uita daca mai sunt acolo..ce sa mai mareeeee smecher..dar s-a vazut ca a dormit..de ieri adoarme usor..nu mai e marait..se pare ca era de la oboseala.
Ramona
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
bitza2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Tot mai multe mamici se intorc la serviciu.Da chiar mai este cineva ca mine hotarat sa stea pana la 2 ani???????? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Eu stau pana la 3 ani acasa!!! Mai e cineva????
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL