Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

am dat drumul la centrala cel putin de la inceputul lunii.

Sa sariti cu ceva calmante cand or incepe facturile sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! La noi a nins peste noapte...hmmm cam repede sa vina iarna, nu?
se vede ca a venit frigul ca iar ati umplut paginile

wowwww dar ce de sarbatorite avem azi:
La multi ani Roxana(CD)!!! Sa iti dea D-zeu tot binele din lume alaturi de familia ta draga!!!
La multi ani Karina!!! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai multe impliniri in viata!!!
Nikolici sa va traiasca printesa!!!
La multi ani Ania!!! sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte de multe bucurii alaturi de parintii tai!!!
Nausica sa va traiasca fetita!!!
Eva Parascheva sa ai o onomastica frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Monica sa fiti sanatosi cu totii. Sarcina usoara in continuare si DD ajuta! O sa aiba Eva un partener de pus capcane:)))

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Felicitari Monyca!!!!!! E super cu baietel

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eu cred ca ma intorc la servici din noiembrie sau decembrie daca iese totul asa cum vreau eu...daca nu atunci stau acasa desigur pana la 2 ani
monyca felicitari pentru viitorul baietel si sarcina usoara in continuare
iepurila ce frumoasa e Elena
paula-laura e un frumos Mihnea
andreutac ce mai faceti voi? cum e printesa?
babytza ma rog la D-zeu sa se rezolve totul asa cum trebuie pentru mama ta...si daca te putem ajuta cu ceva suntem aici pentru tine
laura, ange, lumi, nocom, cosmy, ratonelu, alina

ce mai fac Moni si bebe Dragos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'netza!!!

in primul rand urarile:

eva paraskeva
karinutza
ania
roxana

apoi multumim frumos tuturor fetelor care ne-au votat!!! daca mai vrea cineva sa ne voteze intrati aici http://www.copilulvedeta.ro/gallery.php la categoria peste 10luni il gasiti pe david al meu cel cu sepcutza in cap david 13luni

babytza nu am cuvinte sa-mi exprim indignarea vis-a-vis de refuzul dosarului mamei tale!!!exact ce ai zis si tu platim o viata darile la stat ca apoi ei sa iti arate...dosul ca sa zic asa off in ce tara traim...

iepu weolcome! nasol tare cu serviciul sotului,si in moldova asta saracacioasa si pe criza asta e tare tare greu...si la noi se simte dar inca suntem pe linia de plutire...am vazut-o pe nor-mea,e o scumpa si o frumoasa si te rog cand primesti calmante sa-mi trimiti si mie ca eu o sa fac atac cand vine factura de la gaz la ditamai casa dar nici nu pot tine copilul in frig scazuse deja la 21 in casa si david sta numai pe gresie parca il frig covoarele

maine la 6 facem vaccinurile ror-ul si penta

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

monyca felicitari pt baietel cu putzaaa!!!moaaa ce misto,te invidiez...mai vreau si eu o putza

sa fie sanatos si sa se nasca la termen!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Felicitari Monyca!!!Acelasi lucru ca si Laura zic si eu e super cu BAIETEL!!!Ai castigat un aliat pe viata asa mi-a zis mie o colega cand a aflat ca o sa am baietel!!!Oricum eu mi-am dorit din tot sufletul baiat si daca ar fi sa mai fac un copil as vrea tot baiat

Asta e cu facturile ce sa facem si noi cred ca o sa avem una big la curent

Nusha votam si noi!!!Bafta la vaccin.
Noi avem deja 23 de zile de la vaccine le-am facut pe ambele deodata si nici o reactie acum ma bucur ca le-am facut odata ca am scapat dar atunci am avut niste emotii

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

monyca felicitari pt baietel cu putzaaa!!!moaaa ce misto,te invidiez...mai vreau si eu o putza

sa fie sanatos si sa se nasca la termen!

de David
Poveste

Nusha si tu tot baiat vrei???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi ma bucur ca n-a trebuit sa mergi la disco,vezi daca ai baieti,te iubesc si au grija de tine

Nushatin pumnii la vaccin,sa nu doara si sa nu aveti reactii

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput