Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (198)
Raspunsuri - Pagina 22
angelynna82 spune:
Carla te , mai gandeste-te totusi la job, multumim pt urare
Andy.p degeaba ii zic ca tot nu ma asculta
Ada la noi a mers aeroterma peste noapte, e frig rau
Andy_galro si eu sper sa nu se agraveze, poze avem aici, am dulce, multa sanatate lui Andrei
Lumi felicitari mami pentru noaptea avuta , noi am avut o singura trezire…nu stiu la ce ora in schimb aseara abia de am adormit-o . Aduce mamaie tantum mai tarziu.
Felicitari hunului Edi care merge atata de frumos
300 am day cosmonautul pt ca nu statea in el, daca il puneam ca o stana de piatra statea, asa ca acum caut panatlon si geaca de fas , tre sa scot si eu lucrurile lui tati de iarna, ale Crinei le-am scos deja
Nusha mai baga o data link-ul pt vot, am doua nr disponibile
De dimineata am aspirat-o in nas, uofff tare serioasa este cand vede aspiratorul si spray-ul si apoi plange…
Ma duc sa ii incalzesc fetei lapte pt cereale, azi stam doar sa ne iubim
de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
babymom75 spune:
Lumi, Edi e un scump! Cum se straduie sa-si mentina echilibrul si e atent la fiecare pas! La un moment dat parca se misca in ritmul muzicii . Dragos l-a urmarit nemiscat cat timp a durat filmuletul. Superbi copii!
Ideea ta cu sacii de dormit e foarte buna. Cam la fel am procedat si in cazul lui Victor ( care, by the way, si acum doarme tot in sac ), doar ca n-am taiat sacul, ci am lasat descheiat fermoarul jos, pt. ca era din acela care se inchide de sus in jos. Asa potea sa se miste in voie. Oricum arata ca un pinguin .
LE: In timp ce eu scriu, Dragos se spala frenetic pe dinti cu periuta lui.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
Al 2-lea an
gaia.nevia spune:
Lumi, asa am facut cu sacul lui Teo. A dormit foarte bine desfacut la picioare, nu s-a trezit, nu s-a incurcat si dimineata s-a plimbat prin casa ca un casper mic ce este
super hunul la plimbare! il astept si eu pe Radu la interval... dar deocamdata se simte bine patruped.
Lavinia, am tot vrut sa-ti scriu: imi pare rau de necazul tau cu casa!
Doamne ajuta sa reparati repede, si sa scapati de nervi!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Ada, . Nervii au trecut...
Nu ne schimbi capitolul? E vreme rea, toata lumea cred ca sta azi in casa, sa avem unde sa ne desfasuram .
Vacanta 2009
Al 2-lea an
dyanira spune:
Neata!!!!Brrrr ce frrriggg eeeee!!!!
La noi pana la urma au dat drumul la caldura dupa interventia mai in forta a sotului si a unui dr care are 2 fete gemene de 1 an jumate.Bosorogii de la noi din bloc cred cam orice asa ca putine amenintari i-au facut sa cedeze.Insa surpriza caloriferul din sufragerie si ala e cel mai mare nu se incalzeste decat primii 4 elementi Avem niste nervi ca nu stim ce sa ii facem a incercat sotul sa il aeriseasca dar degeaba nici un efect.Poate am putea sa il schimbam ca asa platim degeaba.La noi in casa sunt acum 22-23 de grade si e ok.
Babymomam citit aseara ce ati patit si i-am aratat si sotului poate se mai tempereaza cu casa.Imi pare tare rau si te inteleg ca ai plans toata ziua eu cred ca as fi fost si mai rau eu am bocit pt amaratu de calorifer ca nu merge.
Giulliana nu stiu ce sa zic cu crema nici Andrei nu e decalotat complet dar eu il las asa, ele e decalotat total pe o parte si pe cealalta jumatate nu.
Lumi ce scump e Edi.Andrei a ras tare la filmulet si acuma cand il intreb Unde e Edi imi arata monitorul
Angelynna multa sanatate CrinuluiCu soacrele stim noi cum e
Carla si eu zic sa te mai gandesti ca e greu tare acum de gasit un loc de munca cat de cat ok
Si in alta ordine de idei are cineva sterilet sau vrea cineva sa isi puna sa imi dea si mie ceva informatii.La mine e recomandare de la dr dar eu tot nu ma hotarasc din lipsa de informatii cred.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
fac capitol nou acusica
CAPITOL NOU
merge asta ca okii mortului...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Si in alta ordine de idei are cineva sterilet sau vrea cineva sa isi puna sa imi dea si mie ceva informatii.La mine e recomandare de la dr dar eu tot nu ma hotarasc din lipsa de informatii cred. |
Dya, si eu ma pregateam sa intreb, dar... mi-a fost . La mine recomandarea dr. a fost sa iau contraceptive, dar eu am refuzat, asa ca ramane varianta steriletului. M-am mai gandit si la ligatura laparoscopica a trompelor, dar la asta chiar mi-e greu sa iau o decizie, ca e fara cale de intoarcere. Si poate cine stie... nu poti sa prevezi ce-ti rezerva viata...
Cu steriletul ar fi cateva probleme:
Propriu-zis metoda se bazeaza pe reactia de corp strain pe care o declanseaza organismul odata introdus steriletul; mucoasa uterina se inflameaza si impiedica nidarea ovulului fecundat.
Deci:
1. ai o inflamatie cronica a uterului;
2. rezulta un avort in fiecare luna ( din punct de vedere moral-religios eu nu sunt de acord, nu vreau sa isc polemic sau controverse, dar asta e parerea mea );
3. colul uterin e permanent deschis, prin urmare exista riscul contaminarii uterine cu diversi crocobauri (endometrite).
Dat fiind toate astea eu n-am luat inca o decizie.
Astept si eu pareri de la purtatoarele de sterilet - cum va simtiti? Deranjeaza in vreun fel? Implicatii privind viata sexuala, hemoragii, ciclul menstrual, etc.?
Vacanta 2009
Al 2-lea an