Recomandare restaurant revelion Buc
Anul acesta vom fii in Romania de Craciun-Revelion ptr prima oara dupa 10 ani.
As dori sa-mi impartasiti experientele voastre (placute si nu numai) ptr revelion la restaurante in Bucuresti.
Ce restaurant a-ti recomanda?
Imi doresc loc curat, mincare buna, muzica si dans.
Am incercat sa caut pe net, toate arata super dar as dori sa stiu parerile voastre.
Merci in avans ptr raspunsuri.
Dana
Raspunsuri
theo_2004 spune:
Am inteles: loc curat, mancare buna dar ... ce fel de muzica? Vrei un local tineresc sau ff elegant? Adica dress cod-ul cum sa fie?
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
LE
http://www.revelionbucuresti.ro/index.php?ac=cauta_tip&tip=Restaurant
pe aici ce ti-ar placea si daca am fost in zona ... cu placere iti spun parerea mea
Podeanu spune:
Merci Theo_2004, noi suntem tineri (in suflet) adica avem 41 ani. Deci nu ff tineresc...
Site-ul pus de tine l-am gasit de dimineata, am intrat la citeva, cred ca 90% au aparut dupe ce am parasit noi tara. Toate arata bine dar tocmai de aia am vrut pareri si impresii de la cine a fost poate in anii trecuti si ne indruma.
Orice sugestie e binevenita.
dana
theo_2004 spune:
Revin ...
Personal am fost de Revelion la:
* Taverna Sarbului pt Rev 2007(in spatele Casei Scanteii) - restaurant frumos, se mananca bine dar nu a fost cea mai reusita petrecere ca atmosfera, nu am dansat
* City Grill pt Rev 2008 (langa Televiziune, pe Bd Primaverii) - restaurant romanesc, mancare buna, organizare ok, atmosfera vesela, s-a dansat mult
* Hard Rock Cafe pt Rev 2009 (in Herastrau, langa Debarcaderul de la Pavilionul H) - dupa cum spune si denumirea este chiar din lantul Hard-rock Caffe si a fost SUPER: mancare bufet si o atmosfera super ok. Ma rog a fost un nene (man-show) care nu a fost chiar pe gustul nostru dar a avut putine interventii. S-a dansat super, genuri variate de muzica (fara manele), a fost si un concert live pana in 12. Cel mai frumos a fost aici.
http://www.hardrockcafe.com/locations/cafes3/cafe.aspx?LocationID=467&MIBenumID=3
In rest nu am petrecut Rev-uri in Bucuresti, la alte restaurante.
Sper sa te ajute aceste info, poate mai vin si altii cu idei. Alegere buna si distractie maxima va doresc!
mami de theo
Podeanu spune:
Merci Theo, deja m-ai ajutat ff mult. Cam asa ceva vroiam,HardRockcafe. Sunt deja impresionata de evolutia Romaniei, eu am fost in Las Vegas la HRC si e identic.
Ca pret a fost scump sau acceptabil si ce-i mai important... cum se imbraca lumea, elegant sau f elegant(rochii lungi?)
Inca o data merci
theo_2004 spune:
Ca pret a fost rezonabil, cred 350 ron de pers. Ca idee, cu 1 an inainte la Gity Gril a fost 380 ron/pers. Eu zic a fost ok pretul si bufetul frumos, bogat, pe alocuri sofisticat.
Rochii lungi ... nuuu. Poate doar la restaurantele hotelurilor de 4-5 stele.
Aici tinuta a fost f comoda, chiar casual. A fost ceva tema a serii (cateva persoane au venit costumate in Elvis, Amy W, M J) cu un corcus, premiu parca o sticla de ceva ... Apoi au fost persoane imbracate cumva elegant dar nu rochii lungi, persoane in jeans-i si f sofisticat in partea de sus, combinatii de piele cu dantela ... adica fiecare s-a imbracat asa cum a vrut ca sa se simta bine si toata lumea (cel putin asa era impresia generala) s-a simtit extraordinar.
mami de theo
Podeanu spune:
Inca odata merci
Insa am uitat ce e mai important, te lasa cu copii? Adica adolescenti la 14 ani? sau e limita de virsta ca si la cluburi?
theo_2004 spune:
Anul trecut au fost si copii de 5-6 ani la masa cu parintii lor. Da, erau si cativa pusti care, desi pareau sa nu se fi cunoscut pana atunci, si-au facut gasca ad-hoc si s-au distrat super!
mami de theo
theo_2004 spune:
A aparut oferta pe site HRC.
Mie imi suna bine. Daca nu am pleca din tara sigur acolo am merge.
Voi v-ati hotarat?
Oricum, distractie placuta!
mami de theo