Targoviste (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ioana!Nastere usoara si bebic sanatos!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
La multi ani Ioanelor si Ionilor! Sa fiti sanatosi si tot ceea ce va doriti sa vi se implineasca.
Eu fetelor sunt in vanzoleala mare - ca deobicei ...
Noaptea trecuta nu am dormit aproape deloc deci acum sunt paralizata. Am fpst la sala si acum sa vad de ca ma apuc ca pana acum m-am ocupat doar de posta.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna fetelor!

Toate bune pe la voi?
Eu sunt plina de nervi...mi-au cedat tevile si la baie si la bucatarie la baterii...la baie inclusiv o teava din perete. E a treia oara intr-un an de zile. Asa e cand stai cu chirie..nu stii ce instalatie este. M-am saturat sa inlocuiesc tevaraie.

Pup fetele!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Aoleu Flori ce bucluc! si eu am primit o veste minunata de la chiriasii mei...ca ploua in balcon...Asa ca tre sa ne strangem la punga sa punem termopan.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Oh Flori imi parre rau sa aud asta. Cred ca este nasol sa faci atat investitie in casa altuia...
Miha sper ca vei gasi pret bun. La voi nu aveti programul acela cu dublatul peretilor si cu pusul de termopane? Asa ai putea sa astept sa faca cei de la primarie.
La mine ploua rau si bate vantul. a fost si foarte frig si inca este. Nu am avut o iarna asa de rea de nu mai tin minte.
Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Cristina....brrrrrrrrrrrrr! Mie imi pare bine ca s-a mai dus frigul. Deja nu mai imi place. S-au dus sarbatorile, asa ca dupa mine poate sa vina primavara.

Eu anul asta am un stres...maaaaaaaaaaare. Tb sa dau titularizarea, poate reusesc sa ocup un post. Nush ce sa zic, ca posturi titularizabile nu prea s-au scos in oras, numai la periferia judetului. Sa nu mai zic ca nu stiu cand o sa invat. Cu Edi toata ziua langa mine....nush.

Stefanut

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Si eu tot cu treaba foarte multa asta este...
Flori nu dispera. Cat doarme baiatul este suficient timp de studiu. Eu 2 examene pentru doctoratul din Romania si 2 refereate le-am dat cat am avut-o pe Roxy sub 2 ani. Deci se poate. Numai sa vrei. Spor la invatat si tin pumnii sa apara ceva in oras.
Pup fetele si copilasiii din dotare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna!Mai primiti noi membri in grup?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

cativ13 bine ai venit! Stai in Tgv?

Stefanut

Mergi la inceput

Cristina cum merge treaba? Tot pana peste cap cu toate? Cu titularizarea nush ce sa zic. Problema mare e ca se intra in restrangere de activitate mai pe la toate scolile, asa ca nu stiu ce posturi or sa mai fie scoase.

Ioana ce mai face burtica? Nu ne mai zici nimic?

Miha te intorci la munci in mai?

Otilia

Pup fetele!

Stefanut

Mergi la inceput